Сънувате ли починали ваши близки?

• 312 611
  • 1 590
  •   1
Отговори
# 840
Не прочетох цялата тема,признавам си,но ще се постарая малко по малко.Бързам да споделя и аз с  вас.Преди 5 години почина баща ми,мн.го обичах и бях привързана към него повече отколкото към майка ми.Още ноща преди погребението дойде в съня ми.И от тогава всяка или почти всяка нощ идва.Сънищата повечето са ясни и си ги спомням на сутринта.И така до миналия месец когато загубих и майка си.Нея започнах да я сънувам чак след 20 дни от смъртта,но почти не си спомнях какво съм сънувала и говорила ли ми е нещо.Май почече мълчеше.Но винаги ги сънувам заедно с татко<след като и тя почина>.Един сън си спомням обаче мн.ясно.Разказвам:На погребение на единият ми брат сме<починали са и двамата ми братя още преди аз да се родя>Аз,майка ми,която е цялата в черно и тетка ми<едната>.И трите плачем пред ковчега,но не виждам в него да има нещо.После сме в дома на тетка ми в София,майка ми е в едната стая а ние с тетка в другата.И тя ми вика "Ела да идем при майка ти да не плаче,жал ми е ."И аз "Ми добре хайде."Отиваме при нея итя лежи на едно легло и готова да спи и както си лежеше отметна завифката и ми вика"Ела да легнеш при мен"аз побягнах разплакана с вик: Не неискам ,неискам..."И сънят свърши.

# 841
Може би е така,знам ли какво ще стане,някой хора казват че това не е на хубаво и при моите проблеми дето си имам.......чакай да видиш какво мислене пада,откъде ли ще ме удари следващия път
Преди два дни сънувах моята баба,която ме беше хванала за ръката и ме караше да тръгна с нея,за да ми покаже нещо,но аз не тръгнах,отскубнах се и избягах.Какво според вас значи това. newsm78
Имаш още време на този свят и затова не си тръгнала с баба ти.Сънят е хубав!  Hug

Последна редакция: пт, 17 окт 2008, 12:54 от anamaria

# 842
  • Linz
Преди два дни сънувах моята баба,която ме беше хванала за ръката и ме караше да тръгна с нея,за да ми покаже нещо,но аз не тръгнах,отскубнах се и избягах.Какво според вас значи това. newsm78
Имаш още време на този свят и затова не си тръгнала с баба ти.Сънят е хубав!  Hug
И аз сънувах починалата ми баба да ме дърпа и се събудих от страх... И какво му е хубавото на това- че иска да се "гътна" ли? Shocked

# 843
Преди време често сънувах баба ми, но сега не съм я сънувала отдавна!

# 844
  • Бургас
Аз сънувах преди време баба ми, дядо ми и леля ми (и тримата са починали), че стоят на една голяма маса и вечерят.Аз бях ужасно гладна и ги молех да се при тях да се нахраня, но леля ми не ми позволи, каза ми да си вървя.
Като се събудих бях се притеснила доста  Confused Не знам за добро ли е или за лошо.
И честно казано винаги ми е едно такова свито и страшничко като сънувам починали близки.

# 845
Сигурно ще прозвуча като луда ама непрекъснато ги сънувам и не само мои близки, а и на съпругът ми! Като наближи годишнина от смъртта или някакъв помен и ми се присънват и даже си поръчвар какво им се яде.
Няколко месеца след като почина дядо ми, майка ми имаше рожден ден и щяхме да се събираме с роднини вкъщи. Предният ден майчето се суети какво ще готви пържоли или пиле. През нощта сънувах съвсем ясно дядо и как ми казва- никакви пържоли не искам, чушки ми се ядат.  Когато го разказах на мама, тя ми каза, че дядо много обичал пълнени чушки ( аз не знаех тази подробност) и съответно направи чушки.
Утре ще изнасяме 6м на бабата на съпругът ми. Миналата събота сънувах, че трябва да и занесем баница и бисквити (кръгли с дупка- така бяха в съня) оказа се , че тя мн харесвала чаени бисквити!
И други разни такива ама много е за писане!

# 846
Много рядко се случва да сънувам някой починал.
Но на 14 .10 сутрин се събудих с добро пречуствие защото бях сънувала мама.Казват че ако сънуваш починал ще видиш жив човек който не си виждал скоро.
Да ама не.
Тя почина преди 17 години и досега съм я сънувала може би 3-4 пъти.
Първия път сънувах как съседа срещу нас ми казва че мама има нова червена рокля.И на сутринта разбрах че е починал.
Втория път ми поиска свещник и детски камион.През деня разбрах че приятелката ми е била в смъртна опасност и е загубила бебето си.
Но най-страшно беше оня ден.На 14.10 се събудих и казах че може би ще имаме гости защото пак я сънувах.Но...Дори ми е трудно да го напиша.В 11 ч.съпругът ми донесе страшна новина:Вечерта при тежка катастрофа са загинали наш приятел/49/ , синът му/24/ и снахата/21/..
Защо е така ? Толкова я обичам и тя много ме обича.Липсва ми , но защо всяка среща води до лоши неща?

# 847
Но на 14 .10 сутрин се събудих с добро пречуствие защото бях сънувала мама.Казват че ако сънуваш починал ще видиш жив човек който не си виждал скоро.
Да ама не.
Първия път сънувах как съседа срещу нас ми казва че мама има нова червена рокля.И на сутринта разбрах че е починал.
Втория път ми поиска свещник и детски камион.През деня разбрах че приятелката ми е била в смъртна опасност и е загубила бебето си.
Но най-страшно беше оня ден.На 14.10 се събудих и казах че може би ще имаме гости защото пак я сънувах.Но...Дори ми е трудно да го напиша.В 11 ч.съпругът ми донесе страшна новина:Вечерта при тежка катастрофа са загинали наш приятел/49/ , синът му/24/ и снахата/21/..
Защо е така ? Толкова я обичам и тя много ме обича.Липсва ми , но защо всяка среща води до лоши неща?
Знаеш ли в живота,това което си го мислиш,то това се получава повярвай ми така е,така че следващия път,когато я сънуваш и се събудиш мисли само за позитивните неща в живота,но преди това се опитай да повярваш в това.Вярвай ми че ще се получи,стига да искаш.
http://www.taroastro.com/simvoli.htm

# 848
Знаеш ли в живота,това което си го мислиш,то това се получава повярвай ми така е,така че следващия път,когато я сънуваш и се събудиш мисли само за позитивните неща в живота,но преди това се опитай да повярваш в това.Вярвай ми че ще се получи,стига да искаш.

Моля се да си права.От три дни живея в ада.

# 849
Да ама не.
http://www.taroastro.com/simvoli.htm

Нещата не стават само с мислене. Де да беше така.

Звезделина, майка ти идва явно само за да те предупреди за лоши събития. Затова си мислиш, че съня ги докарва, а то не е така. Тя идва за да те предпази. Обаче посланията им са понякога толкова мъгливи, че трудно разшифрируеми. Confused

# 850
Много искам да ги сънувам, даже като си легна си мисля за тях и ги моля да дойдат в съня ми.
Искам само да знам, че са добре там, само един сън поне........... Cry

Завиждам ви, че сънувате вашите близки...

# 851
Много искам да ги сънувам, даже като си легна си мисля за тях и ги моля да дойдат в съня ми.
Искам само да знам, че са добре там, само един сън поне........... Cry

Завиждам ви, че сънувате вашите близки...

И аз мислех така.Загубила съм толкова много хора че ако заспя за 100 години има какво да сънувам.
А сега имам усещане че ако заспя ще пропусна миг в който да мисля за тях.

# 852
   Имам много починали близки-майка ми ,баща ми,баба и малкото ми момченце, но почти никога не ги сънувам. Може би,защото знам, че няма задгробен живот и не мога да бъда подведена чрез сънища. Близките ми липсват много и искрено се надявам,че 1ден,при възкресението ще се видя с тях и повече няма да има раздели.

# 853
Често сънувам наш близък, който бе убит. Всеки път в съня ми той ми казва, че всичко това е било лъжа, че е жив, че всичко е било инсценирано. Това е всеки път когато го сънувам. Знаете ли какво може да означава?
Аз също сунувах брат ми след като почина и тои ми казва: жив съм, не съм умрял

Преди години беше убита една моя братовчедка (на 29 г). Беше огромна трагедия. А аз 3 вечери преди това сънувах един сън, от който разбрах, че една моя роднина ще умре. Бях толкоз изплашена и при такива сънища просто ги игнорирам с надеждата, че няма да се случи, но този път не познах. Чувствах се съсипана, мислих си, че ако не бях се изплашила толкоз можех да предотвратя случилото се... Приех всичко много тежко и само се питах, защо не може отново да се върне, отново да оживее, нали всичко е възможно.
Тогава пак в един сън един мъжки глас ми отговори, че е възможно, но душата ще страда прекалено много в толкоз наранено тяло, а целта не е страданието.
За това понякога просто трябва да преглътнем станалото (колкото и трудно да е това).  Cry

# 854
Shocked Shocked това с убийствата е много неприятна тема. Аз лично имам познат убит преди 10 месеца и се чудех тези хора дали намират покой Rolling Eyes Rolling Eyes с всички дела и какво ли не покрай тяхната смърт

защо толкова често започнаха да се случват такива неща!!!!

Общи условия

Активация на акаунт