Сънувате ли починали ваши близки?

• 312 091
  • 1 590
  •   1
Отговори
# 60
Сънувам от време на време любимите си баба и дядо. Но един сън се е запечатал здраво в съзнанието ми.
Бях в края на бременността, когато сънувах дядо ми. Каза ми "Ела, ще ти покажа твоята къща". Хвана ме за ръка и ме поведе нагоре по един баир. Стигнахме до върха, от където се разкриваше страхотна гледка. Показа ми една къща и каза "Ето, това е твоята къща. Но сега се връщай, млада си още за своя къща". Аз го попитах "Как така млада за къща? Та аз имам вече мое семество, чакам и дете." Той отговори "Точно, защото си млада и чакаш дете. Връщай се, ще дойдеш тук след 56 години." 
След седмица постъпих в болницата с прееклампсия Sad.  Имаше риск и за мен, и за детето ми. Слава Богу, всичко мина благополучно.

# 61
Не прочетох всичко. Сънувам баща си и дядо, някои от сънищата са ми се врязали в съзнанието и ги помня и досега. Когато татко почина, дълго време не можех да се примиря в себе си със смъртта му, макар че вярвам в Бог и в Неговата добра промисъл; не че упреквах Господ, че е взел татко при Себе Си, просто не можех да намеря утеха и мир в сърцето си и се молих много за това да намеря покой. Една вечер сънувах баща си жив, че се е върнал да види приятелите си, изглеждаше по-млад, в разцвета на силите си и весел, каза че ме обича...На сутринта просто вече смъртта беше изгубила значение за мен. Напоследък не го бях сънувала, а ми беше домъчняло много и отново го сънувах, но и винаги го сънувам, че е възкръснал и се е върнал вкъщи, а аз не мога да повярвам. Сънищата ми са толкова реални, че на сутринта ми е чудно че е било само сън.

# 62
  • в моя свят на мир и любов
Моята майка ме посещава насън само когато предстои болест на член от семейството. Винаги мълчи и ми отговаря с кимане на глава.  Ако стои на страни и е тъжна, то значи че болестта ще изглежда страшна, но няма да е опасна.
Но ако вземе някое от децата, играе си с него и е весела, то болестта ще бъде продължителна и опасна.
Ако ме прегърне, то значи че аз ще се разболея.
Съжалявам, че я виждам само в такива случаи, така ми се иска да поговоря с нея.

Странното е, че преди сънувах други мои починали близки, които ме предупреждаваха по същия начин. С тях обаче си говорих, а с майка си не мога.

Сънувала съм и други мъртви хора, идваха на гости в стаята ми и ме гледаха все едно искаха нещо. Напълно непознати. Сънувала съм ги без повод и в различни години от най-ранното си детство до сега. Приемам го за нормално.

# 63
Сънувам от време на време любимите си баба и дядо. Но един сън се е запечатал здраво в съзнанието ми.
Бях в края на бременността, когато сънувах дядо ми. Каза ми "Ела, ще ти покажа твоята къща". Хвана ме за ръка и ме поведе нагоре по един баир. Стигнахме до върха, от където се разкриваше страхотна гледка. Показа ми една къща и каза "Ето, това е твоята къща. Но сега се връщай, млада си още за своя къща". Аз го попитах "Как така млада за къща? Та аз имам вече мое семество, чакам и дете." Той отговори "Точно, защото си млада и чакаш дете. Връщай се, ще дойдеш тук след 56 години." 
След седмица постъпих в болницата с прееклампсия Sad.  Имаше риск и за мен, и за детето ми. Слава Богу, всичко мина благополучно.

#Crazy Егати! Казал ти е точната година на смъртта! Shocked Тръпки ме побиха. Нима им е позволено да съобщават и такива неща? newsm78

Много интересно, на ония свят и къщи ли има? Вече втори човек разказва че е видял къщи...Кажи, това на село ли приличаше или как? newsm78

# 64
изглеждаше по-млад, в разцвета на силите си
И аз все така сънувам майка ми. Не такава, каквато беше последно, а все по-млада, с черна, а не с прошарена коса..., една кокетна, една различна...

Връщай се, ще дойдеш тук след 56 години." 
Това е уникално... На колко години ще си след 56 години?

Аз на 3-то месеца на майка ми, през ноември, сънувах някакви кошмари, някакви мътни сънища... и от мътеницата, някой изкочи и ми каза, че термина ми е на 26 юни. Леле, като се събудих, какво ли не ми мина през главата... Пазих се да не забременея през ноември, декември, януари ... нищо не стана... после си викам, сигурно ще се случи някое нещастие на тази дата. После ми мина през ума, че ще ритна бакъра на тази дата. Надух главата на мъжа ми Laughing с наставления за Гери и самосъжаления... После се изплаших за баща ми, за сестра ми..., за кой ли не. Дойде прословутата дата 26 юни и се скъсах да звъня на всичките подред... ама нищо не се случи Mr. Green.
Защо ми беше казана съвсем ясно в съня ми тази дата? И сега, докато го пишех това, пък ми минава през главата, да не е за догодина нещо ooooh!.

# 65
Сънувам много често хората, с които съм имала значима връзка.
Все хубави сънища - заедно сме, говорим си...
Лошото е, когато се събудя.
Но обичам да идват в сънищата ми.

# 66
Понякога ще идвам във съня ти
като нечакан и неискан гостенин.
Не ме оставяй ти отвън на пътя –
вратите не залоствай.

Ще влезна тихо. Кротко ще приседна,
ще вперя поглед в мрака да те видя.
Когато се наситя да те гледам –
ще те целуна и ще си отида.

# 67
Да!Често сънувам дядо-милия много ме обичаше......Смятам,че ми е нещо като ангел-пазител.Но единия сън(преди години )ми беше много тежък-той застанал на входната врата,но от външна страна и плаче и ми казва"нали ще се върнеш,кажи ми ,че ще се върнеш...."А аз плача и му обещавам да се върна....Събудих се обляна в сълзи....Много се бях потиснала от тоя сън и дълго време се чудих какво ли може да означава-може би ме предупреждаваше за нещо?

# 68
Сънувам  починали близки.После ми е много тъжно,както каза Ню-смачкано.Много ми е гадно после,направо преживявам първите емоции след смъртта им.Не искам да ги сънувам. Cry

Последна редакция: сб, 21 юли 2007, 20:04 от ДесиХ2

# 69

#Crazy Егати! Казал ти е точната година на смъртта! Shocked Тръпки ме побиха. Нима им е позволено да съобщават и такива неща? newsm78

Много интересно, на ония свят и къщи ли има? Вече втори човек разказва че е видял къщи...Кажи, това на село ли приличаше или как? newsm78
Приличаше по-скоро на вилна зона. С ниски, еднотипни, наредени близо една до друга къщи.

Това е уникално... На колко години ще си след 56 години?

Ню, тогава ще съм на 80. Но може да е имал предвид, че "ще имам своя къща" след като навърша 56 години. А може и нищо да не означава Rolling Eyes.

# 70
Аз също сънувам свои починали роднини  Rolling Eyes ,Но съня който си спомням и който се е сбъднал е:
Бях в една бална зала и танцувах с гаджето си,когато пра-баба ми ме дръпна от прегръдката му и ми каза ,че това момче не е за мен и съпругът ми ще се казва...Сссссс/не запомних името но започваше със С/.
След около година се разделихме с приятеля ми ,и след още три се омъжих за мъж ,който се казва Свилен....Дали е съдба или...не знам,но определено с този човек съм щастлива!

# 71
Да сънувам но винаги бягат от мен.Тоест наи много сънувам  Брат си,баща си и на баща ми майка.3 дена преди татко ми да почине сънувах смърта(облечена в черно с коса в ръка)Заспивах обляна в сълзи и с мисъл какво  ще правя ако него го няма.На 3 тата вечер ме извика с думите ЕЛА СТЕФИНКА ДА  ТИ РАЗКАЖА ИСТОРИЯТА(МНОГО Я ОБИЧАШЕ) че  утре може и да не съм жив.ПОследното нещо което направи завинаги остана в съзнанието миоще го помня носеше златен кръст  при което вечерта беше на врата му .На сутринта аз го намерих починал а  златното  кръстче от врата не беше на него Confused Cry.След време го намерих отгоре грижливо поставено над видеото Shocked.ЗА брат си сънувах 1 вия път  бях малка даже и баща ми е чил АЗ ГО ОБИЧАМ ПЪК ТОЙ МИ ВИКА МАХАИ СЕ.Попита ме на кого съм го казала а  аз казах ми батко падна в шахта  аз след него видях че дявола го отвежда и той ме изгони и тогава съм казала това.Сънувам също че ми казва че смъртта му  е предизикана и има виновник казва такаПРИЯТЕЛ МИ Е НО НЕ ГО ПОЗНАВАШ питам го кажи ми кой е  а той сега не могА Shocked ShockedНаи често него сънувам  но винаги изниква нещо така че той да ме изчака при което   аз като се върна него го няма #2gunfire #2gunfireЧувала съм че не е хубаво да тръгваш или да те вика поичинал.Но бога ми след брат си бих.....................Много голяма любов  бяхме  сега даже докато пиша и плача Confused

# 72
Изчетох всичко, много интересно!
аз сънувам починалия ми баща, дори мъжът ми веднъж го сънува макар че никога не го е познавал!
Но много често не помня съня!
никога обаче няма да забравя когато бях тинейджърка може би сънувах господ,или така съм си помислила!
беше дошъл в къщата на село където съм изкарала летата!много странен сън и никога няма да го забравя,седеше на голям трон  в една от стаите която има два входа!държеше нещо като жезъл в ръката си, изглеждаше като цар и беше в бяло целия!
нищо друго не помня от съня!
тази къща трябваше да остане на баща ми но леля ми от злоба я взе и я продаде, много ми мъчно там съм изкара всичките си лета!
зарекла съм се един ден да купя тази къща!много ми тежи!
иначе сънувам баща ми често, никой друг от починалите роднини не помня да сънувам!,но сънищата с татко са понякога странни!веднъж катастрофирахме и аз бях цялата в кръв!и така и страшни сънища съм сънувала но и хубави!
когато кърмех веднъж пък сънувах някакъв дух, наистина беше бял като облак и ме дърпаше да стана от леглото, и аз се молех да ме остави че ще ида но само да си накърмя детето! #Crazy
като се събудих беше много студено бях се сковала,намалих климатика и сами хленцаше за нощното мляко!
не знам има ли връзка някаква!
другия път като сънувам баща ми ще пиша за съня да ми го разтълкувате!
много ми е мъчно че не видя внуците си!а сега се сетих последния път го сънувах в къщи, оставих му детето за малко да го гледа та аз да свърша нещо в къщи!
като се събудих ми беше много криво че не е в къщи да си играе с внуците!
той винаги е искал да има момче а сега има двама внуци!но............
татко много те обичам!!! Flowers Rose

Последна редакция: сб, 21 юли 2007, 17:28 от um_sami

# 73
 Сънувам баба и зная прекрасно защо Tired Пропуснах да икажа нещо много важно преживе. Много сме глупави хората...Не пестете думите, които иззпитвате нужда да кажете на свой близък когато все още имате възможност, моля ви...

# 74
Преди сънувах често баща си и то винаги че се върнал от оня свят и идва да ме види.съня ми винаги е,че знам че е починал и го намирам някъде.сънувам и баба си често,особено първите дни след като почина.много си ги обичам всички и може би и те не са ме изоставили.за татко си го обяснявам съня,че може би не мога да се примиря със загубата .той почина съвсем неочаквано на рожденния ми ден ...от задавяне.

Общи условия

Активация на акаунт