Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Колко дълго трябва да остана в леглото след секс, за да забременея?
Какви са препоръките за позицията след секс, за да забременея?
Какви са мненията за влиянието на лежането след секс върху забременяването?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Колко дълго трябва да остана в леглото след секс, за да забременея?
Въпреки че няма научни доказателства, много хора препоръчват да останете в леглото поне 10-30 минути след секс, като някои предлагат до един час. Това може да помогне на сперматозоидите да достигнат до яйцеклетката. Важно е обаче да се отбележи, че въздържането от ставане не гарантира забременяване и може да не е полезно за всички жени.
-
Какви са препоръките за позицията след секс, за да забременея?
Няма конкретни научни доказателства в подкрепа на определена позиция след секс, която гарантира забременяване. Някои жени се препоръчват да останат легнали с повдигнати крака, докато други се чувстват по-удобно да лежат на гърба си. Важно е обаче да се отбележи, че няма универсална формула за забременяване и това са само предложения.
-
Какви са мненията за влиянието на лежането след секс върху забременяването?
-
Какви са препоръките за лична хигиена след секс?
-
Какви са мненията за влиянието на позите след секс върху забременяването?
но уви.

За себе си не се надявам този месец, защото овулацията нещо я пропуснахме, та едва ли вчера е станало чудото, без значение колко съм лежала..
, иначе гледам да си полежа към половин час, ако е през друго време на деня
мен повече от 10-15мин не можеш ма върза в леглото да седя с този целия материал в мен.ааааа ужас.не
и то тези 10-15мин стоя защото през това време се гушим с милото(иначе незнам дали и толкоз ще искарам)