АВГУСТ кой ли ще дочака, още от юли сме в атака

• 12 628
  • 299
  •   1
Отговори
# 225
Babylove, консултирай се за тези кондиломи, не са шега работа. Знам, че те са от най- лесно предаваните неща на бебето и ако нямаш време да ги излекуваш е опасно. Чувала съм ,че заради това се препоръчва секцио. Не искам да те плаша,  предполагам си наясно. Питай много по темата.
Аз нямам търпение да ходя в събота на д-р и на тонове, очаквам повече инфо за раждането. Засега д-рът ме държи в неведение и не съм си изпипала нещата още, надявам се всичко да е наред!
Хайде лека и мека мами мацки!

# 226
  • Пловдив
Здравейте момичета....не смогвам изобщо да ви изчета...видях че си имаме първите сладки бебоци,....дано всички да са добре и на всички не желая леко раждане:)
Ние с бебо сме си добре,дадохме за последните изследвания....за щастие моя доки каза че за сега е излишно....вагинален преглед,взе ми само секрет за посявка....че като ви чета какви касапи има...ужас ме обзема:)
Хайдье пазете се в тия жеги:)

# 227
  • София
Добро утро! Hug

Бруно - стискам палци, малкия сладур да си е по скоро при теб!

Какви са тези прегледи, какви са тези касапи как може да те докарат да прокървиш! Как може  "просто да бръкне по-силно", то така може ли някой лекар "просто"  да го ошамариш защото "просто" те е заболяло по-силно.  #Cussing out

# 228
Как може  "просто да бръкне по-силно", то така може ли някой лекар "просто"  да го ошамариш защото "просто" те е заболяло по-силно.  #Cussing out

Peace Peace Peace Peace Peace Peace

Незнам ама аз като раждах Йоан, една докторка с ей такива ръце, така ме бръкна,че поне 2 сантима разкритие ми направи....Видях звездите до една всичките!

Перси, много рано си станала...Мен не ме гледай! Аз станах да си оправям бакиите,дето цяла седмица ме мързи...Че днес елате ме вижте от 6ч. съм станала....Ужас! Деградирам!

# 229
  • Златна Добруджа
Добро утро  Hug

Незнам ама аз като раждах Йоан, една докторка с ей такива ръце, така ме бръкна,че поне 2 сантима разкритие ми направи....Видях звездите до една всичките!

Перси, много рано си станала...Мен не ме гледай! Аз станах да си оправям бакиите,дето цяла седмица ме мързи...Че днес елате ме вижте от 6ч. съм станала....Ужас! Деградирам!

Звездите и аз ги преброих вчера на небето  Mr. Green след моя вагинален преглед. Но до кървене не се стигна, останах си само с болките цял ден. Слава богу днес нищо ми няма  Simple Smile

Маме, какви бакии толкова рано сутрин  Hug Я виж Персиа какво кубаво кафе с кифлички ни е сервирала, дай по-спокойно  Peace

# 230
  • Пазарджик
Добро утро  Hug

Ама сте раннобудни ... то и аз станах към 7, че бебока май беше гладен  Crazy Не се спря на едно място. Пък и от днес се хващам сериозно за работа - трябва да довърша едни чертежи, сметки, да избера лака за мебелите, да измия прозорците и ако остане време, все нещо ще се намери из нашия постоянно в ремонти апартамент.
Вчера се шашнах, защото за миг си помислих, че мъжът ми ще си дойде чак след 2 седмици  Sad Но посе се освестих и видях, че края на месеца е след 1  ooooh! Много ми липсва вече, казах му, че няма да го пуснкам никъде повече - плътно до мен зашит  Joy

Много усмивки от нас   bouquet

# 231
Маме, какви бакии толкова рано сутрин  Hug Я виж Персиа какво кубаво кафе с кифлички ни е сервирала, дай по-спокойно  Peace

Тя хубаво ни е сервирала...ама....Пералня вече съм пуснала и е към края, миялната върти и тя, хладилника съм го разпарчетосала....Багажа с поглед започвам да го оправям...То от кафета и кифлички съм на това дередже сега вв последният момент всичко да върша...А и ти, къде си кукнала толкова рано????Диде, не раждай! Чакай да дойда в Добрич и тогава....Искаш ли евентуално на 23.8. за малко да се видим.....Няма да имаме много време за стоене в Дч преди да идем на море,а след морето си ми съмнителна...По-скоро тогава аз мога да дойда при теб в родилното.......Тръгваме в неделя за Добрич, оле!Казала съм на Милена да стиска, докато не се върна - неи трябва да ражда...

Хайде да ви почерпя за нейния рожден ден днес:ама то тук все бремелинки, смея ли да пусна нещо......

# 232
  • Пазарджик
Чесит Рожден Ден на Милена  Hug Много да е здрава и щастлива, ама то с такава приятелка като Мамето няма друг шанс   bouquet

Аз забрааавиииих: Една малка магийка пускам за Гита днес  babydust7 -  ха дано днес не е на линия и Боби да ни се похвали до довечера, че е родила - леко и бързо  Hug

# 233
  • ГОре на черешата...
Добро утро и от мен  bouquet!/МАлееее, големи кукувици станахме напоследък Rolling Eyes.../

Маме, най-сърдечни пожелания за рождения ден на Милена - само здраве и хубави моменти да й поднася занапред животът!

Аз след малко ще будя малкия да изчезваме по хладното за последните вече покупки, че няма за кога...още се двоумя за козметиката, ама ще решавам на място newsm78.

# 234
  • София
Здравейте и от мен Hug,

Хайде и аз да ви почерпя - днес мъжа ми прави Христова възраст Wink

Аз ходих вчера на консултация - док каза, че няма да раждам скоро Sunglasses. Плацентата ми била много бистра, няма и следа от помътняване и изчерпване. Много високо е главата на бебчо. Беба расте добре, тежи около 3200 - 3300 в момента. Прогнозира да стане около 4кг, до термина ми. Пита ме колко се роди Лазар, и аз му казах ами - 4100, и той - ами чакай и това бебе да е около тези килограми, че може и малко повечко #Crazy. Добре, че ще съм секцио.

Беличка, моят термин е 05.08., и май около тази дата и ние ще направим секцио, в "Тина Киркова", може би ще се засечем в болницата. Пиши на ЛС, да се опознаем повечко.

Честит Рожден Ден  на Милена - да е жива и здрава и само щастливи мигове в живота!!!

Довечера или утре ще пътуваме до Банско - брата на моя мъж , че си кръщава детето и сме на кръщене. Затова ви казвам до скоро и леки почивни дни Heart Eyes, до понеделник.

# 235
  • Златна Добруджа
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МИЛЕНА  Hug МНОГО ЩАСТИЕ Й ПОЖЕЛАВАМ!

Жужка, ЧЕСТИТ ТИ РОЖДЕННИК И НА ТЕБ! ЗДРАВЕ, КЪСМЕТ И ПАРИ!

...Прогнозира да стане около 4кг, до термина ми. Пита ме колко се роди Лазар, и аз му казах ами - 4100, и той - ами чакай и това бебе да е около тези килограми, че може и малко повечко #Crazy. Добре, че ще съм секцио.

Малеее, какви са тия големи бебета, които ги носите  ooooh! За моето пак ми казаха, че ще е около 3 кг  Whistling

...А и ти, къде си кукнала толкова рано????Диде, не раждай! Чакай да дойда в Добрич и тогава....Искаш ли евентуално на 23.8. за малко да се видим.....Няма да имаме много време за стоене в Дч преди да идем на море,а след морето си ми съмнителна...По-скоро тогава аз мога да дойда при теб в родилното.......Тръгваме в неделя за Добрич, оле!Казала съм на Милена да стиска, докато не се върна - неи трябва да ражда...

Как рано, бе Маме? Даже си е много добре, аз доскоро едвам устисквах в леглото до 6  Whistling
Ако имаш време  - обади се, телефона ми го има на 1 стр.  Peace Незнам накъде ще съм, все се надявам да устискам до 26.07 сутринта, когато ми е уговорката с доктора. А ако те видя по центъра дотогава и се престраша - ще ти се обадя  Flutter Много съм срамежлива  Embarassed

Каке, малкия не е ли на градина? Какво правите с него в тия жеги вкъщи  Rolling Eyes

Последна редакция: пт, 20 юли 2007, 08:42 от mentina

# 236
Добро утро и от мен! Човек от тези жеги не може да спи, полудях вече!

Честит Рожден Ден на Милена!  newsm59 nbirthday newsm67

Искам да попитам мамчетата, които са с планово секции за Майчин дом- Вие с екип ли сте и колко ще плащате?

# 237
Честит рожденик на Jujka-да ти е жив и здрав и много да ти помага!    bouquet

# 238
Честит Рожден Ден на Милена и Честит Рожденик на Жужка! Сладки бебчета в най-скоро време да гушкате!

# 239
Честит рожден ден на Милена и на половинката на Жужка!!!!! Много здраве и късмет!!!!!!!!!!!!1И да са винаги влюбени!!!!
 Аз също не мигвам през нощта, ама снощи вече беше ад, на всеки час-пишкане...това на нищо не прилича. Боли ме гръбчето и всички кости по краката - ама лесно ли се носят толкова телеса!!!!
 Абе мен не са ме бъркали за разкритие....Дали мога да имам разкритие без болезнени контракции? Аз ви казвам че ще пренося до октомври сигурно!!!!!
 След малко изчезвам на кафе по хладното а после се затварям в нас....

Общи условия

Активация на акаунт