Споделете 15

• 22 722
  • 855
  •   1
Отговори
# 705
Излудях от кеф!

Направо не мога да повярвам!!

Просто няма начин да я пропусна Бебел. Ама защо чак във Варна, бре...

Чесънче, билети онлайн ще се продават ли? Току виж се отворил някакъв шанс да съм във Варна по това време...

# 706
# 707

Писмото на Маркес - мда; но ако мога да предложа нещо по-практично: кафе и цигара извън офиса.

В офиса го практикувам практичното, под климатика  Sunglasses. Не ми се излиза, въпреки че днес май е доста по-хладно.

Хора, не знаех чие е това писмо.  Rolling Eyes Шефката  ми се е разлигавила. Разваля дисциплината като редуваме кискане на кафе с пращане на кюто ми на този и разни други,  дълбокомислени линкове. И после - `Що не си готова с нам кво си?` Crazy

# 708
Споделям, че ако са му останали кофи на ТониК, може да се отърве от няколко.  Mr. Green
За тенекиената идея

# 709
Сакри, тва не е на Маркес. Гот е, но не е негово.
това прощално на Маркес  е поне от 5-6 години , а той все още си е жив  Grinning... не е негово , още тогава го отрекоха

# 710
 Споделям, днес реших да се направя на ударена и да се отдам на мързел, спонтанно ми хрумна, не мога да се нарадвам каква умница съм  Blush

# 711
Някой е убил бубата от подписа на Кифлич. УжасТ.  Naughty

# 712
Споделям, днес реших да се направя на ударена и да се отдам на мързел, спонтанно ми хрумна, не мога да се нарадвам каква умница съм  Blush

Има резултат, значи, контактуването ти с мен. Благодаря!
Но къде забрави джинтоника?

# 713

Някой е убил бубата от подписа на Кифлич. УжасТ.  Naughty
не бе, тя я е измела с огромната метла

# 714
  • При хората, които обичам
Кифлич се изживява като домакиня сега. Като и мине този период бубата ще се върне Mr. Green

# 715
 Жизел я шитнах отдавна, рони, разчистих си тематично.

Има резултат, значи, контактуването ти с мен. Благодаря!
Но къде забрави джинтоника?

Учителю  bowuu. Джинтоника е в магазина, а магазина не е в къщи, сигурно има някакво решение на тази задача, но още не мога да го намеря, мързи ме

# 716
когато Мохамед не отивал при планината...
доставки по домовете му викат сега

# 717
  • При хората, които обичам
Форумът е сила! Ето на - и за проблема на Кифлова има решение Laughing

# 718
Учителю  bowuu. Джинтоника е в магазина, а магазина не е в къщи, сигурно има някакво решение на тази задача, но още не мога да го намеря, мързи ме

Ех, Кифла, за какво ги хрантутиш тези дечурлига, аз ли да те уча?

П.П Да, знам, непълнолетни туй-онуй, списъче от мама върши работа пред продавачката.

# 719
Спи ми се. Едва се влача.
Не мога да се позная.

Общи условия

Активация на акаунт