Жарко слънце вън пече - НОЕМВРИЙЧЕТО на плажа се пече!

• 12 020
  • 282
  •   1
Отговори
# 180
Аз съм давала веднъж или два пъти. Избятвам го все още.

# 181
Боб давам, при това страшно добре се приема с вик "боб, боба ... " и голямо лапане. Утре ще готвя боб. Днес грах  Joy Лек ден.

# 182
  • София
аз боб още не съм....

детето изтрещя от страх от тези гръмотевици днес, ама те все едно до блока падаха....вашите как ги приемат???

# 183
Боб съм давала няколко зърна, но като цяло ядене не. Мля още малко да поизчакам, защото си е доста газообразуваща храна и поне при мен въпреки изхърлянето на 3 води и т.н. си ме боли корем от него, а такааа го обичам  Mr. Green

# 184
Привет!
Бубу, Яна още от морето получи някакъв уплах от трясъците на непрестанните зари там и сега от гръмотевиците е още по- зле.....само вика"тах бум- бум......тау бум. бум" (в превод страх от бум- бум......чао бум-бум) и се гуши панически, стараеки се да е максишмално гальовна, за да не я оставиш! Адски ми е жал за детенцето  Crossing Arms Какво ли не обяснявах, но нея си я е страх......то и мен си ме хвана страх по едно време през нощта.
Боб, аз опитах да дам, ама тя не взима  Wink Иначе няма причина да не давате, ако искат. Само не трябва да се прекалява, за да не им стане тежко на стомахчетата.
Поля, аз също давам АМ на Нестле Джуниър. То просто друго няма тук  Crossing Arms Ще се учудиш колко елементарни удобства и ексти ги няма изобщо и те гледат като луда, ако питаш за тях в магазините! Милупа, която уж пише, че е от 8 месеца до 3 години е трактовка дамо на българския превод, а в оригиналния го нямало това за 3-те години.....така си коментираха мамите тук някъде по форумите.

# 185
  • София
в смисъл - като го няма какво значи, че е за по-малки ли???

Дам Филип и от заря умира от ужас, нищо не казва само крещи и се гушка....

# 186
Ами те твърдяха, че било до годинка, но не било достатъчно за нуждите за по- големите от годинка деца. Това беше идеята и аз за това минах на Нестле, че то поне уж точно за по- големите е предвидено.

# 187
и аz тъй zнам, че въzрастовеите граници zа детските храни е добре да се спаzват, zащото в храните zа раzличните въzрасти има раzлични необходими zа растящите деца добавки .

# 188
  • София
Аха ясно...мерси за пояснението...

# 189
Здравейте,
много бързо се включвам, че всеки момент Ади ще се събуди.
Днес успях да разгледам снимките, сега успявам да пиша.

мече, на мен бюстът ти ми харесва. Доста е голям, аз поне не бих си слагала още кубици  Wink Пък и като разказа за мъките си ... изобщо няма да си слагам  Rolling Eyes

еххо, къщата вие страхотна и с гледка към морето - супер просто! Хареса ми и обзавеждането  Simple Smile А снимките от срещата с тити и Деянчо са много свежи! А пък и Ния как позира само, сладка коконка  Heart Eyes

гери, разгледах снимките - браво за хубавата ви почивка!

Боб не давам, а и Ади няма мераци да яде. Аз също много рядко хапвам бобо - тежка храна си е и после 2 дни ме боли коремът.

Количка - ами ту ползваме, ту не ползваме  Grinning Ако имаме по-голям преход през деня, който включва и следобедното време за сън, я вземаме задължително и Ади си спи сладко. Колелото го караме само пред нас на улицата. Добре, че е спокойно в нашето кварталче и не минават много коли по крайречната ни уличка.

Гръмотевиците - ами понякога не ги чува и съответно няма проблем. Когато чуе се стряска и ме поглежда какво ще кажа, аз я успокоявам с "няма миличко, всичко е наред, навън просто гърми" и често това е напълно достатъчно. Ако много близо до нас е гръмнало я гушвам и и отвличам вниманието.

АМ - пие по 150-180 мл само вечер за заспиване. Иначе  мляко не пие (аз не се сещам да и давам  Embarassed)

Значи казвате, че вече може спокойно да си пие прясно мляко през деня? А по колко трябва на тази възраст? Изобщо какво количество млечни продукти давате през деня и под каква форма?

# 190
кейти отказва обикновено прясно мляко, пие само АМ. дори не яде кремчета с мляко, като нишесте, мляко с ориз и т.н. кисело приема всякакво- обикновено, плодово, с парченца плод, за пиене на данон. количеството е колкото поиска. обикновено по половин кофичка на ден, а често и по цяла. тя си казва- кейти иска мляко и ме води до хладилника да посочи точно кое да дам  Grinning. сега в жегите ми отказва повечето манджи и често закусква кисело мляко с корнфлейкс- шоколадовите топчета на нестле, обядва плодово мляко и следобедната закуска е мляко за пиене  Mr. Green
обича много тригълните топени сиренца- на филийка или просто така да ги гризе. обожава кашкавал. сирене по-рядко иска.
като цяло яде много млечни продукти. 

# 191
тези топени сиренца - каква марка давате/че всички ми се струват ужасно вредни  Mr. Green /?

# 192
тези топени сиренца - каква марка давате/че всички ми се струват ужасно вредни  Mr. Green /?

таива не даваме, много са вредни, пък и малкия не ги ще  Laughing

# 193

таива не даваме, много са вредни, пък и малкия не ги ще  Laughing

rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Само чаках да видя кой ще се "обади" rotfImbo
Аз не давам, не защото са вредни, а защото Ния не ги яде, тя не яде нищо намазано на филия Simple Smile Но пък давам други вредни неща като принцеси с кайма. Аз самата много обичам и отвреме на време правя и за 2-те ни Simple Smile

# 194
топените сиренца - давам всякакви марки. не съм видяла някаква страшна вреда от тях  Mr. Green
смея ли да споделя, че кейти яде по половин пакетче харибо на ден...

Общи условия

Активация на акаунт