Сънувате ли починали ваши близки?

• 312 074
  • 1 590
  •   1
Отговори
# 1 380
имате ли представа или някаква идея какво означава починала жена да каже,че е бременна? Rolling Eyes
Ако е млада може наистина да е била бременна, когато е починала... newsm78
Или ако приемем, че когато сънуваш дете означава, че ще имаш грижи и проблеми, то значи, че проблемите ти са на оня свят. Или, че жената те е оттървала от тях. newsm78

# 1 381
Някой ще ми препоръча ли добър съновник ( издание на български), който може да се купи сега?

# 1 382
Някой ще ми препоръча ли добър съновник ( издание на български), който може да се купи сега?

На хартия не знам. Но има чудесен електронен. http://dreams.rozali.com/dreams.php?i=4535

# 1 383
Да,сънувам. Повечето сънища са хубави- усмихват ми се и изглеждат щастливи.
Познавах  20 годишното момиче, което преди около 3 месеца се самоуби, скачайки от 9 етаж в Благоевград... Сънувах я много често, докато не отидох  да запаля свещичка на гроба и. Последния път  сънувах, че и подарявам бяла риза. Говорих с майка и и се оказа, че са я погребали с такава. Аз не съм била на погребението.

# 1 384
  • София
Преди 1-2 седмици сънувах чичо ми и баща ми / и двамата са починали/.
Чичо ми излизаше от портата на бащината им къща, а след него и баща ми. На излизане чичо ми се обръща към мен и ми казва, че няма да ме покани на сватбата си, а баща ми нищо не каза, само усетих, че е съгласен с решението на чичо ми.

Странно ми стана, защото и двамата починаха на по 60-65 години, чичо ми беше женен.
И друго: този сън с какво може да бъде свързан с бъдещата ми сватба? Rolling Eyes Омъжвам се след две седмици.

# 1 385
  • Бургас
gen81,не е била бременна.
беше на 49 г.
благодаря ти за отговора

# 1 386
Казват че подсъзнанието е голяма работа,и аз съм живото доказателство затова.Книги не чета(нямам време,липсва ми и желание).И за филми нямам време... Sick

Казват че по емоционалните хора са така,но до тук никога не съм познавала човек който до такава степен преживява всичко петорно докато спи(ако това е спане) Sad

Сега вече познаваш  Laughing аз съм така ,всичко преживявам на сън и се опитвам да бягам и да не  мисля за сънищата ,но ....уви  първото нещо за което мисля е какво съм сънувала.Вече не ползвам съновници,защото се убедих ,че всичко е индивидуално,а и много от сънищата които сънувам знам какво значат,с годините съм ги разшифровала.НО за всичко е виновно подсъзнанието,има при мене и такива сънища силно казано пророчески ,но значещи нещо.Например сънувам съгражданин/не ми е познат ,само по физиономия го знам/,че нещо прави/знам ,че е нещо хубаво ,но какво незнам/ на определено място в града и след 6 месеца да кажем разбирам ,че той е направил фурна за хляб на това същото място.
Гледам да не мисля за каквито и било сънища ,че и без това съм емоционална и като започна да ги мисля направо филми сънувам вечер Laughing

# 1 387
Съпругът ми почина преди два месеца,но не съм го сънувала ,а много искам да ми каже нещо .Той беше само на 33 години.Някой може ли да ми каже нещо по въпроса.

# 1 388
Съпругът ми почина преди два месеца,но не съм го сънувала ,а много искам да ми каже нещо .Той беше само на 33 години.Някой може ли да ми каже нещо по въпроса.
Съжалявам за загубата ти. HugПрочети книгите на Майкъл Нютон.От многото които съм чела,на подобна тематика,мисля,че тези са в десятката.Има ги в "спиралата"А и на всички които им е интересно какво се случва с нас,след "смърта" бих препоръчала да прочетат Нютон,и Робърт Монро(пак в спиралата)Успех

# 1 389
Моята прекрасна майка почина само преди седмица...
Много я обичах. Преди две нощи я сънувах - беше по-млада, без нито една бръчка, гледаше ме и се усмихваше. Дори не знам дали съм я сънувала или съм я измислила в полусън...толкова ми липсва...

# 1 390
  • Карлово
Съжалявам за загубата ти.
Точно така сънувам и аз моите близки покойници, татко, вуйчо. Според мене е знак, че са добре и да не страдам за загубата.

# 1 391
Скоро след като разбрах, че съм бременна сънувах дядо ми, който почина преди 15г. Не го бях сънувала от много години. Та сънят беше как баба ме вика от кухнята, отивам и виждам дядо ми да си лежи на диванчето и баба ми ми казва "Айде няма ли да му кажеш", а аз го прегръщам, целувам и му казвам, че го обичам...и изведнъж се събудих. Сънят беше толкова реален... После си мислех, че е трябвало да му кажа, че съм бременна Thinking... ама се събудих

# 1 392
Снощи сънувах баба ми която почина даде ми 20 лева и каза да отида да и купя малко сирене.Някой има ли идея как да го разтълкувам?

# 1 393
  • Варна
Купи сирене и подай на някого.

# 1 394
Баща ми почина през 2007 и много много рядко го сънувам, може би два или три пьти. Аз сьнувам доста и не мога да разбера защо не го сьнувам по често. В сьнищата ми, баща ми заема по пасивна роля и никога не говорим, по скоро само знам че присьства. Тежи ми много че не мога да го видя в сьнищата си. Преди два дни сьнувах, че той е жив и аз му купувам обувки. Не мога да се сетя дали беше за рожден ден или без повод. Дори имам някакьв спомен, че в сьня си пробвах обувките и те май ми пасваха или поне не бяха много големи.
Нямам представа какво означава това, някой може ли изтълкува този сьн.

Общи условия

Активация на акаунт