АВГУСТ кой ли ще дочака, още от юли сме в атака

• 12 602
  • 299
  •   1
Отговори
# 240
Кроки, ако знаеш как ми се хапва в Годзила..............Жалко че няма в СОфия....

# 241
добро утро днес не бълвам змии и гущери наспах се Mr. Green

4ЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МИЛЕНА  bouquet

ЖУЖКА 4ЕСТИТ ТИ РОЖДЕННИК  bouquet

сега звъннах в поликлиниката да ми кажат резултатите от микробиологията 4иста съм и хемоглобина ми 115  Mr. Green да не се мисля пове4е Whistling

Последна редакция: пт, 20 юли 2007, 09:19 от Franito(Валентина)

# 242
Jujka, да те обича много любимия на всякаква възраст!
Маме, на Милена - ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Добро утро, аз стигнах с пишкането до 6 пъти тази нощ!!!!!!
Нали ви казах, като станат 7 и ще раждам! Само дето това бебе е по-търпеливо от Дамян.
Всел ден и до по-после!

# 243
ох да ви се оплача, снощи си изкарах акълите...
тъкмо като се поразхлади милото вика айде да те разходим до магазина и аз щастлива и доволна се обличам да ме разходжат... да ама не... като ме почнаха едни контракции, едни болки в гърба и в корема и си викам край - почна се, отиде и държавен и всичко...и едно усещане че ми се ходи до тоалетна по голяма нужда, отивам - стоя стоя нищо, а контракциите продължават и кръста ме къса #Crazy Sick
след около час отмина тоз ужас, но не знам какво беше това чудо, досега контракции всеки ден си имам, но нищо не ме е боляло, само ми се стяга корема, а снощии... много се шашнах

как мислите, тези които са ги изпитвали тези контракции, ще ли устискам до вторник? решила съм дотогава никакво мърдане, само дето в понеделник баш по най-големите жеги ги дават трябва на запис да ходя и при док на преглед

# 244
Добро утро!!!

Така като ви чета, май повечето сте с кървене след вагиналния преглед-а моя ще е във вторник #Crazy

Тони, как си мила?По-добре ли се чувстваш?

# 245
Гита днес може да е твоят ден и датата е много гоцка за една госпожица newsm10

# 246
добро утро и от мен  Hug
Чистит рожден ден на Милена   bouquet
Честит рожденник на Жужка   bouquet

аз снощи не можах да спя от болки, и корема ми май се втвърдяваше. изкарах си ъкъла. днес съм решила - никакво мърдане от къщи, само ще седя и ще лежа.
след преглед не съм прокървявала.

# 247
Добро утро Simple Smile Как сте ? Аз отдавна не съм писала във форума , но при нас всчико е наред , а и с този чат сега с повечето там се засичам и ако искам нещо да споделя или да ми мине страха споделям с вас там в чата.

Честит рожден ден на Милена    bouquet  bouquet  bouquet
Честит рожденник на Жужка   smile3525

# 248
Добро утро и от мен!!

Честит празник на рожденниците, да са живи и здрави и много усмивки!

Сега не са  ми правили вагинален преглед, но предниа път, докато чаках за секцио с контракции, ме проверяваха и наистина болеше ужасно.

Ивче, ако пак се повтори, задължително отиди на лекар.

Гита, обнадеждаващо е, че те няма още  Laughing

# 249
герка, не искам на лекар! искам да си взема държавния Crossing Arms

# 250
герка, не искам на лекар! искам да си взема държавния Crossing Arms

Ако, го родиш на държавния направо и на него ще му дадат диплома  Laughing Laughing Laughing

# 251
  • Пазарджик
Жужка, да ти е много здрав и щастлив рожденника. Само радост да ти носи и много любов да има помежду ви винаги  Hug

Ивченце и на мен не ми звучат много добре тези оплаквания. Малко като предвестник са, щом и напъни си имала. Почивай си и ако пак стане така, звънни на доктора  Hug

# 252
  • Ланкър, планините Овнерог
На въпроса на Гита - Калоянчо в момента е в Института по педиатрия на бул. Димитър Нестеров, за там ни казаха, че са най-добрите лекари.

Добро утро!

Бруно, там спасиха живота на племенника ми, така че бъди спокойна. И той изкара какво ли не, вкл. не му се беше разтворил единия бял дроб, тежка жълтеница.....всичко приключи много добре и сега е един истински бандит. Миналата учебна година няма един ден пропуск на градина, т.е. сега е здраво и право дете, няма никакви последствия. 

Имам приятелка, която работи точно при "бързите" бебчета в Педиатрията. Като я знам нея колко си обича професията, бъди спокойна.

Сега се връщам да чета.

# 253
 newsm59 Честит празник на рожденниците!Да са живи и здрави и много щастливи! newsm59
Избрахме дата- 3.08!!! newsm68 Доста е близо до термина ,но така ще дадем шанс на беб ,ако не му харесва датата да си избере друга! Grinning На кого да споделя информацията ,за да ме впише отпред? newsm78

# 254
  • Ланкър, планините Овнерог
Благодаря ви, че ми пожелавате да липсвам от тук днес, но за сега няма никакви признаци. Явно и днес ще си мине и замине  smile3511 smile3515 newsm45 Досега ме нямаше просто, защото по цяла нощ не мога да мигна от жега и после спя до обяд.

Кроки
, братовчедка ми и вуйчо са родени на 03.08-хубави хора са.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МИЛЕНА!!!

Общи условия

Активация на акаунт