Споделете 15

• 22 694
  • 855
  •   1
Отговори
# 735
Споделям, че ми е притеснено заради утрешното ми пътуване до Русе. Не обичам да се возя при хора, които не познавам.
Свито ми е Confused

споко, ако има проблем сме готови да те спасяваме.  Crazy

# 736
Извинявам се, че питам тук, но да не пускам цяла тема - някой знае ли как мога да разбера в кой общински район се намира даден адрес в София, Варна и Плавдив? Има ли някакъв сайт, където ако изпиша улицата ще ми излезе районът?

# 737
Който ще ходи на концерта да казва, да сформираме групичка, да? Дали са с места билетите?

Заради различните цени съм склонна да предположа, че са с места.
Но това рядко има значение, според моя опит.
Още не съм си поръчала моя.. и се чудя в колко тр да тръгна.. явно с автобус. Позамислих се дали да пътувам с колата.. но ще ми е доста скъпо удоволствие за само за уикенда.

Сега отивам да се уговорим за море, концерта ще го мисля по-натам.
И, Мю -  имам и кю, все пак Laughing

Да, safo, в bgmaps излиза и общината, поне за София знам.

# 738
Благодаря, Чесън. За София и Пловдив излиза, но за Варна - не  Confused

# 739
Марчей, видях те в темата за дразнителите...така, че не се моткай, ами разкажи какви са ти впечатленията от акваленда, докато не съм те изтипосала, че ме дразниш, щото си мълчиш  Mr. Green

# 740
естер, бях почнала да пиша, но го изтрих Simple Smile
та, доволна съм...няма кой знае колко атракции, но и тези са ОК. Имаше две дето ми изправиха косите, честно. Тази голямата затворена пързалка, в която можеш да се пуснеш само с гума и онова...високото и голямо U-образно нещо, на което също само с гума можеш да се пуснеш.
Иначе доволно - чистичко, не беше пренаселено....само басейнчетата можеха да са по-големи, но няма да издребнявам. Fam да не се мотае, а да отива, щом и е под носа  Grinning
А, на срещата си в 10 часа също стигнах без проблем  Laughing

Малко съм потресена обаче от ненормалниците по пътищата. Една овца днес ми изправи косата. На околомръсното в София. Беше с една раздрънкана шкода, предния капак зееше отворен...тая кара в насрещното, хората и светят с фарове за да се мръдне......ТЦ. Направих и място да мине, защото щяха да я праснат челно и тая ми показа среден пръст  Shocked Shocked Shocked Кой ли и е дал книжка? Няма да изпадам в подробности, че след като я пуснах, продължи да изпреварва по същия начин и да прави трета колона при положение,че едва има място за две колони коли  Rolling Eyes

# 741
Вече втори ден ме боли главата. Леко, но досадно. И в носа чак боли. Confused

# 742
  • При хората, които обичам
Утре аз ще съм на твоето положение, Ео. Сега си стоя с мократа коса пред компютъра, а климатикът духа точно във врата ми. Кеф е, ама сега. Ще видим утре колко точно ще съм смазана от главоболие.

# 743
A не, такива неща не си причинявам. Но виж да се фрасна в стената!!!! А пък може и от цикъл да е. Ама от цикъл никога не ме е боляла баш глава, за тва залагам на стената. Rolling Eyes

# 744
Малко съм потресена обаче от ненормалниците по пътищата. Една овца днес ми изправи косата. На околомръсното в София. Беше с една раздрънкана шкода, предния капак зееше отворен...тая кара в насрещното, хората и светят с фарове за да се мръдне......ТЦ. Направих и място да мине, защото щяха да я праснат челно и тая ми показа среден пръст  Shocked Shocked Shocked Кой ли и е дал книжка? Няма да изпадам в подробности, че след като я пуснах, продължи да изпреварва по същия начин и да прави трета колона при положение,че едва има място за две колони коли  Rolling Eyes
Толерантен съм с ненормалностите на хората до такава степен, че не ми прави впечатлевние.
Твоя разказ обаче ми направи. Дали заради реалната угроза над други хора, или заради цветущото пресъздаване.
Може никой да не и е дал книжка. Може да няма.

# 745
според мен нещо и е хлопало...чак пък такъв самоубиец да си...
обаче пък не беше сама в колата, с някаква по-възрастна жена беше

# 746
Който ще ходи на концерта да казва, да сформираме групичка, да? Дали са с места билетите?

Мю, аз още не знам със сигурност. Ще ходим на море или 13-19 август или 20-26 август. Та ако е второто, и ако сме на Албена, ще цъфна на концерта. Ама май много "ако" се събраха...  newsm78
Трябва да реша и ще пиша.

Споделям, че ми е свършил тоника...  Sad

# 747
Споделям, че детето ми липсва МНОГО! Криво ми е!

# 748
Марче, радвам се, че си останала доволна...атракциите верно може да са повече, ама да не бъдем неблагодарни, аз съм решила да посетя аквапрка в слънчев бряг, където сигурно са в пъти повече, ама да си имаш и по-малък аквапарк под носа не е никак лошо  Grinning
На мен точно също това U-образното ми изправи косата и като се приземихме в басейна цялата треперех някак си неволево...а в тази тъмната дупка не се качих изобщо, само съм за там с мойта клаустрофобия...друг път на U-образното бих се качила пак, но в тъмни тунели не влизам...

# 749
абе и аз не издържам на тъмно...ходих в Леденика преди месец и въпреки, че в пещерата беше 7 градуса, аз излязох вир вода от нея и трепереща от ужас. Не е за мен.
Обаче пързалката...първо се качих на тънката затворена пързалка, там пък беше още по-ужасно, имах чувството, че ще умра в нея Simple Smile)) Супер бързо се движех, опитвах се да се забавя...а края не идваше, светлина - йок  Laughing На другата поне си седях в гумата Simple Smile

Сигурно другата седмица пак ще ходим (тогава ще съм в Пловдив за уикенда).

Общи условия

Активация на акаунт