Жарко слънце вън пече - НОЕМВРИЙЧЕТО на плажа се пече!

• 12 031
  • 282
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Мда, разгледах снимките, много хубави неща видях. И аз трябва да кажа, че мечето идеално е уцелила размера поне засега. Изглежда чудесно. Браво!
Налага се да задам поредния тъп въпрос - защо не виждам снимките на еххо? В смисъл, виждам ги, когато са малки, но щом се опитам да увелича, се размазват, изглеждат като направени от мнооого големи пиксели  newsm78
Майче, сега и двамата са без Т, така ли? Да не би Т на Камен не е била от ваксината?
Илия ми прави 37.1-27.2 за втори път след варицелата - поддържа няколко дни и минава. Дано и сега е така,де! Само че не разбирам  какво е това.
Поля, пускай музиката и действай! Илия така се вцепеняваше на Четирите годишни времена на Вивалди - слушаше поне 2 сезона прехласнат, а аз успявах да свърша нещо.

# 166
simka трябва да изчакаш малко за да излезе истинската снимка и да се вижда чисто. При мен се получава същия ефект, защото интернета ми не е от най-бързите.

# 167
Хора съжалявам, че не мога всичко да прочета, но пак имам молба Embarassed Embarassed Embarassed
Та въпросът ми е какво мляко пият децата ви? Нестле Джуниор четох някъде, че някои пиели, но къде се намира, в какви разфасовки и колко струва? /нали не е мляко на прах/ Или ако пият друго мляко каква марка е то?
Много ще съм ви благодарна ако ми отговорите Praynig Heart Eyes
Хич не се бях замисляла за това, а Поло като пие едни количества мляко, дъха ти да спре Crazy Но пък не мога да нося и млякото от тук. Ще ми трябва цяла цистерна Laughing

# 168
  • София
Поля, нестле джуниър е АМ на прах именно....
http://nestle.bg/pageBaby.asp?pID=143&ppID=15 ето това е то

Филип пие АМ - милумил или обикновенно прясно мляко преварено....нищо специално...

Поло какво мляко пие?

# 169
Ами пие тук или на "Нестле" детско мляко (обогатено с желязо, витамини и др.) в бутилка от 1л., на която пише, че е за деца от 10м. до 3г. или подобно на "Бледина".
Бубуто, благодаря Hug

Последна редакция: вт, 31 юли 2007, 17:06 от Pollia

# 170
  • София
тук такова течно нестле изобщо не съм виждала....

# 171
Ами ще пие каквото и другите пият тогава Wink Дано само не ми откаже, че какъвто е злояд иначе...

# 172
поля, кейти пие нестле джуниър. има го по аптеките, по детските магазини при пюретата, в метро и навсякъде. кутията е 450гр. струва май 7-8лв. кейти пие по около 300гр  сутрин и кутията ни стига за около седмица.
еххо, искрено завидях и се замислих сериозно за къща на морето. вашата наистина е със страхотна гледка. поздравления!
мече, искам и  аз, искааам  Whistling.  аз се притеснявам за второто кърмене, защото нали направих два мастита, имах запушени канали всеки ден и въобще беше страшна драма при мен с кърменето. не си представям със силикон да  правя същите процедури с топли компреси, зелета, оризови каши и т.н. Crazy или ще ускоря идването на второто или няма да го кърмя. туй то. 
количка и ние не ползваме отдавна. много съм доволна от триколката. навсякъде сме с нея. или пеша. кейти може да върви с часове. чудя се обаче дали да не я взема за морето все пак.

# 173
Юка благодаря Hug Май Поло пие колкото Кейти Party, а сега ще пие и същото Wink
Аз количката си я взимам Naughty
Май оспамих темата Crazy Blush

# 174
  • Gabrowo->Sofia
Откакто се сдобихме с колелото и ние не ползваме количка. Проблема на Ваньо не е, че не може да ходи, а че не иска да е в моята посока, за това като бубу, ако трябва да стигнем до някъде задължително сме с колелото вместо количка.

# 175
  • Карлово
Еххо, и аз завиждам за къщата, страхотна е!
Мече, на теб за циците! Grinning
Количка и аз не ползвам отдавна. Взех от една колежка лятна, уж да правя разходки за да не натрупам мн кг, но в тая жега какви разходки, може би като се захлади, но тогава Марти ще е на ясли, така че ще мога да се разхождам без нея. Макар че не знам как ще съчетавам и работата. А колелото ни се счупи отдавна, затова сега сме или пеша, или с колата.

Утре ще стягам багажа за морето, като гледам какъв огрооомен списък съм направила, се питам дали ще успея да го събера за един ден и дали ще се побере в колата.
Затова отсега ви казвам Чао и до скоро!

# 176
Добро утро!

Егати пороя тази сутрин. Едва излязох за работа.

Вчера Васи е имала акробатически номер. Прескочила кошарата и тръгнала да търси баба си ревяща естествено. Вече ще оставяме кошарата отворена от единият край за да си излиза когато иска.
Ние пием и ядем домашно прясно и кисело мляко. Но за съжаление напоследък започна да го отказва което силно ме притеснява.
Във Велинград ме разиграваше като артист с яденето. Но гледах да не се ядосвам та и давах каквото иска. Предимно плодове естествено.

Хайде лек ден.

# 177
Ния пие прясно мляко на My Day. Не го преварявам. На морето също намерих такова от тези с удължената трайност. Просто ние в къщи такова си купуваме и тя пие каквото и ние Simple Smile
Много обича да пие айрян от тези готовите. Май няма особени претенции за фирмата, така че купувам каквото на мен ми хареса Simple Smile Иначе яде постоянно диня. Сутрин, обед и вечер Simple Smile

# 178
количка ползвам.
петра не пие прясно мляко. ако правя кремчета или готвя нещо, използвам същото като еххо.

# 179
един бърз въпрос да преговорим- давате ли вече боб? днес има от детската кухня и се чудя дали да го давам на кейти. ако давате, пасиран или не.

Общи условия

Активация на акаунт