АВГУСТ кой ли ще дочака, още от юли сме в атака

• 12 622
  • 299
  •   1
Отговори
# 195
Мимсат аз попроучих въпроса и определено нямам право на тази ежемесечна помощ от 180 лева, защото нямам стаж и защото с мъжа ми имаме по повече от 200 лева месечен доход на глава от смейството..Имала съм право на 150-за бременност и 200 за раждане. Както и да е, да сме живи и здрави, то ако човек разчита на тези помощи...лоша работа  ooooh!!

# 196
  • Ланкър, планините Овнерог

Гита Ог, готви се, че утре е 20ти! Мен вече ме болят палците от стискане!!!

Hug  bouquet Praynig

# 197
  • ГОре на черешата...
Честит син на мама Бруно! Да наддаде бързо, да е винаги здрав, весел и усмихнат малкият Калоян!!!/Аз съм пристрастна - най-хубавото име сте избрали!

Кроки, на моят галеното е Кико. Името означава добрия, хубавият Иван и е името на най-славният български цар Калоян, разширил територията на България на три морета, именуван цар на българи и ромеи. В Гръцките хроники е именуван Грозният/Страшният Иван, заради победите си над Византия  и храбростта си на бойното поле. Винаги е предвождал войските си начело на своята конница, а по това време никои владетели не са се впускали директно в битка, за да не загинат.
Много се гордеем, че избрахме това име за сина си, той също, често казва, че е цар Калоян. Още повече сега, когато погребаха останките на истинският цар Калоян в Търново - много често ходим там да оставим цвете...

Последна редакция: чт, 19 юли 2007, 19:57 от mari_eta

# 198
Честито и от мен на мама Бруно!Да ви е жив и здрав малкия син Калоян,да наддава бързо и скоро да си е у дома при семейството!!!  bigdance2  Party Time Tada newsm59
Бруно,не се тревожи бебо скоро ще е при теб,всички стискаме палци!
Кроки и аз знам,че на Калоян галено казват-Коко,Коки,което е много сладко!Нашите са щели да ме кръстят така ако съм била момченце,но уви сега съм Кристина!
Димянки,пии повече течности и аз от край време си имам проблеми с бъбреците,даже като започнах да пия магнерота и ми повлия много зле та веднага го спрях,водата му е майката!

# 199
  • Варна
Как я карате в тази жега, аз едва дишам, чак до вторник ще е така!

Искам да питам майките от Варна към кой педиатър са се насочили, аз си мисля за Кирязов!

# 200
Бруно, с мъжа ми ти изпращаме най-хубавите мисли. Я си помисли колко неща са те извели щастливо по пътя до бебето и сега съм сигурна, че ще се оправите и от пневмонията. Целият му живот да върви на победа (все пак е роден на националния, на бунтарския ден на Франция)
ПИванов, мерси, че ни каза коя е новата ни мама. И аз си помисих за нея.  bouquet
Дими, и аз пия неоренал, когато усетя разни съмнителни (уж менструални) болки, защото знам, че пикочопроводните ми пътища са "лабавото" ми място. Понякога дори от нерви си докарвам цистит. (Ей, това не го казвайте на лекари Crazy). Моята приятелка в 6 месец получи зверски кръвоизливи (разбирай с превръзки дни наред). Оказа се, че кръвта е от притиснат пикочен мехур от бебко. Лежеше, за да не я натиска бебето и полека се оправи. Това притискане довело до кървенето. Не се тревожи - мъничко ни остана.
Ивченце, аз ти бях обещала за дишането и раждането да ти пиша това, което знам. Довечера ше го направя. През деня ми е много горещо в стаята с компютъра.
Ох, мами, ненавиждам лятото и нервите са ми на ръба от това почти 3месечно лежане в пот, страх и собствената ми идотщина. Стискайте ми палци да се понеса Whistling

# 201
Бруно дано момченцето ти скоро да е здравичко и да се прибере у дома при мама и татко  love001 Ти използвай да поспиш и да се възстановиш   bouquet

Беличка, като се роди бебето се гледа дохода за 3 членно семейство вече. Т.е. 600, а не 400 лв. То не пречи и него да надвишавате де  Mr. Green

Лоли Кирязов преглежда само частно. Трябва да си избереш и GP за бебето не е задължително да е педиатър, но той ще слага ваксините или ще ти даде направление за педиатър по ЗК. Кирязов мисля, че няма право да ви ги поставя. Педиатърката на Елито е бременна и не мога да ти я препоръчам, а засега не съм намерила свестен педиатър, така че и аз съм в чуденка какво да правя. Мисля да го запиша малкия при същото GP, но за кой педиатър ще искам направление нямам идея Rolling Eyes

# 202
Ох, пак аз се сетих нещо.
На моя мъж племеника (т.е. и моя племеник, нали?) се казва Калоян и когато беше на 5 години му казваме, че има имен ден на Иванов ден. Той сериозно репликира, че Иван има на неговия ден, защото Калоян е Хубавият Иван, което е повече от Иван. Скромно, кротко...
Дими, нещо гнусно, но... Аз преди седмици, когато имах болки се сетих (или поне така ми се искаше да е), че са от бъбреците и по съвет на съседката си сварих литър и половина чай и го изпих. Знам, че е топличко, миличка. Ама и тогава беше.

# 203
  • София
Гита банката може да ти ги бави на мен често ми се случва!
Тиги не знам мила,но мн се притеснявам защото сега пак почна да има кръв в урината а цял ден нямаше! Пия много вода каза ми поне 3 л на ден и отделно хапчетата но се съмнявам дали някой камък няма да тръгне чее....  Cry не знам какво ме чака! Ще видя как ще съм днес и ако утре пак продължи ще звъня пак на лекаря! Каза че има вероятност ако нещата не отихват да се наложи да се предизвиква раждане Confused Оффф.......... място не мога да си намеря до обд нямах и болко после пак почнах тези менструалните ама търпими са де! Вече не знам кое е контракция кое не! А главичката не бебо каза че е започнала да се врязва а преди 2 дни небеше! Confused

# 204
Тони все си мисля, че може да са се объркали и да е началото на началото  Rolling Eyes

# 205
Дими, да не те обърквам още, ама аз си мисля, че понякога тези болки, които аз наричам менструални отпред, са си от тия пътища. Аз имам менструални и в кръста, но аз съм така от 5-тия. Разбирам напълно кашата при теб. Аз нали ви казах, че на запис контракциите ми са си точно като за раждане, но нямам болки и ме връщат и казват, че това не е родова дейност, защото за месеци не е довела до нищо. И аз все се тревожа ще разбера ли какво става с мен. Но Бебчо си има дата за раждането на небето записана и си я чака. Само мама не знае, кога ще е  и е мрачна и се ослушва.... от месеци.
Непременно ги тормози за прегледи. Всички ми казват, че раждането не може да се сбърка с нищо.
Една позната изхвърли камъче. Роди след 2 седмици, а не веднага. За теб тогава ще е ОК.

# 206
  • София
Не знам какво да правя.........
Иви ако е началото на началото защо ще са високи еритроцитите и ще имам някакви кристали? И сега пак кръв в урината от 2 часа и не знам  CryКаза че вижда камъни в бъбреците......
и каза че ако получа сега някоя бъбречна криза е много лошо  Confused

# 207
4ЕСТИТО БЕБ4Е НА МАМА БРУНО  bouquet БЪРЗО ВЪСТАНОВЯВАНЕ НА МАЛКИЯ СЛАДУР

КРОКИ с какво ги лекуваш тея бактерии? и на кой етаж ще си последно на вип или нормална стая друго не ти ли каза доктора да си носиш пелени лигнин и т.н.

ЛОЛИИ аз си мислих за бакалова но не съм решила още има и една пак добра папазова ама незнам много са ми Х

Последна редакция: чт, 19 юли 2007, 20:47 от Franito(Валентина)

# 208
Димяни, мила стискам палци всичко да се оправи. Дори и да предизвикат раждане не е ъолкова страшно, все пак си в 9тия вече, можеше да бъде и много по-лошо. Не ги щади докторите, а веднага щом нещо те притесни си търси консултация и преглед, няма нищо срамно в това.  Hug

# 209
  • София
Да знам че няма но се дразня че се мрънкат а аз не знам какво да правя! Ако е по добре да се предизвика да го правят а не после да стане по лошо да получа някоя бъбречна криза и да не знам къде се намирам!  Cry Сега пак си имам кръв в урината и леки менструални болки и се плаша!

Общи условия

Активация на акаунт