АВГУСТ кой ли ще дочака, още от юли сме в атака

• 12 621
  • 299
  •   1
Отговори
# 90
Тони цяла нощ съм те мислила  Heart Eyes

# 91
кога започнаха да ви порверяват за разкритие - в осми или в девети месец?

# 92
  • Златна Добруджа
кога започнаха да ви порверяват за разкритие - в осми или в девети месец?

в 9-ти, и то днес аз настоях /става въпрос за ЖК/

# 93
  • София
Сега се обадих и ми казаха до 16.00 часа да отида до ТК за да видим какво ще правим тъй като урината не ми била хич хубава..... Confused в смисъл бъбреците нещо!
Лек ден за сега че тръгваме.Стискайте палци да не е толкова зле чак!  Confused Praynig

# 94
  • Пазарджик
Стискаме палци, мила. Не се притеснявай, докторите си знаят работата и всичко ще е наред  Hug

# 95
  • Ланкър, планините Овнерог
Димяни, всичко ще е наред, не се притеснявай. Да ти кажа честно, поне имаш късмет с доктори-обръщат ти внимание и не си съчиняват лечение без изследвания.

# 96
  • вкъщи
моми4ета място не мога да си намеря!моята приятелка,последната бременна,която остана е родила току що мом4енце.но нещата са се усложнили и са я оперирали.мъжа и е в шах и даже не е питал колко кг е бебо.тя много искаше нормално да роди милата.беб40 даже име си няма,но аз знам ,4е трябваше тодор да се казва.стискайте палци да се възстанови бързо.ех,ако беше из4акала още една седмица щяхме да сме заедно в болницата.
сега ми донесоха комплекта за кошарата,с обиколниците вси4ко,много е свеж.а свеки купила и на теди ,да не деляла децата.браво на нея.
димяни стискам палци за теб!моми4ета още веднъж да питам,трябваше ли изследванията ми за секциото да с а на гладно,пълна кръвна картина,утайка и кръвна захар.

# 97
Тони стерилна урина се пуска поне два пъти обикновено първия път все я замърсяват  ooooh! Стискаме палци!

Марианамама
аз не бях гладна. Честито на приятелката! Heart Eyes

# 98
  • вкъщи
ох,иви благодаря ти за отговора.дано не ме карат да ги правя пак,4е не ми се дават пари а и лабораторията е дале4.

# 99
бобченка без да съм раждала мога да ти кажа че тези 8 кг. дето си ги качила, поне 5 от тях ще изчезнат - води + бебе , така че и аз не виждам за какво се притесняваш
а и защо се оставяш килограмите да помрачат мислите за бебето, в смисъл че майка не се става ей така щрак и готово, но целта си струва усилията си мисля аз... де да бяха само килограмите освен това, на мен вече гърдите ми на нищо не приличат, да не говорим след кърмене дай Боже какви ще станат/но въпреки всичко твърдо съм решила да направя всичко възможно да кърмя/, кокалите вече на всички ни са толкова зле-обеднели на калции, че чак се чупят крака и т.н. за едното нищо, сърце, кръвно и куп още промени настъпват, които не си мисли че после се възстановяват, килограмите поне се свалят,
тоест бременността и раждането не са шега работа, за да ги "опорочаваме" от едни килограми
Ами замисли се само колко двойки не могат да имат деца колкото и да опитват милите и на каквото и да се подлагат, ние поне сме благословени да бъдем бременни и да дадем живот /живот и здраве/
С всичко до тук искам да кажа: Не се оставяй килограмите или външността да завладяват съзнанието ти, има много по-важни неща в живота - като милото създание което чакаш
Най - малкото защото и красотата и външността са преходни
!

# 100
На мен ми казаха, че е абсурд да ме държат гладна и че не е необходимо. Кръвта ми я взеха от пръста.

# 101
  • Ланкър, планините Овнерог
marianamama, за другите другите изследвания не знам, но поне захарта трябва да е на гладно, за да е реален резултата.

# 102
Гите, като те видя в темата и започвам да ти съчувствам......Накрая чакането е най-тежко..Кой знае какво ти е в душата...Да започнеш с бавни,но сигурни стъпки да вървиш към родилното......

# 103
  • Stavanger,Norway/ Varna
Права си Ив4енце, много си права.....  Thinking Hug

# 104
Момичета,нали  не е някакъв проблем ако бебчето започне да се движи много по рядко и движенията му са по слаби и по за кратко?Аз съм така от 4-5 дена поне,но и моето си е малко по едричко от нормалното(в 34 г.с беше 2600)
Малко се притеснявам и само се ослушвам напоследък,вие как сте?

Общи условия

Активация на акаунт