Сънувате ли починали ваши близки?

• 312 586
  • 1 590
  •   1
Отговори
# 825
marsie, ако това се случва скоро след като е починал е нормално- според книгите, починалите (и особенно тези които приживе не са вярвали в задгробен живот) са шокирани от факта, че всъщност продължават да съществуват. За тях нищо не се променя с тази разлика че хората не ги виждат или чуват. И те се опитват да им кажат чрез сънищата, че животът продължава. Но когато този род сънища продължават прекалено дълго, а починалият не спира да го твърди, това вече е притеснително. 

# 826
gogotoni, това което още може да направиш е да вземеш една неина снимка или дреха в ръцете си и да си затвориш очите и да се опиташ да я визуализираш и и кажи това което ти писах по-горе.

# 827
Xenia,

аз го сънувах около 1 месец след като почина.
а когато почина и с еприбрах з апогребението, влязох у дома, нямяше никой. седнах в хола и имах чувството че той е там и целият трепти от възбуда и нетърпение и ми казва: аз съм тук, аз съм тук...

# 828
когато човек е убит и то млад, не е малко по-различно Rolling Eyes няма как да си тръгне веднага(ако има задгробен живот) ...може би време трябва...
след като баба почина, аз се разболях и постоянно я сънувах как иска да ми навреди и как иска да ме вземе при нея Shocked. това в продължение на година и половина доста често го сънувах

# 829
Сънувам. Най-често - почти през ден баба ми, тази, която ме отгледа. Винаги се притесняваше,че ще остана "стара мома", а после, че скоро няма да родя, затова когато малката стана на 2 месеца я заведох при баба, след 2 месеца тя си отиде. казаха ми, че като видяла детето се предала, за нея цикъла е свършил - видяла е как нейното момиче носи в прегръдка своето момиченце.....
Това беше на 17.05.2007 - вече 1 год и 5 месеца продължавам да я сънувам милата ми бабка.  Praynig

# 830
Сънувам. и то често.Това са хора, с които не успяхме да си кажем много неща, които са ми много близки и които много ми липсват.

# 831
Аз също имам починали близки,но най много срадам за татко.Не съм го сънувала въпреки,че ми се иска да го видя в съня си,да си поговорим както някога,да ми даде съвет...Много ми липсва/особено когато имам някакви проблеми/. smile3518

# 832
Тази нощ сънувах баба ми, тя почина февруари, а аз след месец имам сватба. Така и няма ме види като булка. В съня ми, тя лежеше в леглото си (което беше поставено на гроба й) и ми подаде една ръчно плетена винено червена жилетка. Жилетката беше топла и мека, а баба ми спокойна и усмихната...
Дали се радва за мен?

Последна редакция: чт, 16 окт 2008, 11:33 от аннтония

# 833
аннтония ,сънят ти е хубав  Hug Hug Hug Hug
Хубаво е когато умрял ти дава нещо,а не ти взима.Баба ти знае за предстоящата ти сватба и се радва за теб(спокойна е).

Желая ти прекрасна сватба и щастлив съпружески живот с твоята половинка!  Hug Hug Hug Hug

# 834
Аз също имам починали близки,но най много срадам за татко.Не съм го сънувала въпреки,че ми се иска да го видя в съня си,да си поговорим както някога,да ми даде съвет...Много ми липсва/особено когато имам някакви проблеми/. smile3518
Cry И аз не съм сънувала татко откакто почина преди 7 години,а така ми се иска дори само за миг да го видя на сън.Не съм сънувала и братовчед ми,който си отиде само на 30 години и много ми липсва.Вярно е  че когато загубиш някой оценяваш колко много всъщност е значел той за теб и как ти се иска да го зърнеш отново макар и насън.

# 835
  • 5 етаж в ляво
Допреди няколко месеца не съм сънувала починали,но то скоро сънувам 2 те си баби ThinkingКакво ли става?!Починали са преди повече от 11 год.,и си мисля каква ли е причината чак сега да ги сънувам? newsm78

# 836
редовно!

# 837
valq_78 нямаш представа колко си права...  Hug
аннтония-желая ти един щастлив и незабравим празник  bouquet

# 838
Преди два дни сънувах моята баба,която ме беше хванала за ръката и ме караше да тръгна с нея,за да ми покаже нещо,но аз не тръгнах,отскубнах се и избягах.Какво според вас значи това. newsm78

# 839
Преди два дни сънувах моята баба,която ме беше хванала за ръката и ме караше да тръгна с нея,за да ми покаже нещо,но аз не тръгнах,отскубнах се и избягах.Какво според вас значи това. newsm78
Имаш още време на този свят и затова не си тръгнала с баба ти.Сънят е хубав!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт