ПЕДИКЮР- 2

• 77 889
  • 535
  •   1
Отговори
# 105
Ето нещо и от мен в комплект!

# 106
  • София
Бибенце- това ще си го открадна- поне за маникюр  Laughing
Само цветовете ще сменя- непременно ще пусна снимка после за оценка от теб. Laughing
Маникюриската ми е в отпуск и май ще се правя сама след седмица и непременно ще го пробвам този вариант Hug

# 107
Хубави неща! Браво на всички ви!   bouquet

# 108
  • У дома... някъде
Страхотни творения,браво!  bouquet

# 109
Невероятни неща, гледам с възхищение.... Страхотни сте... БРАВО   smile3501 smile3501 yes smile3525

# 110
  • СОФИЯ
чудесни творения  Wink

# 111
И като говорим за педикюр да се оплача - от дете на кутрето на крака имам двойно нокътче Embarassed. Просто така си растат - едно по-широки и едно по-малко, едно до друго. Има ли начин да се оправи или цял живот ще съм си с това дефектче?

# 112
Браво момичета, страхотни сте!   bouquet

# 113
  • София
Амбицирахте ме и аз да опитам.  Laughing До сега все на педикюр съм ходила, но днес мернах едни симпатични лепенки и реших да опитам. Хич ме няма в рисуването, за това избрах лесния вариант. Embarassed
Още съм на лятна, цветна вълна. Ех, как не искам лятото да свършва...  Cry

http://img517.imageshack.us/img517/9589/p1011117eb3.jpg

# 114
Много са нежни тези цветенца lidiya_ilieva  Wink От къде се купуват и как точно ги поставяш

# 115
Не съм lidiya_ilieva, но се включвам, понеже и аз си слагам такива лепенки от време на време. Има ги по парфюмериите - гледай по щандовете с лакове. Не са скъпи - една опаковка струва 2-3 лева, но са доста. Има и разнообразие от фигурки, но май цветчетата са най-читави или поне мен не могат да ме грабнат сърчица и панделки. Самите лепенки са направени от нещо като силикон, релефни са и задната им страна е самозалепваща - в опаковката са налепени на една прозрачна плака, отлепяш китката от нея и я залепяш върху лака и си готова. Като им сложиш топ лак, не мърдат поне седмица - със сигурност издържат поне колкото лака на ноктите. Една хитринка - понеже са дребни, използвам пинсета, когато работя с тях, иначе винаги ми се залепят не точно където съм искала.
Ами това е, надявам се, че съм била полезна с инфото

# 116
Благодаря ти     bouquet

# 117
  • София
Не съм lidiya_ilieva, но се включвам, понеже и аз си слагам такива лепенки от време на време. Има ги по парфюмериите - гледай по щандовете с лакове. Не са скъпи - една опаковка струва 2-3 лева, но са доста. Има и разнообразие от фигурки, но май цветчетата са най-читави или поне мен не могат да ме грабнат сърчица и панделки. Самите лепенки са направени от нещо като силикон, релефни са и задната им страна е самозалепваща - в опаковката са налепени на една прозрачна плака, отлепяш китката от нея и я залепяш върху лака и си готова. Като им сложиш топ лак, не мърдат поне седмица - със сигурност издържат поне колкото лака на ноктите. Една хитринка - понеже са дребни, използвам пинсета, когато работя с тях, иначе винаги ми се залепят не точно където съм искала.
natka  е обяснила много подробно.   bouquet
Ето и как изглеждат:

http://img172.imageshack.us/img172/5233/p1011119qy4.jpg

# 118
  • Русе
Ето и моето последно творение:

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=169418

Последна редакция: ср, 05 сеп 2007, 08:54 от ileto

# 119
natka  е обяснила много подробно.   bouquet
Ето и как изглеждат:

http://img172.imageshack.us/img172/5233/p1011119qy4.jpg

Ами взимах си и смятам да ги пробвам още днес

Общи условия

Активация на акаунт