Сънувате ли починали ваши близки?

• 312 922
  • 1 590
  •   1
Отговори
# 900
Ти пък какво им се вързваш.
Хора, сами трябва да се опитвате да тълкувате сънищата си, различните символи имат различни значения при различните хора. Много ясно, че ако сте били в лоши отношения с роднината си после ще я/го сънувате сърдит. Всичко е до вашата психика, ако ви е по-развинтена фантазията и цял филм можете да сънувате.

# 901
Виждам и тук една дама, която на моменти си вярва много, създаде собствен "фен клуб" Жалко, поредната опорочена с глупости тема. 

Аз за себе си знам, когато сънувам конкретен близък, защо идва при мен.
Нали не очаквате, някой да хвърли карти таро или да погледне в стъклено кълбо и да ви "отвори очите" за отвъдното?

# 902
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
Днес - на Задушница - е момента да си спомните с добро и за тия дето ги сънувате и за тия , които неидват при вас в сънищата ви! Особено пък, ако сте сънували, че някой е гладен/ говоря за починалите / ...раздайте  за Бог да прости това дето му се е хапвало  Praynig

# 903
Здравейте !
Баща ми почина преди 20 дни  и снощи ,когато си затворих очите , го видях до входната врата със затиснала гримаса на ужас , с безумен каскет ,с очила , с  черното дънки и якето , с което беше  в деня на инцидента ( блъсна го джип ). Като  че ли не можеше да си влезе в къщи   все едно , че имаше стъклена преграда пред него.
Въпросът ми е ,имали ли сте подобни сънища ?Какво се случва на 20 ден след..............?
Какво се прави на 20 ден?
Благодаря предварително

# 904
Знам ,че се раздава на 20 .Прави се помен .

# 905
  • Карлово
Знам ,че се раздава на 20 .Прави се помен .
Поканват се няколко близки и се ходи на гроба.

# 906
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
Моите съболезнования за нелепата смърт на баща ти! Когато го погребвахте имаше ли свещеник, който да извърши опеелото? Ако не , непременно на 40-ден, направете всичко както трябва! Сънищата са и израз на нашите вътрешни тревоги и страхове , но и са много пъти показателни, щом си го сънувала така, дано си раздала нещо за Бог да прости на другият ден, ако не си -направи го..по една вафличка или кафе ...нещо , което е обичал да си хапва или пийва......обикновено така се прави. А това, че е искал да си влезе в къщи ...нормално е...последната му мисъл може би е била за вас, а как да влезе вече, когато е отвъд.... Praynig Бог да го прости  Flowers Rose Flowers Rose

# 907
Моята майка почина преди половин година... Сънувах я онзи ден, разхождаше се из къщичката и ми каза: "Ама как може да мислиш, че съм ви оставила?". Беше хубав сън, иска ми се да вярвам, че така общуваме, защото другият вариант нищо не ми дава..

# 908
  • София-в сърцата на моите деца
Ама как може да Ви е страх от починали? Та те не могат да Ви направят нищо! Би трябвало да Ви е страх от живите!! Някои от тях наистина могат да Ви навредят лошо!!!

# 909
.

Последна редакция: пт, 07 ное 2008, 12:26 от Dencho

# 910
  • София-в сърцата на моите деца
Момичета,да ви попитам как точно се усеща,че някой починал е при теб?Аз вечер или нощем понякога имам усещането,че баща ми е при мен....Става ми едно неспокойно,ритъмът на сърцето ми се учестява и леко ме сбира страх.Това продължава само няколко минути и после пак съм спокойна.

A теб защо те е страх от баща ти? Ако беше жив и дойдеше да те води защото те обича - дъщеря си му и му липсваш нямаше ли да ти стане приятно? Пробвай ако искаш да поговориш с него като усетиш по своему пак присъствието му, макар и да не е захладняло в стаята  Joy Е, не очаквай отговор де Simple Smile Но ако искаш му обясни, че те плаши.  Peace Кажи му няколко мили думи от сърце и там както сте си говорили. Истината е, че може и да е духа на твоя татко, но може просто да си втълпяваш, но да кажеш няколко мили думи на въздуха и да пратиш любов на баща си няма да навреди със сигурност  Peace
Ей тука.....

# 911
Барабар,имаме сходни съдби за жалост Sad.И моята дъщеря е на 3 месеца,а мама почина преди 7м.И двете сме били бременни по това време.Аз вярвам,че тя наистина е дошла при теб.Преди няколко месеца четох книгата за Ванга и вечерта си легнах тъжна,че вече я няма и не мога да отида при нея и да говоря с мама.Сънувах я/мама/.Беше седнала до главата ми,на леглото и ми каза,че не е нужно да ходя по врачки,защото тя ще идва винаги в сънищата ми,когато искам да си говорим.Преди няколко дни пък сънувах,че идва и ми казва,че трябва да престана да се тревожа за татко,че той ще се оправи.А и вече няколко пъти сънувам,че идва при мен като дух и само мога да я видя.Прегръщаме се,казвам й колко много ми липсва...Може би за много от вас тези сънища са плод на подсъзнанието.Може и така да е,но аз вярвам,че тя наистина идва.Това е единственото,което ме крепи SadСамо два пъти сънищата ми са били объркани-веднъж моят мъж влачеше голям тежък кръст на гърба си и тя го взе и понесе.А втория беше преди няколко дни-стоеше на входната врата и държеше малко момиченце за ръка/около 3-4 годишно,но сякаш го водеше при мен/.

# 912
В интерес на истината и в двата разказани случая вярвам, че това са били вашите майки. Дали са ви знак, че са с вас, че са ви пазят, че ви мислят и обичат. Признавам, си че разказаните истории ме разплакаха  Cry
Съня с кръста дали не означава, че тя и поела някаква негова тежест /то може и вие да не знаете, че нещо му е било писано да изстрада/, а за момиченцето - гледам, че си имаш вече две дечица и е малка вероятността да е вашето следващо дете и се сетих за една история на мои близки: Мъжа сънувал починалата си майка няколко пъти и винаги в съня му била в компанията на 2 момчета. Говорил със по-голямата си сестра и тя силно се изненадала и му казала, че преди той да се роди майка им е била бременна с близнаци които загубила в късна бременност. Бях много впечатлена.

# 913
Ама как може да Ви е страх от починали? Та те не могат да Ви направят нищо! Би трябвало да Ви е страх от живите!! Някои от тях наистина могат да Ви навредят лошо!!!
Очевидно може. Сънувала съм как баща ми ме вика да отида да живея при него, но в съня си не знаех, че е починал. Бил купил голяма къща, показа ми я, дори помня, че отпред имаше красива люлка. В съня си аз го питах може ли да взема и детето ми, той каза, че "още е рано", а аз се стреснах и се събудих.
През този ден, разбира се наяве, имах четири инцидента, които можеше и да завършат фатално.
Уволниха ме ( щях сама да си ходя, но просто ме изпревариха), катастрофирах, (нищо ми нямаше, само стрес), като се къпех душа падна, (пукна ми главата), и накрая стоях с часове в асансьора (нямаше ток).

# 914

Е стига де! Мислиш ли, че баща ти е направил това? Защо пък не приемеш, че не са завършили фатално именно защото баща ти е бил до теб и се е погрижил?

Общи условия

Активация на акаунт