АВГУСТ кой ли ще дочака, още от юли сме в атака

• 12 633
  • 299
  •   1
Отговори
# 150
А сега който е родил между 7ми и 14ти момиченце да си признава бързо  Mr. Green

Мен още не са ме гледали за разкритие Peace

# 151
Гледам, че Бруно е съществувала като термин до последната тема, само в тази липсва!

Аз съм в колебания, как да бъде раждането. Докторката ми даде право на избор и се чуда, и незнам какво точно да предприема ?????

# 152
  • Пловдив

Боже, Бруно беше с моя термин  Shocked и е единственото момченце, което беше за нашата дата (че то 19 август е най-розовия термин  Laughing)
Междо другото Гера и мен ми определиха официално термин 19,и аз съм с розовко Mr. Green

# 153
  • Пазарджик
Ама защо ви е да ви гледат за разкритие? Не разбирам. Аз пък, ако не се налага, не искам да ме бъркат, особено преди термин  Naughty

Гледам, че Бруно е съществувала като термин до последната тема, само в тази липсва!

Това е защото вече я сложихме при родилите мами, а тях ги махаме от термините  Peace

# 154
  • Пловдив
Ама защо ви е да ви гледат за разкритие? Не разбирам. Аз пък, ако не се налага, не искам да ме бъркат, особено преди термин  Naughty
и аз това се питам-досега не са ме бъркали(и аз неискам,ама не са ми и предлагали),а и честно казано ме е страх.

# 155
Честито на мама Бруно.Да бъде жив и здрав малкия Калоян и да бъде обграден с много обич и късмет.

# 156
Честито на Бруно! Да е жив и здрав Калоян....

Момичета, избирайте смело естествено раждане......Освен ако няма неотложни медицински причини! Не се страхувайте от болката! Болка има и при секциото! Повече позитивизъм и да знаете...При естественото раждане започнете ли да се молите за операция - Бебо ще е при вас до броени минути!Следователно и края на болките!

# 157
И мен до сега не са ме гледали за разкритие и не са ме бъркали, а хич и не ща, но сега във вторник на консултацията ще ми взимат микробиология.

# 158
Честито на мама БРУНО и от мен! Здраве и късмет в живота на малкия Калоян   bouquet

# 159
  • UK
 Момичета да кажа предварително... който се дразни от вкуснотии да не отваря линка който пускам  Praynig МОЛЯ ВИ...
 Пуснам малко снимки на първата си торта която се оказа ужасно вкусна и успешна  Laughing
 http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=3482214
 http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=3482212
 http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=3482217

# 160
  • Варна
ЧЕСТИТО БЕБЕ НА БРУНО! МАЛКИЯ КАЛОЯН (И на мен любимо име  Blush) ДА РАСТЕ МНОГО ЗДРАВ, УМЕН, ЩАСТЛИВ И ВИНАГИ МНОГО ОБИЧАН!!!!

# 161
и за която чакаме рецептата  Grinning

# 162
  • UK

Joy Ако я искаш имаш я... много е лесна но много време отнема  ooooh!

# 163

Joy Ако я искаш имаш я... много е лесна но много време отнема  ooooh!
чакам я на лични  Grinning

# 164
Момичета, искам да ви попитам кога започнаха да ви правят преглед за разкритието? Трябва ли да имам някакви признаци или сама да си поискам да ме видят? Утре ще слушаме на бебо тоновете и ще питам и доктора.
Някоя знае ли дали таткото може да присъства на раждане в МД и дали това се уговаря предварително?
Ако си направя избор на екип, пак ли предварително трябва да се уговоря с доктора???
може да присъства таткото в майчин Дом срещу заплащане. От 01 юли обаче имало нови тарифи, които не знам точно какви са. Разбрах само, че вече не можеш да ангажираш само лекар, а трябва да е цял екип. за нормално раждане беше нещо от порядъка на 400-450лв, но не съм сигурна. Другите екстри са отделно.

Общи условия

Активация на акаунт