Сънувате ли починали ваши близки?

• 312 831
  • 1 590
  •   1
Отговори
# 855
Пасифлора, имаш развита интуиция и трябва да вярваш на вътрешния си глас или сънищата които виждаш. Някога интуицията са я наричали "глас на ангела". Може би  наистина е така. Някои имат по-добри ангели, които помагат повече, напътстват и предупреждават за предстоящи беди. А някои ангели поставят само препятствия за преодоляване смятайки че само така душата се калява и получава уроци. Не е ли несправедливо? Confused А най-голямата несправедливост е че човек си носи един и същ ангел за всички свои прераждания. newsm78 Не е ли ужасно да знаеш, че какъвто си карък, такъв си бил и ще си бъдеш.

# 856
  • Linz
'ба си гадните ангели има Crazy

# 857
Рени,ми аз като сънувах майка ми,че ме кани да легна при нея,какво да очаквам,че ще се спомина и аз ли след некое време #CrazyАаа,още не ми се тръгва,млада съм имам 2 деца и ми се живее пък. ThinkingКолкото и да я обичам... Tired

# 858
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Не съм чела цялата тема, просто преди няколко дни сънувах такъв сън и ми се ще да го споделя, а и по възможност някой да ми го разтълкува защото аз не мога.  Hug

Та ето го и съня - сънувам, че съм у баба ми, която е още жива, в хола на масата (масата беше кръгла, въпреки, че те нямат такава). Там сме баба ми, другата ми баба, 2мата ми дядовци (последните трима починали) и аз, и си говорим нещо. В един момент аз започвам да рева и да прегръщам баба ми (тази живта) понеже в съня си знам, че сънувам и знам, че другите са починали, което в съня ми означава, че всъщност изпращам баба си по същия път, един вид сбогувам се с нея. Та така. И през цялото време знаех, че това е сън и, че мога да се събудя ако искам, което и направих по някое време.

Последна редакция: нд, 19 окт 2008, 14:11 от Не съм

# 859
Здравейте,и аз сънувах преди месец баща си.Починал е преди 1.6г ,много го обичах и още ми е страшно болно за него като си помисля .Та сънувах го да правим буркани от кисели краставички . Долу пред блока сме и той изсипва краставичките на земята върху нещо ,а едната пада в стърани в калта и той я взима и я лапва .,аз му викам тате защо я изяде тя е кална .,защо не я я изми !След като почина го сънувах ,че идва в къщи от болницата по пижама .Някой ,ако може да ми ги разтълкува ще съм му благодарна

# 860
Да сънувам починали близки!Когато е човек когото обичам ми е свидно и мило на сутринта,а когато е враг ми става гадно!Вярвам и в това ,че имат послания сънищата като цяло!

# 861
Пасифлора, имаш развита интуиция и трябва да вярваш на вътрешния си глас или сънищата които виждаш. Някога интуицията са я наричали "глас на ангела". Може би  наистина е така. Някои имат по-добри ангели, които помагат повече, напътстват и предупреждават за предстоящи беди. А някои ангели поставят само препятствия за преодоляване смятайки че само така душата се калява и получава уроци. Не е ли несправедливо? Confused А най-голямата несправедливост е че човек си носи един и същ ангел за всички свои прераждания. newsm78 Не е ли ужасно да знаеш, че какъвто си карък, такъв си бил и ще си бъдеш.

xenia, от къде черпиш тази информация  newsm78 ? Мисля, че е редно хората да знаят , кои са източниците ти, защото раздаваш много съвети.
Тук в тази тема влизат много наскърбени хора, които са загубили свои близки - не е добре да бъдат подвеждани.

# 862
От книги, MamaBelle. Или от разни документални филми по въпроса. Специално въпроса за ангелите се описва в "Пътят на душите" ако не се лъжа (там го наричат духовен гид). А паралела пък между интуиция и ангелски глас се обсъждаше в документален филм който гледах същия или предишния ден.

А конкретно теб ако не те устройват светите ми, можеш да не четеш. Не е задължително.

# 863
Чела съм част от "Пътят на душите" и доста други книги на тази тематика. Искам само да споделя, че това, което пише в някои от тях и личните ми преживявания и усещания съвпадат. Също да уточня, че съм ги чела точно защото тези мои преживявания са ме накарали да търся такава литература.
От събраната информация мога да кажа (разбира се това са лични мои впечатления), че xenia дава доста точни отговори. Не е лесно да отговориш на хора, които са преживяли такава огромна загуба. Често съм започвала да пиша и просто не съм натискала бутона "Публикувай".

В крайна сметка всеки сам решава на кого да се доверява и в кои съвети да се вслуша.

Извинявам се за това, че мнението ми не е по темата.

Heart Eyes

# 864
Да, интересно ми е какъв е този глас на ангела.Според мен интуиция не е равно на ангелски глас.Много пъти ми се е случвало да чувам вътрешния си глас, примерно качи се на тротоара, че може да те сблъсне кола, както си застанала по средата на пътя.Или като псувам мъжа ми на ум, това определено не е ангелски глас  #Cussing out.Тази тема ми е интересна, защото много често сънувам починали близки или такива, които скоро ще починат.Ако иска Ксения може да поясни за какво точно става въпрос, нима ангел ти казва кой ще умре, така ли?

# 865
Майка ми, лека й пръст, на погребението на баща си (нощувайки  близо до ковчега) сънува, че той става- жив и  излиза от прозореца,който е нисък. Бодър бил, а не болен както напоследък, и й казва нещо от сорта "хайде, ще се видим, аз тръгвам".
След не много години и тя почина. Не мисля , че сънят й е пророчески, просто , чудно ми стана, че същата нощ го сънува.

Аз бях на погребението на баба ми  и по същия начин нощувах близо до ковчега, в съседна стая. Сънувам я ,че е между нас, жива, въпреки, че всички са се събрали за погребението й.Беше седнала, стана, мина между нас и каза "не те обвинявам". На сутринта(деня на погребението) разказах съня си и нейна близка каза, че за нея се отнасяли думите, явно баба й е била сърдита за нещо.
Та и на мен ми се случи същото- първата нощ след смъртта да сънувам починалия.

# 866
Да, интересно ми е какъв е този глас на ангела.Според мен интуиция не е равно на ангелски глас.Много пъти ми се е случвало да чувам вътрешния си глас, примерно качи се на тротоара, че може да те сблъсне кола, както си застанала по средата на пътя.Или като псувам мъжа ми на ум, това определено не е ангелски глас  #Cussing out.Тази тема ми е интересна, защото много често сънувам починали близки или такива, които скоро ще починат.Ако иска Ксения може да поясни за какво точно става въпрос, нима ангел ти казва кой ще умре, така ли?

Примерите които си дала нямат нищо общо с интуиция. Това е чисто логическа връзка. Въртешния глас е този който ти подсказва да не се качиш в самолет който по-късно катастрофира. Примерно. Във филма бяха дадени много примери. Сега ще го потърся филма кой беше точно. По руската програма в корбина. И сама ще го изгледаш.

# 867

Примерите които си дала нямат нищо общо с интуиция. Това е чисто логическа връзка. Въртешния глас е този който ти подсказва да не се качиш в самолет който по-късно катастрофира. Примерно. Във филма бяха дадени много примери. Сега ще го потърся филма кой беше точно. По руската програма в корбина. И сама ще го изгледаш.

Мисля че беше това от 16 октомври newsm78:

03:00 "НЕОБЪЯСНИМО, НО ФАКТ" - "ШЕСТОЕ ЧУВСТВО". документальное расследование (0100) * 

http://www.corbina.tv/video_recorder/make_query.php?date=20081016&chanel=003

# 868

И аз скоро сънувах баба.Бях изключително привързана към нея.Почина преди 15 години, а сега за  първи път я сънувам.

Пристигаше заедно с братовчедка ми и мъжът й(и двамата са живи) от Корея(там живеят братовчедка ми).Аз ги чаках в къщи, не излязох да ги посрещна, въпреки че нямах търпение да ги видя.Братовчедка ми и мъжът й се бяха изкачили на нещо като подиумче и се прегръщаха и целуваха, някаква тълпа от хора ги аплодираше Crazy.Докато наблюдавах тази сцена, баба вече беше влязла при мен.Прегърна ме.Аз не спирах да плача, бях се сгушила в нея и имах вид на малко дете.В сънят си бях значително по-ниска от баба, а в действителност аз съм 176см, а баба беше много мъничка женичка, 160см. незнам дали имаше.
Баба през цялото време не отрони и дума.Беше ме притиснала в себе си и ме гледаше с милите си очи, а аз плачех.

xenia, ще се радвам ако можеш да ми кажеш нещо.

# 869
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
  xenia, и аз ще се радвам да ми разтълкуваш съня  Peace  Hug

Та ето го и съня - сънувам, че съм у баба ми, която е още жива, в хола на масата (масата беше кръгла, въпреки, че те нямат такава). Там сме баба ми, другата ми баба, 2мата ми дядовци (последните трима починали) и аз, и си говорим нещо. В един момент аз започвам да рева и да прегръщам баба ми (тази живта) понеже в съня си знам, че сънувам и знам, че другите са починали, което в съня ми означава, че всъщност изпращам баба си по същия път, един вид сбогувам се с нея. Та така. И през цялото време знаех, че това е сън и, че мога да се събудя ако искам, което и направих по някое време.

Общи условия

Активация на акаунт