Споделете 15

• 22 729
  • 855
  •   1
Отговори
# 690

А**** ми е с цвят черен. Shocked

Сега ще дойде Реза да те пита дали си се замислял  някога сериозно.

# 691
...Преди 4г плющях смокини в двора на тъща ми...
  Не пиши такива неща във форум, пълен с хора с мръсно подсъзнание...
  Изтрещях, а пия само минерална вода, може би е от минералите, предозирах ги, ще си взема бира да възстановя пеха-то.

# 692
Стига бе, любовната ми снимка, дет се бяхме гушнали с Джони, стоя две седмици на аватар Laughing

как съм могла да прасна в един пост Джони и пералня ooooh! Махам пералнята Laughing

Последна редакция: ср, 25 юли 2007, 09:54 от Чесън

# 693
имаме съседи, имат си басейн
млади момчета, юноши, се мятат като заколени прасета в басейна, дали да им се скарам? имам чувството, че ще ме напръскат?

# 694
Споделям -майка ми е по-добре или поне така ми се струва по телефона и утре ще я изпишат от болницата .Поотпусна ми се малко сърцето  Confused

# 695
  • Пловдив / София
Днес като че ли е по-горещо.  Thinking
Още от сутринта се потя.

# 696
Споделям, че с целия си акъл спрях Иван от ясла, като няма кой да го гледа (т.е. аз няма да съм, защото съм на работа), разчитах на майка ми (която не работи в момента), но тя нещо взе да се отказва и се цупи.  Confused Всъщност тя не се е и съгласявала да го гледа де, аз го натресох постфактум.  Blush
Само премятаме детето и слушам разни оплакванки и щуротии.

# 697
Споделям, че с целия си акъл спрях Иван от ясла, като няма кой да го гледа (т.е. аз няма да съм, защото съм на работа), разчитах на майка ми (която не работи в момента), но тя нещо взе да се отказва и се цупи.  Confused Всъщност тя не се е и съгласявала да го гледа де, аз го натресох постфактум.  Blush
Само премятаме детето и слушам разни оплакванки и щуротии.
дааа, майка- мечта си ти! баба ти не е ли на линия?

# 698
 Blush

дааа, майка- мечта си ти!

какво да направя, толкоз си мога, не ми се отдава и това е.

# 699
Споделям, че никой не изпада във възторг от новият ми ник  Close

По друг начин си го представям, знаеш  Wink

# 700
  • България-Швейцария
Споделям, че (за пореден път) съм бясна по служебен повод и едва се удържам да се кача горе и да не отвъртя няколко шамара на персоната-провокатор #Cussing out
Ядосах се до рев, дяволите ще го вземат; смятах, че съм ги загърбила тия неща...
Най-лошото е, че се изпокарах с други хора без повод, нещо като в оня виц за ВиК и енергото.
Аман, значи, от куцата организация в т.нар. ни 'велика' фирма Twisted Evil

# 701
# 702
Спокойно, CTramell, организацията навсякъде е куца.
Ежедневни битки водя, крепи ме мисълта за уикендите.

Писмото на Маркес - мда; но ако мога да предложа нещо по-практично: кафе и цигара извън офиса.

# 703
Сакри, тва не е на Маркес. Гот е, но не е негово.

# 704
Споделям, че това с парцалената кукла ("La marionetta") хич и не е на Маркес  Peace. Ама е готино. На Johnny Welch е - комик.

CTramell, съчувствам ти.

П.П. СоДжино, много сте бърз Laughing.

Общи условия

Активация на акаунт