Сънувате ли починали ваши близки?

• 312 886
  • 1 590
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Буболина,сънувала си страхотен сън. Heart Eyes Те не са дошли да те вземат...Не се страхувай! Те са дошли само да ти покажат че много ви обичат,и че обичат и внучето си. Те  са искали да ти покажат "че знаят за нея...за Джули".. Simple Smile ...и че много я обичат! Heart Eyes В съня си ти си ги видяла щастливи...значи е така.Те са добре/душите им  са добре/...не се протеснявай за тях.
Благодаря ти Hug, дано да е така Praynig, милите ми родители, толкова съм сама без тях, така ми липсват... Cry

# 361
Те "знаят" че им липсваш....и затова са ти се показали,за да не се тревожиш и за  да разбереш че  те са щастливи и са добре  Heart Eyes
Така че радвай се, че отново си ги видяла и си била в контакт с тях.
Нали значеш че когато спим ...душата ни излиза от тялото и пътува и се среща с другите души Това е станало по време на съня ти...срещнала си мама и татко Wink

# 362
  • София
Дано ги срещам по - често в съня си, много хубаво ми беше...

# 363
а аз искам да попитам, защо /често се случва/ когато се роди бебе в дома,  след това има много смъртни случаи в семейството?  Съгласна съм че такъв е живота един се ражда друг умира но нормално ли е,с едно раждане да има после две, три погребения Rolling Eyes

# 364
malka s4etka... за това за раждането на 1 дете и че  след това има много смъртни случаи в същия дом не мога да кажа нищо конкректно.Но едава ли има някаква закономерност  в това и едва ли се случва във всяка къща така. Всичко зависи от кармата на определения човек...може това да се с е случило така ако  цялото семейство са силно  кармично  свързани,и затова е трябвало/наложило се  е/ те да  "напуснат" този живот един след друг... тоест за кратко време,за да могат да продължат и  да  развиват кармата си пак заедно  в следващия си живот когато се преродят пак.

Рени...има тема а прераждане ли.. newsm78 Аз що не знам за нея... Grinning Знам че има тема за Господ....
Рени душата съществува...и няма значение дали науката е доказала или не.Има някои неща които науката може да" си блъска главата"  нонстоп и пак няма да намери доказателства,понеже душата не е наука за да бъде откривана....
Знам аз, че не би я изпуснала... Wink и просто не си я видяла- в Клюкарника е, ето - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=215357.200;topicseen
Аз (както писах и в темата за прераждането) вярвам само на установени със сигурност и доказани неща. Всякакви догадки и предположения- мътни и неясни, не ми вдъхват доверие. Още повече, че толкова много противоречия има относно бистрените от нас въпроси, че човек може тотално да се обърка Crazy

Благодаря ти Рени за линка.Ще намина там.... Wink  А за твоите собствени  убежденията ..ти си имаш право на личен избор,в какво да вярваш и в какво не. Така че те разбирам напълно в монета. Тук си споделяме  всички...и това е интересното. Wink

Аз лично не съм объркана в своите убеждения.Достатъчно съм преживяла и доста "интересни" неща са ми се случвали...затова за себе си съм напълно убедена в съществуването  и развитието на душата...и също така в прераждането. Sunglasses
..

... Още повече, че толкова много противоречия има относно бистрените от нас въпроси, че човек може тотално да се обърка Crazy
Рени... исках да допълня относно противоречията   на хората от бистренето е, понеже хората са различни което значи че и изживавнията са им различни.Ттова е нормално...Не е възможно всички да имаме едни и същи изживявания,понеже всеки и всяка душа има индивидуалност. Все пак не сме клонинги за да сме еднакви и да изпитваме едни и същи неща...  Wink

Последна редакция: пн, 20 авг 2007, 00:08 от roza66

# 365
... къде изчезнахте бе, момичета? ...

Това обобщение с  "момичета" не е като за мен, но щом питаш поименно:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=215900.new#new

# 366
а аз искам да попитам, защо /често се случва/ когато се роди бебе в дома,  след това има много смъртни случаи в семейството?  Съгласна съм че такъв е живота един се ражда друг умира но нормално ли е,с едно раждане да има после две, три погребения Rolling Eyes

По скоро предполагам зависимостта е обратна. За загуба на близки, Бог успокоява опечалените с раждане на нов човек. Rolling Eyes

Във връзка с темата...Гледах сега пак в корбина филм за левитацията, телекинеза, лунатизъм. И там помежду другото се разказва случай с малко момиченце от Украина, с ангелско име Анжела, което излиза на балкона докато майка и готви нещо на кухнята и се опитва да хване котката си която върви по простора. Но не успява и полита от осми етаж. След падането детето става само и се прибира на крака у дома. Shocked Прегледана от лекари и няма и драскотинка. Shocked Детето твърди, че татко и я гушнал. Не успяла и да се изплаши. Таткото бил починал преди 9 дена.
Конкретен случай на съвсем реална помощ от починал човек. Чуйте разказа на детенцето и лекарите които не се съмняват че е спасена от баща и.
Предаването е от 19.08 22:00 RenTV -"Фантастические истории".
Ако някой някога е сънувал че лети и знае колко невероятно, красиво и реално е усещането, предаването ще ви бъде много интересно.

Последна редакция: пн, 20 авг 2007, 05:34 от xenia

# 367
че ти какво помисли че седя и с говоря с мъртвия си баща по телефона 
Няма да е зле
Ню ,дни след като Еди почина се започнаха едни телефонни обаждания .......само на мобилния на съпруга ми .Знаеш ли ......може и да има .Не казвам ,че са си говорили ,той миличкия още  не можеше да говори ,но знам ,че беше знак от него .Няма да разводнявам темата ,че може и за луда да ме вземат ,но за мен и съпруга ми тези позвънявания си бяха знак .Ако искаш ще ти разкажа на ЛС .

Ох и да споделя,сънувах баба съвсем наскоро .Прегръща ме и ме целува много и как само се смя ,толкова се радвахме една на друга .

Ксения ,от известно време се замислям ,че от бременността с Вики не съм сънувала Еди ......доста време мина .Аз още тогава обяснснявах на сродни мои души ,че Еди ще се прерди скоро ...дали е така според теб ?

Последна редакция: пн, 20 авг 2007, 06:33 от radi-t

# 368
Цитат
Ксения ,от известно време се замислям ,че от бременността с Вики не съм сънувала Еди ......доста време мина .Аз още тогава обяснснявах на сродни мои души ,че Еди ще се прерди скоро ...дали е така според теб ?

Там някъде към средата на темата давах линк където се говореше за починалите малки дечица и там се споменаваше че съвсем малки често много бързо се прераждат и отново в същото семейство. Така че...напълно възможно. newsm78

А какви са тези телефонни обаждания? Разкажи на всички!

# 369
  • Linz
... къде изчезнахте бе, момичета? ...

Това обобщение с  "момичета" не е като за мен, но щом питаш поименно:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=215900.new#new

"Девойки" става ли? Mr. Green Айде да е "мацки"! Peace

# 370
  Рени, ненужен спам.
  Ради Т, ако не искаш да пишеш тук, бих искала и на мен да разкажеш на лични.

# 371
  • Linz
Сефте... Айде, няма да преча на тълкуванията повече smile3505

# 372
че ти какво помисли че седя и с говоря с мъртвия си баща по телефона 
Няма да е зле
Ню ,дни след като Еди почина се започнаха едни телефонни обаждания .......само на мобилния на съпруга ми .Знаеш ли ......може и да има .Не казвам ,че са си говорили ,той миличкия още  не можеше да говори ,но знам ,че беше знак от него .Няма да разводнявам темата ,че може и за луда да ме вземат ,но за мен и съпруга ми тези позвънявания си бяха знак .Ако искаш ще ти разкажа на ЛС .

Ох и да споделя,сънувах баба съвсем наскоро .Прегръща ме и ме целува много и как само се смя ,толкова се радвахме една на друга .

Ради Т,

Разкажи моля те и на мен. Аз следя темата с огромен интерес. Когато баща ми почина и ние седяхме в хола изведнъж се вклучи радиото в кухнята. Това беше лубимия му апарат и той го беше донесъл преди много години от чужбина. Все него си слушаше. После четох че душите можели да се вклучват към различни видове енергия , вклучително и електическа и тогава лампите могат да светват -угасват, телевизора, телефона, радиото и т.н.

# 373
Науката отдавна е доказала съществуването на душата като нематериална субстанция напускаща тялото след смъртта. Измервано е теглото на душата, големината, фотографирана е. засичана е с различни апаратури, засичани и регистрирани са контакти с души на починали.
Ксения, съжалявам, че пак ще ти противореча, но няма такива научни доказателства все още. На това, за което пишеш му казват псевдонаука. И да, разни ентусиасти доста успешно заблуждават доверчивите и неосведомени хорица, как сканирането на излъчената инфрачервена светлина от тялото им било снимка на собствената им душа. Пълни глупости! И хората, които се занимават наистина с наука и то в областта на биофизиката все още не намират законен начин да спрат това мошенничество, въпреки, че това не би трябвало да е техен ангажимент. Затова пък, се намират достатъчен брой хора, които на драго сърце приемат такива и подобни "доказателства" за състоянието на тяхната или на някой починал близък човек душа...

# 374
Науката отдавна е доказала съществуването на душата като нематериална субстанция напускаща тялото след смъртта. Измервано е теглото на душата, големината, фотографирана е. засичана е с различни апаратури, засичани и регистрирани са контакти с души на починали.
Ксения, съжалявам, че пак ще ти противореча, но няма такива научни доказателства все още. На това, за което пишеш му казват псевдонаука. И да, разни ентусиасти доста успешно заблуждават доверчивите и неосведомени хорица, как сканирането на излъчената инфрачервена светлина от тялото им било снимка на собствената им душа. Пълни глупости! И хората, които се занимават наистина с наука и то в областта на биофизиката все още не намират законен начин да спрат това мошенничество, въпреки, че това не би трябвало да е техен ангажимент. Затова пък, се намират достатъчен брой хора, които на драго сърце приемат такива и подобни "доказателства" за състоянието на тяхната или на някой починал близък човек душа...

Няма начин. Свършва времето когато все още успяваха да прокарват някак вярата за липса на научни доказателства. Съществуват университетски програми и катедри именно за изучаване на тези въпроси, много научни изследвания, международни научни организации. Дори се въвеждат предмети в учебните заведения за изучаване на смъртта.
Не знам защо има заинтересовани тези неща да бъдат покривани, а предметът забулван в мистика.
Душата нееднократно е фиксирана с апаратура. В момента на напускане на тялото и след това.Снимана и измервана е. 
Фиксирано е безброй пъти че моменти на видения по време на клинична смърт се получават при абсолютно отсъствие на мозъчна активност. Човешкото съзнание превъзхожда мозъчната дейност, а значи духовното не се поражда от материално. ( И в Библията е казано "роденото от плът е плът, роденото от дух е дух")

Цитат
профессор Экклз, нейрофизиолог из Австралии, получивший в 1963 году Нобелевскую премию за успехи в области физиологии мозга, на лекции в университете г. Осака сказал:

«Я располагаю экспериментально подтверждённым доказательством того, что работа сознания не может быть объяснена деятельностью мозга».

Цитат
Научные доказательства существования сознания после смерти и реинкарнации Научные исследования, проводимые по всему миру Как бы в ответ на слова Анри Бергсона, в последнее время в блоке христианских религий, в частности в Европе и Америке, начали широко развиваться исследования по вопросу существования сознания после смерти и реинкарнации (трансмиграции). Эти исследования вызвали живой интерес в Америке у учёных различных направлений: психологов, психиатров, нейрофизиологов, теологов, культуроведов и так далее, – которые основали международную исследовательскую организацию и издают журнал, рассказывающий об этих исследованиях. В результате многие учёные, ознакомившись с огромным количеством накопленных научных данных, пришли к выводу о существовании сознания после смерти. Этим проблемам была посвящена конференция, проходившая в Джорджтауне в 1990 году, на которой собрались исследователи и те, кто имел опыт мира после смерти. В работе этой конференции приняли участие 300 представителей из тринадцати стран.

http://spiritual.ru/relig/razvmat.html

http://www.vetinpharm.com/archiv/plife.html

Още нещо, което за невярващите може да бъде интересно:

http://eesti07.narod.ru/nauka.html

Последна редакция: пн, 20 авг 2007, 21:15 от xenia

Общи условия

Активация на акаунт