Жарко слънце вън пече - НОЕМВРИЙЧЕТО на плажа се пече!

• 12 023
  • 282
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте Ноемврийски мами Simple Smile

Аз очаквам бебка през ноември и искам да ви помоля за съвет,тъй като сте с опит,а и зимата на 2005беше срванително студена,не като миналата  Laughing

Та,да купувам ли количка от три части (количка,зимен кош и стол за кола)  или да си взема направо количка,която да устройва бебка от края на март (вече ще е на 5месеца),а за периода Ноември - Март да си купя само кошзакола и евентуално кенгуру? И...въобще зимата с количка новородено (2-3месеца) бебоченце излиза ли се?
Съжалвам за тъпите въпроси и предварително благодаря!   bouquet

да , иzлиzа се и се правят дълги раzходки. купи си количка и всички джаджи и та след март, zащото нито на теб, нито на бебето ще е удобно всички раzходки да са в кенгуро. Това по мое мненение  Hug

# 211
По повеод храната малко по сериоzно. И аz като мечето съм на мнение, че като има иzбор, трябва да се иzбират по чисти храни zа цялото семейство. Но цербер не съм. А и zъбната криzа ще ми види сметката.

# 212
Хе хе...Вивита, и аз не съм чак цербер  Laughing
Просто съм внимателна и придирчива към храната както на детето, така и към нашата.....но това не значи, че НИКОГА не си позволяваме и по нещо от забранените храни  Rolling Eyes  Twisted Evil

ProstoAz, коша за кола е задължителен, ясно, а за разходки си вземи количка с кош и всички останали екстри, защото ще се разхождате доста, макар от сега да не ти се вярва Wink Кенгуру няма да можете ползвате първоначално, но можеш да си вземеш слинг за вкъщи, защото така ще имаш поне малка "свобода", а и на бебо ще му е хубаво да е така близо до мама. Ние беба я изведохме още преди 10-тия ден за малко и то внай- големите ветрища и влага в Англия, пък не съм от "лошите" майки  Mr. Green

# 213
естествено, че се излиза с ноемврийско бебе от втората седмица и така цяла зима. Иначе ще издивеете и двете вкъщи.
Вземи си зимна количка с портбебе, ако искаш, и отделно столче за колата.

# 214
каквото искаш - такова си вземи. аз извеждах петра от 9-я ден, а на 2 месеца и 20 дни беше 2 часа навън при Т -17 градуса при това облечена само с космонавт и поставена в кенгуро. просто тогава се изповядваше сделка и трябваше да изляза. и изобщо, аз май първите 4-5 месеца от живота на петра карах предимно с кенгуро - по-удобно ми беше, по-мобила се чувствах, та затуй. а моята количка беше комбинирана с бебепорт. свърши работа. и имай предвид, че след 6 м. ще купуваш нова количка. който каквото иска да казва, не познавам майка, която да не си е купила поне една лятна количка  Mr. Green. а това последното го казвам, за да не се изхвътлиш с нещо супер скъпо с идеята 'сега ще натреса много пари /нищо че нямам - това например, де/, защото друго няма да купя'. ще купиш  Mr. Green

# 215
и да не забравя пак, че цял ден се замотвам нещо
ЧРД НА ГРЕТХЕН!
желая здраве и здраво бебе! а тя апропо кога ще ражда? май тия дни, а?

# 216
Майчета благодаря ви много за съветите Simple Smile   bouquet  Наистина имах нужда някой да ми каже по-опитно мнение
Аз съм се ориентирала към КуиниБъз...   Количката от нас,зимния кош от едната баба,коша за кола от другата,но се чудех,дали да взимаме все пак Дрийми коша (зимния). .. та ми беше много полезно вашето мнение.Благодаря!

# 217
Здравейте.
Ние все още сме без бебе. Кити яде всичко, което си поиска - нали е злояда аз съм доволна, когато яде. Гледам само пърженото да ограничавам, а тя пък пържени картофи яде като замаяна.
Гъби си поиска, но като опита изплю парчето и толкова. Боб въобще не иска да яде и когато има на яслата кара само на хляб. Чипс и давам по-малко. Бонбони не съм давала, купих и Киндер шоколадчета, но и тях не уважи особено.
С ноемврийско бебе се излиза. Количка ще ти трябва
Майче, аз лятна количка не съм купувала - карам все още с Чиполино Венеция. И съм много, ама много доволна. Но за второто живот и здраве ще трябва нова, че тази и загубих половината неща, а и доста се разби вече.
Иначе Кити на Павликени вече е без количка. Като я оставих там беше без памперс. Моята майка е махнала и памперса през деня. За сега остана само нощния, но него не бързам да махам. Казва си и вече ходи и на вън. Но трябва да се търсят по-атрактивни места - дупки, тревички и др. такива.
Аз напоследък имам много работа и не остава време за форум. А вечер релаксираме.
Снимките на всички са прекрасни. Еххо, направо завидях за къщата. Laughing А децата са станали много големи.

# 218
При нас и при количките важи правилото "3" Wink в момента си имаме 3-тата количка. Много си я харесвам (Макларън) и майка ми я ползва когато са в София. Сега на морето не сме я взимали и не знам дали Ния изобщо ще иска да се качи на нея. В неделя или в понеделник се прибираме от морето за 2 седмици в София.
Отговорили сте вече на ProstoAz, но нека и аз да кажа - взимай количка с всички екстри щом можеш да си го позволиш. Бебока ще бъде навън от 7-10 ден и така цяла зима. Мен поне и кучетата ме знаеха в парка, защото се прибирах само да се храним в къщи. Предпочитах да ходя в парка след количката, отколкото да люшкам бебе в шезлонг, което не знае как да си затвори очите и да заспи Simple Smile само като стигнехме входната врата на блока и блажено заспиваше. Рай Simple Smile

# 219
ДУ!
Еххо, върна ме назад във времето......всякаш вчера ти четях постовете, как по цял ден обикалаш Южния  Grinning Само как лети времето.....

Момичета, за Неделя го давали дъжд! Ще си резервираме ли клуб, че накрая да не останем пак без среща......давайте да се организираме от сега!

Вчера бяхме на рожден ден на една кака и Нана си изкара страхотно, въпреки моите очаквания. Изобщо не прояви интерес към децата или тортата със свещички, но път протърка пързалките и прави смешки на големите  Mr. Green Голяма звезда си отглеждам вкъщи- то не е пеене, то не са танци, то не са имитации кой как ходел.....Ще превземаме шоу бизнеса след време  Mr. Green

# 220
Привет!
Аз съм малко хремава, но до срещичката ще съм ОК, ако има такава,де.
Иначе - играя кючек и правя йога, щото Гала още не се е обърнала. При седалищно следва секцио, което никак не ми се ще. Притесняваме най-вече дългия период на възстановяване... да се надяваме, че госпожицата ще се врътне...

С Мини бяхме на ДК. Измерването вече-невъзможно. Мини изпада в истерия при вида на педито. Все пак -над 12 кг. вече и къмто 89 см. Похапване - на периоди е. По принцип похапва всичко от нашата трапеза (но аз далеч не слагам там всичко), но си има предпочитания. Някой ден казва :"Икам шунка!". Или диня, манджа, сирнье, таторче, каша, папеш и т.н. Гладна не остава, което личи и по заоблените и кълчици. Grinning Не обича да пие прясно мляко под всякаква форма.

# 221
  • София
Хайде в неделя на клуб, аз вече ще съм си докарала децата от Видин. Аз предпочитам малките клубчета, но те не са подходящи, ако вали. Лейди-то в Дървеница съм посещавала, там правихме и рожден ден на Боян - ето снимки от него.http://www.snimka.bg/album.php?album_id=132159
Друг, който знам, но там е още по-малко е Моето Гардже в Лозенец.
Аз предлагам Лейди. Навита съм и за разни Молове.
Час на срещата 11 часа.
Ако сме конструктивни....Неделя, 11 часа, мястото да го подложим на гласуване.

# 222
среща - аз съм ок. значи ставаме 4  Mr. Green

въпроси:
1. какви сокове давате? питам не за домашните фрешове, а за купените.
2. какви памперс-гащи използвате?

# 223
  • София
Аз, ме4ето, majceto, Кукла. Ще взема да се обадя на Исайкова. Юкааа, ти няма ли да дойдеш?
КУде ще се ВидАме?

# 224
аз съм за мола, че ми е най-близо. пък и има детска стая, в която мога да навра филков, ако камен много се разфръца Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт