Сънувате ли починали ваши близки?

• 312 867
  • 1 590
  •   1
Отговори
# 885
Момичета,да ви попитам как точно се усеща,че някой починал е при теб?Аз вечер или нощем понякога имам усещането,че баща ми е при мен....Става ми едно неспокойно,ритъмът на сърцето ми се очиства и леко ме сбира страх.Това продължава само няколко минути и после пак съм спокойна.

A теб защо те е страх от баща ти? Ако беше жив и дойдеше да те води защото те обича - дъщеря си му и му липсваш нямаше ли да ти стане приятно? Пробвай ако искаш да поговориш с него като усетиш по своему пак присъствието му, макар и да не е за хладняло в стаята Joy Е, не очаквай отговор де Simple Smile Но ако искаш му обясни, че те плаши.  Peace Кажи му няколко мили думи от сърце и там както сте си говорили. Истината е, че може и да е духа на твоя татко, но може просто да си втълпяваш, но да кажеш няколко мили думи на въздуха и да пратиш любов на баща си няма да навреди със сигурност Peace
Силвето,ще ти пиша на лични ако позволиш.Моята история е дълга,не искам да споделям в тема в която като чели повече се критикува отколкото се дискутира.Предпочитам вече само да чета в темата.Нали тинейджъри не трябва да пишат,надявам се поне да им е позволено да четат!

# 886
bodlivasliva, не се засягай  Hug !
Малко са хората, които могат да ти отговорят на този въпрос.
Доверявай се на вътрешния си глас, ако чувстваш, че е около теб, вероятно е така. Но дори душата му да не е в стаята до теб, за мисълта няма граници, можеш мислено винаги да се свържеш с него.

# 887
Ксения,първо не съм тинейджърка и второ не мисля,че само аз се страхувам.Смъртта на баща ми беше голям шок за мен и дълго не можех да се съвзема.Попитах, защото седмица преди да си отиде и майка ми тези безпокойства престанаха.Сега нищо,че са изминали само 40 дни от нейната смърт не изпитвам такова чувство на чуждо присъствие.

Не си тинейджърка но разсъждаваш като такава. На мен вече ми омръзна да чета глупави въпроси и разкази на кого какво му се сторило, причуло, приусетило.

Пасифлора, не подстрекавай психически проблеми! Изобщо не значи че като на нея така и се приусеща значи е така.

# 888

Силвето,ще ти пиша на лични ако позволиш.Моята история е дълга,не искам да споделям в тема в която като чели повече се критикува отколкото се дискутира.Предпочитам вече само да чета в темата....

Интересно ми е да прочета повече за твоята история  Hug

# 889
Ксения,първо не съм тинейджърка и второ не мисля,че само аз се страхувам.Смъртта на баща ми беше голям шок за мен и дълго не можех да се съвзема.Попитах, защото седмица преди да си отиде и майка ми тези безпокойства престанаха.Сега нищо,че са изминали само 40 дни от нейната смърт не изпитвам такова чувство на чуждо присъствие.

Не си тинейджърка но разсъждаваш като такава. На мен вече ми омръзна да чета глупави въпроси и разкази на кого какво му се сторило, причуло, приусетило.

Пасифлора, не подстрекавай психически проблеми! Изобщо не значи че като на нея така и се приусеща значи е така.

Xenia, не се ли поувлече малко във величието си и значимостта си за тази тема? /че и за връзката на простосмъртните с отвъдното  Joy/ Какво ти е омръзнало си е твой проблем и МОЛЯ, запази си го за себе си.

# 890
Ксения,не мисля,че имам психически проблем,ама въобще.И знаеш ли какво:не ме интересува какво ти е омръзнало.Не виждам като каква се вживяваш,че да съдиш кой какви проблеми има,кой какво да пише и т.н.Не си ти авторката на темата.Като не ти харесва какво се пише,ами просто не чети.Не мислех,че въпросът ми ще те разпени толкова Joy

# 891
Понякога самите мъртви бягат от живите, дори и да се докоснеш до тях не усещаш нищо, защото те са духове.
Лишени са от ограниченията на физическото тяло и за това доста често се усеща дори само присъствието им. На сън нещата стоят по друг начин.
Случвало ми се е когато сънувам някоя душа и разговарям с нея, преди да кажа каквото и да било тя вече знае какво ще кажа и ми отговаря (нещо като телепатия). Получавала съм отговори дори и в резултат на чувствата, които изпитвам, без да съм имала намерение да задавам въпрос.Това ме наведе на мисълта породила и въпроса ми.Не мислех,че ще е такъв голям проблем.

# 892
Нещо не стана както трябва.Исках да кажа,че писаното от Пасифлора провокира въпроса ми.

# 893
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
bodlivasliva, има бутон за редактиране, не е зле да го използваш.  Peace

И темата вече стана безинтересна. Моля ви престанете да спорите. Повече ми харесваше, а и беше интересно и любопитно докато Ксениа и др. тълкуваха сънищата, а останалите просто споделяха такива.

# 894
Пускам поста си от другата тема,за да върна тази малко в релси:

Искам да ви разкажа за съня на моя приятелка:
Сънува баща ми,който почина преди 1г и 7 месеца.Вижда го на фона на светлина,но само главата му и част от торса.Той й казва,че сестра ми трябва да носи нещо негово.Тя го пита какво да бъде,дреха,предмет...В този монет зад него се появява кръст и той й казва:                                   - Нека  носи моя златен кръст/татко носеше бижута и имаше сиджир със златен кръст/.
Много странен сън.Моята приятелка по принцип има много пророчески сънища и видения,които много пъти са се сбъдвали, и вярвам,че е говорила наистина с татко,който може би се опитва да се грижи за нас от отвъдното.Лека му пръст,стана ми тъжно.

Последна редакция: ср, 29 окт 2008, 12:38 от ДесиХ2

# 895
Деси, нека го носи, но да мине първо да го освети в църква!

Бодливаслива и Силвето, можете да си откриете тема където да си споделяте страховете на воля. Това е абсолютен спам на темата. Да напомня, тя е за сънища на починали близки.

# 896
Не съм,използвах бутона,но самото редактиране не стана.Ксениа,извинявам се, че съм оспамила темата с един въпрос.Няма да влизам в повече пререкания с теб просто за да не дразня другите момичета.А и защото няма никакъв смисъл.Ти си просто от типа хора:"това си баба знае-това си бае"

# 897
О то ти нали все по темата за сънищата пишеш и се издразваш, че някой отклонява темата. Е, хайде признай си, че те дразни че се отклонява вниманието от теб просто  Crazy

Във връзка с темата...Гледах сега пак в корбина филм за левитацията, телекинеза, лунатизъм. И там помежду другото се разказва случай с малко момиченце от Украина, с ангелско име Анжела, което излиза на балкона докато майка и готви нещо на кухнята и се опитва да хване котката си която върви по простора....
Ако някой някога е сънувал че лети и знае колко невероятно, красиво и реално е усещането, предаването ще ви бъде много интересно.

# 898

xenia, по принцип се стремя да уважавам хората и да не ги наранявам по какъвто и да е начин. Но при това изказване ще си позволя (още повече, че си се обърнала към мен) да те помоля:
Прочети добре целия цитат и ще забележиш, че bodlivasliva споделя за загубата на любим човек. Мисля, че трябва да си по-внимателна в изказванията си към тези хора. И преди споменах, че можеш да си полезна със знанията си, но на моменти прекаляваш.
Все пак не знаеш цялата истина. Добре е да го помниш това...

bodlivasliva, съжалявам, че се получи по този начин.  Confused

# 899
Голями глупости сте изнаписали по мой адрес. Аз повече дума няма да напиша в тази тема, за да не бъда обвинявана в желание за привличане на внимание. Предоставям ви пълната свобода да си разказвате какво ви се е приусетило.

Пасифлора, почти няма човек който да няма починали познати или близки. Особено след определена възраст. Това не е причина да занимаваш хората с фобиите си. Които не са свързани с темата. Аз мисля, че прекалиха с подобни глупости не само в тази тема, но и в другата. От много време едва се сдържам, а това беше капака на всичко.

Общи условия

Активация на акаунт