Сънувате ли починали ваши близки?

• 313 063
  • 1 590
  •   1
Отговори
# 435
  • Linz
Не вярвам в тези поверия... имах много силна връзка с баба ми (на майка ми). Почина месец преди да родя първото си дете. Сънувам я често като сънищата ми са различни- и приятни, и направо отвратителни. На погребението не отидох защото нямах сили, нямаше да издържа- и без това сърцето ми се разкъсваше от мъка.

# 436

Рени не се опитвай да търсиш логика в неща, които са отвъд нашето съзнание.  yes

Рени....и аз така бих ти отговорила  Peace

# 437
  • Linz
Аз винаги търся обяснение, друг е въпроса, че понякога нямам такова Peace

# 438
Аз пък си мисля, че почти винаги, когато забременееш, си отива мил за теб човек от този свят... или обратното - отива си той, (едва ли не, за да освободи място за новия човек) и тогава забременяваш.
Поне в моя живот така се случи. А майка ми не освободи място за никой. Тя просто не трябваше да заминава наникъде. Мястото й си беше тук, но ето на - празно е.
Умирам от яд, че не я сънувам. Кога я сънувах за последно... когато пуснах темата... отдавна.

# 439
Имах такъв период, сънувала съм наистина най-близките си хора: баща ми, баба ми, дядо ми. Но не намирам някъква връзка или логика.

# 440
здравейте,майка ми почина преди 11 години .беше едва на 40 млада и красива .много я обичах и аз и бях глезаната /имам сестра 2 години по голяма от мен/откак е починала до ден днешен я сънувам по два пъти в седмицата ,и в съня си я питам та нали си починала как доиде при мен ,просто не спирам да плача за нея.

# 441
Много сънувам и в последствие разбирам какво са искали да ме предопредят сънищата.Страшно много ме изморяват ,въобще не искам да сънувам,защото понякога зная ,че ще стане нещо лошо ,а не зная какво и кога,а това страшно много ме изнервя.
Сънувам ли пари ,стотинки някой се разболява и съня ми даже ми показва кой ще се разболее.
Наскоро сънувах позната съгражданка на здравей здрасти сме нищо повече,тя ми се усмихваше в съня.След седмица разбрах ,че сестра и е починала.Много често сънувам такива неща за хора които не са ми близки.Така ,че ако мога да избирам няма да сънувам.

# 442
  • на село
Ох, мразя да сънувам. Последния път когато сънувах татко, след това се чувствах ужасно
и не съм спряла да сънувам.
Последните месеци сънувам постоянно едни откачени и объркани сънища, добре че не им се задълбочавам и не искам да знам кое какво значело, иначе ще се побъркам и без това почти ме е обхванала страхова невроза  Confused.
Искам като заспя и да се събудя без да съм сънувала, или поне да не помня.

Последна редакция: сб, 29 сеп 2007, 21:30 от НелиСА

# 443
Много често сънувам любимата си баба, която почина преди 18 години. Сънищата ми винаги са хубави и толкова истински. Много я обичам. След като я сънувам, ми се е случвало да съм абсолютно сигурна, че е жива и да се запътя към блока, в който живееше. Минавала съм от там и спирам, гледам към балкона й, дори ми се е привиждала на прозореца и започвам да мисля, че истината е съвсем друга.
Толкова истински я сънувам, грам не осъзнавам, че я няма.

# 444
  • София
Тази нощ беше много особенна.До много късно не можах да заспя.Беше ми топло,неудобно.Заспала съм след 3 часа.Сънувах много от моите починали близки.Сънят беше много реален.На сутринта не бях на себе си.Имаше и хора ,които починаха преди повече 15 години,а аз ги сънувах в един сън.Дори ми дадоха напътствия ,какво да направя,изпълних до определена степен тези напътствия.
По принцип често сънувам,но не по този начин.

# 445
Seat-kata, а какъв е резултата от напътствията? Помогнаха ли?

# 446
  • София
Да. И вчера пак я сънувах. И пак погребението... Cry и се събудих се в сълзи Cry

# 447
  • Там,където се събуждам щастлива.
Ню,
по-добре да не я сънуваш. Вярва се, че сънищата ни се пращат от дявола, за да ни разстроят мислите. И образите, които виждаме не са на нашите близки. Аз поне вярвам в това.

# 448
Вярва се, че сънищата ни се пращат от дявола, за да ни разстроят мислите. И образите, които виждаме не са на нашите близки.

Е такова чудо не бях чувала  ooooh!

# 449
  • София
От всичките си починали близки - баби и дядовци имам предвид, сънувам само дядо ми, който ме е отгледал и много обичах.  Не го сънувам често, но винаги, когато го сънувам, знам че на следващия ден някой от моето семейство ще се разболее. Това го разбрах след първите едно - две сънувания и след това просто разбрах, че не е съвпадение. Може би просто ме предупреждава. А иначе съм чувала от баба ми и майка ми, че като сънуваш умрял, ще ти дойде на гости жив човек, който отдавна не си виждала. Има нещо вярно и в това.

Общи условия

Активация на акаунт