АВГУСТ кой ли ще дочака, още от юли сме в атака

• 12 615
  • 299
  •   1
Отговори
# 210
А той какво ти каза, че трябва да спре кървенето веднага ли?

# 211
  • София
Пита ме дали имам сега като ходих към 15.00 ама нямах от сутринта откакто станах урината си е чиста и сега като отидох към 18.00 пак имаше кръв! 

# 212
Димяни, ти през какво ли не мина. Това бебе ще е герой, така да знаеш.

# 213
  • София
Нали! Simple Smile

# 214
  • Златна Добруджа
БРУНО, ЧЕСТИТ ВИ СИН КАЛОЯН! ДА РАСТЕ ЗДРАВ И С МНОГО КЪСМЕТ В ЖИВОТА!

Гита, и от мен имаш  newsm17 за утре  Peace
Димяни, ако ти продължи кървенето може би е по-добре да се обадисш на лекаря си.

# 215
Тони, обади им се пак на тези лекари щом се притесняваш.По-добре да ги юркаш, отколкото да чакаш.Найстина по-добре да го предизвикат ако има нужда.Но така като се притесняваш по-лошо става Heart EyesСтискам палци Peace

# 216
  • София
Вече ти пратих СМС  Ади Simple Smile
Ще видя как ще съм тази нощ и ще обмсля варианти!
Влизам за малко в скайп ако искаш ела там!  Hug

# 217
Франи ,не си лекувам бактерията!Последно взимах антибиотик Аугментин в 5м. и толкоз.Не съм се проверявала повторно ,но знам ,4е няма как да я изкореня! Sad И съм се примирила.Знам ,4е при секцио не е чак толкова опасно ,но знае ли човек!
А ще раждам като теб!!!На втория етаж ,после ще отида на 4ет. И ще съм по клини4на пътека ,т.е. няма да плащам баснословните 850 лв. Peace Разбрах ,4е и беб4етата са на 4 ет. ,което ме обнадеждава ,4е ще го виждам по-4есто ,защото при секцио бебоците се дават на майките чак след третия ден  Sad
Полинезия ,в4ера в пицария Годзила видях пица "Полинезия"-с ананас ,мляко и някакви други о4удващи съставки-доста екзоти4но зву4еше! Laughing

# 218
Честито и от мен на мама Бруно!Да им е жив и здрав малкият Калоян и много скоро до си го гушкат вкъщи!Аз днес бях на консултации и ми изписаха глобули Полижинакс за 12 дни,имам и кондилом които трабва да ходя да ми го горят с течен азот  и за капак имам и хемороид та ще лекувам и него.Голама промоция хванах.Направо немога да си седна на д****о.Иначе плацентата ми е 2-ра към 3-та степен и ми спряхя и Магнерота,че от него можело и да пренося.За осми път ми казаха че чакаме госпожица от което съм много доволна.Гита-стискам палци за утре.Мегитка-страхотна торта.

# 219
ди83 от кой град си

кроки решили последно за дата 27.07.2007г е моето предложение пада се петък аз съм родена в петък я виж къв хубав 4овек съм Mr. Green Joy

# 220
Момичета бях на преглед и докторката каза, че нямам разкритие, но явно така ме е бръкнала отдолу, че до одеве кървях.  #CrazyЯко се изпашихме с мъжо, но док, каза, че просто е бръкнала по-силно да не се шашкам. На вас случвало ли ви се е?

# 221
Момичета бях на преглед и докторката каза, че нямам разкритие, но явно така ме е бръкнала отдолу, че до одеве кървях.  #CrazyЯко се изпашихме с мъжо, но док, каза, че просто е бръкнала по-силно да не се шашкам. На вас случвало ли ви се е?

абе кви с атея доктори така дет бъркат те нормалнили са удоволствие ли им доставя незнам smile3515

# 222
Кроки, моите бактерии са ентерококи и сега пия Аугментин. При нас не е доказано, че бебо е заразен с тази инфекция, но и не го изключват като вариант. За името - аз мисля да му викам на галено Коко, но баща му не ми дава, иска да си му казваме Калоян.
На въпроса на Гита - Калоянчо в момента е в Института по педиатрия на бул. Димитър Нестеров, за там ни казаха, че са най-добрите лекари.

# 223
Бруно споко мила, малкият ще е добре. Стискам палци да наддаде бързо и всичко да е наред.

# 224
Сладкишче, мен така са ме бръкнали в ТК и прокървих докато лежах там за задържане. Аз така се стреснах и ревнах (в 32 г.с.), ама акушерки и лекари само ме питаха "след вагинален преглед ли?". Казаха, че е от прегледа и питаха дали съм напълнила една превръзка (а то бяха само капки и доста слузесто ръждиво течение). Беше много страшна нощ за мен SadАма абсолютно всички питаха дали са ме преглеждали и казваха, че това е нормално кървене след преглед. Много се вбесих, ама и момичето до мен беше така. Един познат лекар ни каза, че явно са докоснали шийката, а не само влагалището, а тя шийката много лесно реагирала.
Това беше с мен. Ти си се следи и ако има ярка кръв си и звъни на тази кокошка

Последна редакция: чт, 19 юли 2007, 22:34 от Тиги-Мигъл

Общи условия

Активация на акаунт