Споделете 15

• 22 688
  • 855
  •   1
Отговори
# 825
Саня, и аз не запомних добре значенията,  но днес прочетох думите в една книга по психология на рекламата и много ми харесаха как звучат. Мога да проверя какво означават  Grinning

# 826
  • При хората, които обичам
Хайде провери, за да реша дали ми харесва подписа ти. Сега все още не знам Laughing

Мда, нещо ме е излъгал компютъра на работата. Сега гласувах от нас и ги закръглих на 220. И за новата идея от Анджи гласувах.

Саня, да не ни затворят темата от излияния. Не повлачвай крак.

# 827
Дуци се оказа много по-готина на живо, отколкото на виртуално, за което не бях подготвена.  Blush
Абсолютно от моята кръвна група.

Искам да се запознавам с ощеее.

# 828
  • Пловдив / София
Споделям, че като видя, че Umbra се е разписала някъде и цъквам в/у подписа й/моята тайна градина/, ако е писала нещо ново да го изчета.
Много е талантлива. Hug

# 829
Остават ми три, САМО три работни дни докато изляза в отпуск. Незнам обаче, как ще изкарам до понеделник, мнного ми е тежко вече ..

# 830
  • Paradise
Охо, Мю, значи можеш да започнеш празненствата от днес и веселбите да прелеят и в утрешния ден.
Все пак днес е националният празник на Куба Simple Smile

# 831
аааа, как изтървах бре  ooooh!

Пийте по едно за Свободата!

# 832
Хайде провери, за да реша дали ми харесва подписа ти. Сега все още не знам Laughing

Tomorrow. Героите са уморени Simple Smile

# 833
Охо, Мю, значи можеш да започнеш празненствата от днес и веселбите да прелеят и в утрешния ден.
Все пак днес е националният празник на Куба Simple Smile
Затова ли имаше заря в София?

# 834
Споделям, че Маргарита ме накар да се усмихна преди малко, но не можах да я прегърна в другата тема, щот е заключена Hug

# 835
звезделина, радвам се  Hug!

Споделям, че днес сестра ми си дойде с трите хлапета. Девойката е за чудо и приказ - като малка принцеса красива и кипра от сега (русокосо миньонче). Щастлива съм - обичам да сме заедно! Искам голямо семейство  Blush.

# 836
Току-що гледах потресаващ репортаж за трафика на деца в България по новините на БиБиСи в 10.

# 837
Току-що гледах потресаващ репортаж за трафика на деца в България по новините на БиБиСи в 10.
Намесена ли е полицията?

# 838
Ау, BBC! Започвам да следя темата активно  Joy

# 839
Споделям, че ходих на обяд с Дуци и съм във възторг от очилата й.
пиша черна точка на Калина, защото не си вдига мобилния
Просто ми седят добре Mr. Green
И аз й пиша.

Дуци се оказа много по-готина на живо, отколкото на виртуално, за което не бях подготвена.  Blush
Абсолютно от моята кръвна група.
Благодаря, подобно Grinning
Радвам се, че се запознах с вас  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт