АВГУСТ кой ли ще дочака, още от юли сме в атака

• 12 624
  • 299
  •   1
Отговори
# 180
  • Варна
Бруно честито бебче и от мен! Бъди силна и скоро малкото съкровище ще е при теб!  bouquet

beli4ka влез в бъдещи и настоящи майки, там има тема "майчинството счетоводно" , майките са много компетентни и любезни и най-добре ще ти обяснят цялата процедура. Можеш да разчиташ на тях!

# 181
  • UK
Meqita-страхотна торта, ето аз вече се раздразних!  Sad Ще взема тези дни и аз да приготвя една Simple Smile

Няма да съжаляваш  Peace тортата е прекрасна  Laughing

# 182
Няма да съжаляваш   тортата е прекрасна

Не се и съмнявам!  Wink

# 183
забравих  ooooh! благодаря за рецептата, Мегита    bouquet

# 184
  • Ланкър, планините Овнерог
Бруно, малкия в Педиатрията ли е? Ако е там, бъди спокойна, там са само от специалист нагоре.

Дамяни, благодарско за инфото, но на мен нищо не са превели.

Беличка, http://www.mlsp.government.bg/bg/public/deca.htm

# 185
Bruno, пожелавам ти бебо да се оправи бързо и скоро да е в прегръдките ти  Hug Hug Hug

# 186
Тонииии, ти всяка седмица с нещо ново.Направооооооооо................стискам палци всичко да е ок, пък и сега спокойно ще можеш да си пииваш биричка Party

Беличка, аз се оправях със същите неща в социалните.На мен ми искаха бележка от гинеколожката с точната дата на термина, бележка с дохода на милото 12 месеца на зад, декларация , че не получваш помощи и нямаш доходи 12 месеца назад(свободен текст) и попълваш една др.декларация която ти дават в социалните.За тази със свободния текст мога да ти изпратя моята ако искаш.Като подадеш тези неща, ти дават 1 номерче с което ти или милото отивате след около месец и ти дават заповед с която ти се изплаща еднократната помощ от 200 лв, а за майчинството се ходи след това с акта за раждане.

Надявам се да ти стана ясно Heart Eyes

# 187
Кроки, барт ми се казва Калоян и от малък му викат Кали, Калоянчо, Коки и разни такива.

Беличка забравих да ти кажа, че бележката трябва да е с брутния доход.

# 188
  • Ланкър, планините Овнерог

Беличка, аз се оправях със същите неща в социалните.На мен ми искаха бележка от гинеколожката с точната дата на термина, бележка с дохода на милото 12 месеца на зад, декларация , че не получваш помощи и нямаш доходи 12 месеца назад(свободен текст) и попълваш една др.декларация която ти дават в социалните.За тази със свободния текст мога да ти изпратя моята ако искаш.Като подадеш тези неща, ти дават 1 номерче с което ти или милото отивате след около месец и ти дават заповед с която ти се изплаща еднократната помощ от 200 лв, а за майчинството се ходи след това с акта за раждане.

За еднократната помощ също ти трябва акта за раждане.

# 189
Мерси за инфото милички  Hug
Аз сега седа и се възмущавам, как е възможно да не са измислили някаква по-нормална система, различна от това бременна жена или току що родила да виси по опашките наравно със сестрите ромки ( нищо против тях нямам  Peace ) в най-голямата жега или студ!!! Ужасно тъпо измислено, и всичко това за някакви безобразно смешни "суми"!!! Не че няма да ида да си ги взема, смешни, смешни ама за памперси ще свършат добра работа! Както и да е, още един път мерси  Hug Hug Hug Важното е, че  разбрах, че трябва да ида до социалните, а не в НОИ!

# 190
БРУНО имаш и моята подкрепа. Искрено се надявам бебчо скоро да се оправи и да си дойде в къщи. Сигурна съм че ти е гадно, но знай че той е в добри ръце   costumed050и там ще получи най - добрата помощ да се възстанови.Ще видиш че лед няколко дни вече ще е в креватчето си newsm07 и че всичко ще е наред.Ти си силна мама!!!

# 191
Здрасти и от мен!
Аз днес се юрнах в най-голямата жега да си пускам документи за потребителски кредит. Слава богу ще имам отговор до седмица. Стискайте палци.

На мама БРУНО честито момченце Калоян, да му предава положителните си мисли и любовта си и той бързо ще се оправи!!!! Вярвам в това!

Крокодил, засега датата за секциото е 26ти, мисля, че следващята възможна дата ще е 30ти ,но не знам дали ще устискам до тогава. Нали ви споменах, че сега съм по-бременна от всякога. Дамян се роди все едно миналата нощ (1вия ден на 38ма седмица). Та докторът се опасява, че и това бебче ще е бързаче. Иначе на 24ти със сигурност влизам в болница и тепърва ще се доуточнявам още неща.

Мегита, тортата изглежда мммммммммммммммммммм... браво!

Гита Ог, готви се, че утре е 20ти! Мен вече ме болят палците от стискане!!!

# 192
  • Пазарджик
Беличка, трябва да проучиш дали при теб нещата не са по-различни. Защото вие имате брак отскоро, а си била студентка. Мисля, че това не се води безработна. Съответно не съм сигурна дали ще ти се полага помощ предварителна (не еднократната). А ако ти искат доход, то ще искат на семейството ти (баща ти и майка ти), защото според тъпата българска система, ако си студент се водиш част от семейството. Обаче пред данъчните не си - т.е. вашите нямат облекчения за деца. Бе тъпа история

# 193
Здравейте на всички! Аз най-накрая съм вкъщи и имам време да чета редовно. Честито на четирите майчетата - да са живи и здрави бебоците им, да растат и хубавеят, а те бързо да се възтановяват.  bouquet

# 194
   Bruno, честито бебоче!!!!!! Стискам палци, а и всички мами стискат, така че всичко ще е ОК и много скоро ще се гушкате с малкия Калоянчо!!!!!! Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт