Сънувате ли починали ваши близки?

• 313 061
  • 1 590
  •   1
Отговори
# 450
Напоследьк голямо сьнуване на прабаба ми и прадядо ми. Живи.
Искат нещо да ми кажат ли?...  Thinking

И то се zапочна откакто сложих техни некролоzи на вьншната врата...
да вzема да ги махна ли?  newsm78

# 451
Да,случвало ми се е ..,но в повечето случаи  ги сънувам сякаш са живи ...И  си говорим ,дори обсъждаме неща ,които ме вълнуват ..говорим си и за бъдещето -какво ще направим и как .. Някак което е доста странно да си говоря с мъртви близки за БЪДЕЩЕТО...
Имах един случай ,когато сънувах как дядо ми се е върнал от мъртвите (беше два дена след като бе починал) ..  В съня си осъзнавах ,че той е мъртъв и се е върнал за малко за да ни каже нещо ..
 - E , как  e там - попитах го аз ?
- Всичко е много хубаво! Живея в една зелена къща....  Събираме се в една цветна градина с мои приятели и дълго разговаряме ..Храната е много хубава ...
 Разговаряхме с него не много дълго  , а после той ми  каза ,че го чакали и трябвало вече да се прибира ...  Все още помня този сън сякаш вчера е бил ..

# 452
  • Linz
Имах един случай ,когато сънувах как дядо ми се е върнал от мъртвите (беше два дена след като бе починал) ..  В съня си осъзнавах ,че той е мъртъв и се е върнал за малко за да ни каже нещо ..
- Всичко е много хубаво! Живея в една зелена къща....  Събираме се в една цветна градина с мои приятели и дълго разговаряме ..Храната е много хубава ...
 Разговаряхме с него не много дълго  , а после той ми  каза ,че го чакали и трябвало вече да се прибира ...  Все още помня този сън сякаш вчера е бил ..
Това много прилича на някои от моите сънища, и по специално на един- с моят дядо... просто невероятно сходство! На какво може да се дължи? Thinking

# 453
Аз съм сънувала мои починали близки,но много рядко.След като почина бебето ми много исках да я сънувам,но не можех.Отказах се и спрях да мисля за това...И  тогава я сънувах за първи път и разбрах,че не става по желание и със старание.От тогава съм я сънувала няколко пъти.Незнам какво означава,мисля,че така тя идва при мен и е някакъв начин за комуникация по между ни.
Докато сънувам мога да кажа,че ми е приятно,че я виждам...,но после пък...ми е мъчно.
 Но винаги съм мислела,че щом сънуваш починал човек - той те посещава,незнам..,така го чувствам.

# 454
Това много прилича на някои от моите сънища, и по специално на един- с моят дядо... просто невероятно сходство! На какво може да се дължи? Thinking
Сънят е хубав.  Hug Значи душата "му'  е добре и е на хубави място. Не се лута "като изгубена  душа" дето се  вика... Rolling Eyes

Имах случай,с една  приятелката за която писах вече по-долу,   че внезапно при катастрофа умира неин любим първи братовчед. Тя го сънува още  същата нощ../Това не помня дали писах/ и тя го е питала "Как си там? Какво е там?? " ...а той и отговорил,"Незнам мила! Не съм видял още  "нищо" ....не знам къде съм сега..."  Shocked

Тук смърта е настъпила внезапно... и това е било шок за душата, ...."отделила се е насила от тялото"...не е била готова за това... затова  тя  все още се е лутала... Rolling EyesТака си го обяснихме с нея този отговор на братовчеда и
Тя каза че той много бил щастлива  и били  много хубаво семейтво .И мал прекрасна малда жена която обжавал и две малки и прекрасни деца.  Sad   

# 455
Напоследьк голямо сьнуване на прабаба ми и прадядо ми. Живи.
Искат нещо да ми кажат ли?...  Thinking

И то се zапочна откакто сложих техни некролоzи на вьншната врата...
да вzема да ги махна ли?  newsm78
Как точно ги сънуваш? И какво точно сънуваш? Не говорят ли с теб в съня ти? По принцип когато сънуваме починали хора..винаги има причина,но не винаги е че  искат да ни кажат нещо с думи.Понякога те не казват,н  о само ни показват с картини че са добре за де сме спокойни за тях. Аз писах  преди врема за майка ми която плачеше кат луда за баба ми/майка и/ когато тя почина..Плачеше много често и дълго време....Аз мислех че майка ми ще лудне.Как ли не я успокоявах. Rolling Eyes
И все в черно ходеше и все плачеше. Баба ми рядко и се  показвала  в сънищата, но когато се показавала  майка ми  ми казаше че все я питала " Мамо..как си там"? Но баба ми не говорела, но майка ми  все я виждала жива и здрава в съня си  което е явно е  значело че бабаб ми е искала да и  "покаже" на майка ми че е добре .Но майка ми като я виждала здрава..още повече реве тъй като и е било  мъчно че не можа да я види повече  така здрава. Един ден дошла  пак в съня и майка ми пак поредния въпрос"Мамо,добре ли си там?Кажи бе мамо!! "" ... и  баба ми този път  и се скарала ... Казала и " Дело,/Недяля се казва майка ми/ стига вече си плакала де! Добре съм там...не ми е зле! " От тогава майка ми се е успокои много. Боже какви неща наистина!  Rolling Eyes

# 456
Извинявам се ако вече е писано за това,темата е много голяма и нямам време да я прочета сега,но според някои психоаналитици,ако не и според всички(споделям тяхното мнение) сънищата ни показват "къде се намираме и накъде вървим".Става въпрос за нашия живот , мислене ,духовно израстване (или падение),скрити желания и т.н. По темата- снощи сънувах,че с майка ми разкопаваме гроба на прабаба ми,която е починала много преди аз да се родя,за да търсим нещо.Много ме беше страх(в съня) ,предполагам,че има връзка с някакви мои реални страхове,които съм "заровила" дълбоко в себе си,а трябва да ги "изровя" и да се освободя от тях.А иначе много често сънувам дъщеря си, но мисля,че за това обяснението е по- лесно,просто не съм я прежалила и няма и да мога ,а и не искам.

# 457
  • с/у ОколоМръсТното
Да. И вчера пак я сънувах. И пак погребението... Cry и се събудих се в сълзи Cry

гушкам те  Hug и ти подавам рамо, да си поплачеш. Знам, колко е важно това в даден миг. Ти доста си ми помагала, искам и аз да ти помогна...  Hug

# 458
  • София
гушкам те  Hug и ти подавам рамо, да си поплачеш. Знам, колко е важно това в даден миг. Ти доста си ми помагала, искам и аз да ти помогна...  Hug
Hug

# 459
Аз не сънувам често, особено близки починали, но имам няколко сънища, които ще помня дълго.
Много обичах прабаба ми и дядо ми, лека им пръст. И двамата починаха, когато бях малка.
Дядо ми съм го сънувала само веднъж явно като ме гледаше от терасата на апартамента, в който живееше, но не ми проговори. Следващият път, когато го сънувах беше след доста години. Пак бяхме в неговият апартамент и аз режех хляб. Хем го виждах, хем не го виждах - много странно усещане. Понякога ми се иска да ми проговори и да го питам как е, защото много ми липсва и страшно го обичах.
Прабаба ми също съм сънувала като много малка само веднъж, тя също не ми проговори.

Запомнящите ми сънища обаче са с другия ми дядо. Когато той почина, бог да го прости, бях в чужбина. Вечерта сънувах как с баща ми стоим в една стая и изведнъж майка ми се появява на вратата много разтревожена и иска да ни каже нещо. Веднага усетих, че нещо не е наред, защото майка има страх от самолети и нямаше да е дошла просто така (това го усещам в съня си). На другият ден се събудих и веднага се обадих в Бг. Майка не ми каза веднага, но след няколко дена вече ми съобщи че дядо е починал(нейният баща).
Същият този мой дядо го сънувах след няколко месеца. Бяхме нашето семейство, семейството на сестрата на майка ми и баба и дядо. Всички бяхме на село, седнали на една маса и ядяхме. Дядо ядеше баница. Не говореше, всъщност никой не приказваш в съня ми. На следващият ден се обадих на баба ми(жена му,която тогава още беше жива, в последствие почина и на нея лека и пръст) и и разказах за съня си. Тя ми каза, че е рожденният ден на дядо, а аз незнаех. Ние приживе не сме прекарвали много време заедно и не сме се събирали по рожденните им дни, за това и представа си нямах кога е.
Та това са моите сънища. Майка ми е казвала, че също е сънувала баща си няколко пъти и сякаш я е предупреждавал за нещо. В последствие е имала неприятни преживявания.

# 460
  • София
Сънувам,но не често.Има различни тълкувания,ама не вярвам много в тях.Аз го отдавам на подсъзнанието,всички сънища "идват" от там Simple Smile

# 461
Да,сънувам.Но преди време сънувах почти всяка вечер една моя роднина.Като споделих с майка си и тя ме посъветва да отида и да купя нещо за почерпка и да раздам на близки хора.Като го направих вече не я сънувам...

# 462
Снощи сънувах четирима покойници, направо съм уплашена. И друг път сънувам, но главно татко и като се събудя, все едно е още жив. Това са ми и най- хубавите моменти, докато се усетя, че не е истина.

# 463
  • Mediterraneo
Сънувам... Много често при това. Не тълкувам, защото знам от какво са породени сънищата ми.

# 464
Наскоро сънувах баща си и майка си (покойници) весели и усмихнати, да ме увещават да стана учителка в някакво училище в град, далечен от нашия. В момента съм директор на техникум. Събудих се леко притеснена, дали не значи нещо лошо? Thinking

Общи условия

Активация на акаунт