Сънувате ли починали ваши близки?

• 312 576
  • 1 590
  •   1
Отговори
# 810
  • Linz
... нервероятно е. потресващо

Значи вероятно е менте.
Според мен щом нещо е зрелищно, значи се прави за пари.

# 811
Снощи сънувах сестра ми. Срещнахме се в някаква стая и се прегърнахме. Сякаш не се бяхме виждали дълго време. А тя ми казва: "Прегръщай ме, стискай ме по-силно, не ме пускай! Цялото ми тяло прегърни! Стискай ме, по- силно! Не ме пускай, моля те!"
Усетих в съня си как цялото ми тяло се стяга, за да мога да я прегърна по- силно... И пак беше тъжна...
Какво означава това? Защо всички я сънуваме все тъжна и плачеща? Сигурно не и е добре там  и и е много мъчно... Cry

# 812
преди колко време е починала?
на колко години е била?

# 813
Сестра ми почина преди 9 месеца и половина на 23 години. Внезапно- нито е боледувала, нито е от катастрофа. Защо питаш?

# 814
Майка ми сънувала дядо ми който почина преди 3 години .. Появил се в съня и и тя го питала - Къде беше толкова време ???А той и отговорил небрежно както когато беше жив - Ааа остави няма значение .. или нещо такова .С две думи не и казал къде е бил , какво ли означава това ??? newsm78
А  някой от вас случвало ли е се да си   досънува съня ???Извинявайте за тъпия въпрос , но на мен често ми се случва.Сънувам си и по някое време се разсънвам , осъзнавам че съм сънувала и понеже искам да разбера кво ще се случи нататъка заспивам отново и продължавам да сънувам продължението ?????Много ми е интересно защо така се получава и само аз ли си досънувам сънищата ???Нещо като гледане на филм се получава , но е така. Shocked Rolling Eyes

# 815
Снощи сънувах сестра ми. Срещнахме се в някаква стая и се прегърнахме. Сякаш не се бяхме виждали дълго време. А тя ми казва: "Прегръщай ме, стискай ме по-силно, не ме пускай! Цялото ми тяло прегърни! Стискай ме, по- силно! Не ме пускай, моля те!"
Усетих в съня си как цялото ми тяло се стяга, за да мога да я прегърна по- силно... И пак беше тъжна...
Какво означава това? Защо всички я сънуваме все тъжна и плачеща? Сигурно не и е добре там  и и е много мъчно... Cry

Иди в църква и се помоли за покой на душата и! Плати си да я споменават в молитвите! Има значение как и от какво е починала. В някои случаи на внезапна смърт душата просто не желае да преминава в отвъдното и остава тук да се скита като дух. Често се случва при убийства или самоубийства. Понякога при незавършени земни дела.  Ако това е случаят със сестра ти, някой трябва да я убеди да си иде в своя свят.

# 816
Сестра ми почина преди 9 месеца и половина на 23 години. Внезапно- нито е боледувала, нито е от катастрофа. Защо питаш?

Помислих си че не може да приеме смъртта си и не е отишла там където трябва. Което може да значи че е починала скоро и има несвършени дела.
Ксения го е казала.
Може би е хубаво преди да заспиш да я визуализираш и д а и кажеш че ви е много мъчно за нея и ви липсва но тя трябва да отиде на неиното си място и там ще се почувства по-добре

# 817
Xenia, Marsie, Благодаря ви за отговорите!
Може би наистина не е приела все още какво се е случило с нея, незнам... Преди да се навършат 40 дни, след смъртта и всяка вечер я сънувах и я питах "Какво стана, къде беше, знаеш ли как се притеснихме?", а тя все ме гледаше недоумяващо и ми казваше "Какво толкова е станало?". Сякаш наистина незнае какво става.
Почина от инфаркт. Наистина остави много незавършени дела, защото беше страшно амбициозна и имаше големи планове за бъдещето си. Но...съдба ли, какво е там и аз незнам...
Ще отида в църква и ще направя това което ми каза Xenia.

# 818
Ужас! Толкова млада и инфаркт! Cry Мир на праха и! Моли се за нея и и говори колко е важно да отиде там където ще бъде щастлива!

# 819
моите съболезнования за сестра ти

# 820
Благодаря ви, отново момичета! Hug
Marsie, приеми и моите най- искрени съболезнования зя брат ти и баща ти!  Flowers Rose Flowers Rose

# 821
Веднъж само съм сънувала починал близък.
Бях ходила на гроба на моята пра баба,оставих цветя и говорих на гроба и доста,излях си мъката,липсваше ми....
Вечерта когато си легнах я сънувах,същата както я помня,стоеше в кухнята и миеше чинии ,както винаги...Попитах я какво прави тук,нищо не ми каза,само ми се усмихна...Малко по късно нещата ,за които страдах и споделих на гроба и ,че не стават се случиха

gogotoni ,моите съболезнования

# 822
И двамата ми дядовци са починали - лека им пръст. Единият ми дядо е починал, когато съм била на почти 2 години и нямам много спомени. Но другият ми дядо почина преди 3 години. Цял живот съм живяла с него.И има моменти,  в които адски ми липсва с благия си вид. И двамата ги сънувам много рядко, когато ми предстои нещо важно. Една нощ сънувах дядо, видяхме се, говорихме и когато исках да се доближа до него той ми каза - "Не сега, имаш още много тук."
Често сънувам наш близък, който бе убит. Всеки път в съня ми той ми казва, че всичко това е било лъжа, че е жив, че всичко е било инсценирано. Това е всеки път когато го сънувам. Знаете ли какво може да означава?

# 823
Цитат
Често сънувам наш близък, който бе убит. Всеки път в съня ми той ми казва, че всичко това е било лъжа, че е жив, че всичко е било инсценирано. Това е всеки път когато го сънувам. Знаете ли какво може да означава?

Най-вероятно е точно случаят, който споменах по-горе. Той не желае да се приеме като починал. Знае че съществува в малко по-различно обличие и много вероятно да е тук на земята сред близките и познатите си.

# 824

Didka, а вие приемате ли неговата смърт?
Аз също сунувах брат ми след като почина и тои ми казва: жив съм, не съм умрял
И други хора са споделяли подобни сънища.
За мен има два отговора:
или съществуват под друга форма
или ние не приемаме смъртта им

Аз все още търся доказателсва дали наистина съществуват и след смъртта...

Мисля че остава някаква енергия която носи харарктера на човека но после какво става с нея  не съм много убедена

Общи условия

Активация на акаунт