Споделете 15

• 22 714
  • 855
  •   1
Отговори
# 720
Спи ми се. Едва се влача.
Не мога да се позная.

Лисо, да не те тревожа, ама си купи тест за бременност, то и по лисиците ходи.

# 721
Спи ми се. Едва се влача.
Не мога да се позная.

Лисо, да не те тревожа, ама си купи тест за бременност, то и по лисиците ходи.

Какво прави жената, за да си има лисица?
Което прави лисицата, за да си има лисичета.
Ни лисица ми трябва, ни лисичета.
Не е това. Щото бирата иначе си ми върви.

# 722
Някой е убил бубата от подписа на Кифлич. УжасТ.  Naughty

седя си до пясъчника и край мен дечица си ровят и се мажат. Едно момиченце малко, но твърде приказливо за възрастта си, ми сочи някаква малка буболечка, аз викам: това е буба и се разсейвам. След малко същото момиченце ме бута настойчиво по рамото, хваща се за главата и повтаря: убицветитуубибубата.Убицветитуубибубата. Тя се казвала Цвета, моля ти се  Laughing

# 723
Утре ще ходя до Русе да меря нещо на Гарата. Ако ми остане време(не съм със собствен транспорт, а ще ме карат и съответно върнат) има ли желаещи да се видим за по кафе/джин/торта Flutter

# 724
Благодаря, тити. Знаех си, че Кифличката не е толкова коравосърдечна, за да си играе на жената-чехъл.  bowuu

Много хубав вятър вее.   Party

# 725
Утре ще ходя до Русе да меря нещо на Гарата. Ако ми остане време(не съм със собствен транспорт, а ще ме карат и съответно върнат) има ли желаещи да се видим за по кафе/джин/торта Flutter
их, на работа съм иначе с удоволствие. туй Джин за Калина ли го предлагаш? тя торти не пие

# 726
Дуцо - за колко часа става дума? Аз съм от 13:30 на работа?

# 727
Идея си нямам колко е пътя, ще тръгнем в 6 часа сутринта утре. Нито знам колко ми е работата там, но едва ли повече от час  newsm78. Ако хората не дават зор да тръгваме - ще се измъкна. Който иска да пише джиесем на лични.
Бумеранг, който каквото му душа иска Mr. Green

# 728
ааа, аз реших, че меню има и да се запиша само за тортата... е, явно няма да се видим утре, другия път ела в почивен ден  Hug

# 729
чакай сега, що няма - може както днес бре?
 към 13 може да е свободна дуц, тогаз ще направим обедните почивки и там квото е, ако сме на олимпиец примерно, даже и да съм в работно време пак ще скоча.  Blush

идея има, само да има желаещи, дуци пращам телефон.

# 730
  • UK
Споделям, че не мога да ти пратя лично, понеже кутията ти е пълна. Simple Smile

# 731
  • Варна
Споделям, че ми е много тъжно. Направих една глупост, а не трябваше. Прибързано взех решение и сега съжалявам. Уфффффф  Sad

# 732
Който ще ходи на концерта да казва, да сформираме групичка, да? Дали са с места билетите?

# 733
Споделям, че ми е притеснено заради утрешното ми пътуване до Русе. Не обичам да се возя при хора, които не познавам.
Свито ми е Confused

# 734
И ако обичате, утре клюкарете умерено. Наблегнете на възвишените разговори  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт