АВГУСТ кой ли ще дочака, още от юли сме в атака

• 12 592
  • 299
  •   1
Отговори
# 255
Добро утро, мами!

Аз се събуждам адски изнервена, спала съм с прекъсвания през цялото време- жега, пишкане, като някакъв среднощен кошмар!  Rolling Eyes Тук при нас Т вчера следобяд достигна 39 градуса! Дано свършат тези ужасни жеги през уикенда, както уж обещават!
Имам някакъв смешен вентилатор и пак добре, че е той, иначе щях да пукна съвсем! Разрешителното ни за климатик няма да излезе да месеци, а и в такъв случай наистина няма смисъл да го слагаме после, така или иначе ще трябва да се местим другото лято!

Моят бебо пък както уж искаше да излиза, сега изглежда е добричък, рита си, някоя и друга контракция и дотам. Даже казват, че корема ми се е качил  Shocked С такова голямо бебе и огромен корем, остава само да пренося, в такъв случай ще ме срежат по спешност, знам си! Нали цезарово не ми планират така или иначе, заради манията си за ест. раждане!
Майка ми идва на 11-ти август, а баща ми в началото на септември и си тръгват седмица след това. Дано бебо се роди дотогава, че ако излезем извън термин може да отиде и до 7-8 септ  Rolling Eyes Въобще не ми се мисли за такова развитие на нещата обаче  Crazy

Мама Бруно, всичко ще бъде наред с бебчо, сигурна съм и скоро ще се гушкате у дома! Една голяма прегръдка от мен е много положителна енергия  Hug

Честито на всички празнуващи   bouquet

# 256
оооох сега като се зачетох в юлските и такова умиление ме обхвана, успокоих се някак си Blush

# 257
Сън ли? Че аз такъв не съм виждала от седмица вече. цяла нощ се въртя от ляво на дясно, ставам да пишкам по 4 пъти,  и да се поливам със студена вода поне още 3, не съм много сигурна дали съм бременна или ме гони критическата. Добре поне че днес е петък и два дена ще мързелувам
Абе мами, тия бебета дето ги раждате по декар и седемстотин(това е последния ми лаф, за ужас на колегите ми) , и 2200, не са ли много малки? Аз направо настръхвам като си помисля, че мойто бебе вече е 2400, ако вземе да тръгне да се ражда.....не  е ли много рано. да не вземе да му стане нещо?
ама нали си имам нощница вече Mr. Green Mr. Green Mr. Green
А, Кроки, не позна - няма да я показвам.

# 258
Ходих на пазар и едвам се довлякох, Боже каква жега -УЖАС Sad Rolling Eyes

Никой не ми отговори-сега ще питам по-конкретно-Гера, Шоши 84, Иви-виждам, че ще раждате с планово секцио в Майчин дом-с екип ли сте или не, и каква е сумата????

# 259
честно да ви кажа на мен почва да ми писва вече да чакам и си давам зелена светлина. Обаче бебо откакто се намести от няколко дена с главата надолу, контракциите ми рязко намаляха и сега имам чувството че ще си седи вечно в корема ми Mr. Green

# 260
  • вкъщи
здарвейте и от мен!
снощи празнувахме раждането на първородния син тошко на нашите приятели.майка му доста се е измъ4ила,но сега зву4и добре и е доволна ,4е са живи и здрави.а таткото беше много развълнуван,направо все едно е пораснал за един ден.
аз 4акам мъжо да дойде да ме води на анестезиолог и алерголог в най голямата жега.хи4 не ми се ходи,ама няма за кога .във вторник вси4ки изследвания трябв а да са ми готови.леле като се замисля,4е другата седмица по това време ще съм мама ве4е....и на син,много ми е странно,но искам вси4ко да е минало.хайде лек ви ден!

# 261
Момичета извинявайте за глупавият въпрос, но нормално ли е "ръждивата" кръв да продължава?  Погледна си и чаршафа от снощи и по него има. Тя вчера ми изписа и Полижинакс- вагинални таблетки, че имам течение и да се изчистя за да подготвим влагалището за раждане. Звъня и да я питам, ама ми се включва гласова поща, а одеве има най-гадната болка до сега долу в яйчниците. Тази жена ако иска ме гледа пак за разкриетие, ще ме хване за ...., егати от вчера съм като парцал, а преди това си ходех и нищо ми нямаше.

# 262
  • ГОре на черешата...
Жужка, честит ти рожденник! Да е много здрав, щастлив с прекрасното си семейство и да му върви по вода! /Набори са с моя.../

Ментина, спрях Калоян вчера от градина/те и без това са до края на  юли, а август ваканция/ - ами направили са ги сборна група/включително деца от други градини/ - 30 парчета, с други учителки, а в градината е ад просто - сигурно в стаите е над 35 градуса ooooh!. Последните дни не искаше да ходи, защото ги извеждат навън и той много се поти, а е с много чувствителна кожа и после се обрива и го сърби. Освен това на обяд ги обливат с вода на терасата голи! /а вече са на 6,5 години/ и той не иска - знае, че някой части от тялото не се показват на чужди хора. На всичкото отгоре има едно хлапе, което в този момент редовно ги дърпа и щипе за бубите или пък момиченцата отдолу, а госпожата не реагирала, а само се смеела #2gunfire...
По-добре да стои вкъщи на хладно и наесен с песен, батко Laughing - отново.

Така. Аз вече съм готова с покупките. Остана ми да взема само един пакет памперси за вкъщи и джапанки и превръзки за болницата.
Купих много сладурска пелена и гащеризонче за изписването, още едно боди, мокри кърпички, козметики...абе дето ще изброявам - я да ви ги снимам...

# 263
sladkish4e , чак по чаршафа да има не ми се вижда нормално, но не ми се е случвало и все пак си се консултирай с лекар.

pivanov, аз ще раждам с лекар по избор, на болницата се плаща 500 лв, които се разпределят между доктора и екипа. Някой може ли да ми каже колко струва ВИП стаята в МД?

# 264
за Майчин дом вече се уморих да пиша, изобщо не четете!
Избор на екип, нормално - 400лв.
Избор на екип, нормално + епидурална = 450 лв.
Избор на екип, секцио = 500лв.
ВИП стая - 30лв.

Аз съм меко казана бясна, болничните които бях дала да ми ги носят/първия е от 1.06/ сега ми се обажда счетоводителката и ми казва: Ами има проблем, от НОИ искат декларация за идентичност/това се налага защото на болничните ми пише една фамилия - тогава бях с такава, а после стана друга и има разминаване/... И на всичко отгоре щяла като и занеса таз декларация да ги носи пак чак другия месец, ако ти е късно ми вика - занеси си ги сама!!!!
 #Cussing out #Cussing out #Cussing out първо някой знае ли дали от Есграон да я вадя тая декларация или от паспортна и второ - тая луда ли е бе, къде да си ги нося аз?!!?!?

# 265
  • София
Честит рожден ден на Миленка! Пожелавам и много здраве и щастие и през август едно здраво бебче!   bouquet
Чстит ти рожденник и на теб Жужка!   bouquet
Ивченце според мен е започнала да слиза главичакта не бебо надолу и за това имаш тези усещания! На мен доки ми каза че ще започна да усещам точно това! Дано устисках до втрорник щом искаш!  Praynig
 Сладкишче за лекарката ти ти казах някои неща! Надявам се поне всичко да е наред! Hug Направи си все пак обаче консутлация а и с това кървене никакъв Полижинакс не слагай! Naughty НА мен ми казаха да не го почвам! Нали имам вечер квръв в урината.
 Rolling Eyes  
Аз днес имах само 2 контракцийки за сега леко болезнени но много трудно вървя бебо ме е натисналл ниско долу и е ад! Едвам стъпвам като пате се клатя  Rolling Eyes
Кървене нямам ..... дай  боже криза да не правя! Praynig
Днес пак е малко повече жегата и се изнервям адски много!ИСкам да излезня обаче че трябва да си купя нощница,сутиен крем Лансинокс още един пакет превръзки че имам само един от 10 бр. и да си стегна вече багажа но мисля да слезна до парза с колата за да не вървя и да ме печеЧ Crazy  

# 266
  • вкъщи
iv4ence с право се ядосваш,много е тъпа тая система.аз още за май 2 дена,дето имам не съм си полу4ила парите.ако трябва да раз4иташ само на тези пари оле мале.
мариетка и аз теди съм я спряла от 3 седмици.първо групите са сборни,всякакви деца и госпожи,а и на тази жега в сградата не се издържа.а и детето знае ,4е аз съм вкъщи,баба му е в отпуска и хи4 и не ще да ходи.днес заминаха на по4ивка със свекито 4ак в копривщица.едно ми е свито,това ни е първата голяма раздяла,но няма на4ин.детето расте.дано свекито  се грижи добре за нея,4е ина4е #2gunfire #2gunfire #2gunfireа като се върнат аз ще съм родила сигурно ве4е......
sladkish4e не е нормално и според мен тази кръв,макар 4е като си помисля и на мен сле д първия преглед за разкритие предния път с теди,така и не ми спря това те4ение newsm78но допитай се до лекар..

# 267
  • ГОре на черешата...
Ето последните покупки:
http://images18.snimka.bg/003487578.jpg - козметика
http://images18.snimka.bg/003487581.jpg - плот за преобличане
http://images18.snimka.bg/003487584.jpg - поставка за бебето във ваничката
http://images18.snimka.bg/003487586.jpg - боди
http://images18.snimka.bg/003487587.jpg - пелената и гащеризончето за изписването
http://images18.snimka.bg/003487588.jpg - само гащеризончето

# 268
ами аз при това положение, може да видя пари към зимата ooooh!

мариета суперски са ти покупките, ти за изписването мислиш по боди и гащеризонче ли?

# 269
  • ГОре на черешата...

мариета суперски са ти покупките, ти за изписването мислиш по боди и гащеризонче ли?
Благодаря Flutter!
Да, понеже съм за края на август - предполагам, че ще е по-хладно от сега. Ако все пак е така горещо - може и само по боди или пък да купя допълнително нещо с къс крачол и късо ръкавче.

Общи условия

Активация на акаунт