Жарко слънце вън пече - НОЕМВРИЙЧЕТО на плажа се пече!

• 12 024
  • 282
  •   1
Отговори
# 225
Сокове давам на Семпер, Сонда, Гербер и Капи

Мисля че и ние ще се включим в срещата. На мен ми е удобно в Лейди. Тъкмо сутринта го гледах че изглежда много приятно.

# 226
майче иzи ъп гащи , но само при гледачката, че не и се zанимава. ще видим как ще е в яслата, но ми струва 2х гледачкаат и ще има писък , ако и там някой не си върши работата.
сокове давам каквито намеря био и гледам да са 100% директ на  феъртрейд, алнатура, кумпф , холле и подобни . Т.е не от концентрат и подобни ,а директни. МАлко са скъпи, но съвестта не ме гриzка  Hug
кукла моето се обърна в последния момент. стискам палци,. Иначе не следва директно секцио. Може да опитат да обърнат бебето.

# 227
  • София
Сокове на Сонда, май така беше марката, имат 750 мл бутилки, с винт и имат моркови. А понякога, обикновени хартиени кутии, 2Л, че четири човека сутрин по 1 чаша сок и то не остава много.

МОЛ, Лейди, все тая (Лейди ми е по-близо)

Ех ама как си личи, че днес нямам работа  Mr. Green Ма то и такива дни трябва да има.

# 228
Майче, в мола стаята за игра е ужасно постна като за нашите малчугани, а и не пускат с придружител вътре. Само каките ги гледат, а те са 2-3 каки за колкото деца се съберат, което значи че толкова и ги гледат, а в Събота и Неделя има много деца, пък повечето са доста големки.
Сокове не давам, освен фреш. Но когато инцидентно се случи предлагам на Семпер, защото са без добавена захар  Peace Тя обаче не иска друго освен фреш.....от сега сме много светнати за хубавите неща в живота  Grinning

Elspet, ако другите са ОК с предложението, можеш ли да резервираш там направо, щом си доволна. Само кажи къде се намира точно  Peace

Кукла, ако си спомняш и аз много се крахувах от цезарово, че Нана до последно беше седалищно и дни преди раждането се обърна. само не давай да ти я въртят в корема в никакъв случай!

# 229

Кукла, ако си спомняш и аз много се крахувах от цезарово, че Нана до последно беше седалищно и дни преди раждането се обърна. само не давай да ти я въртят в корема в никакъв случай!

zащо бе мече, секциото не е по добра алтернатива, а и хората си вършат добре работата. Или ти имаше някакви лоши прееживявания по въпросната процедура?
ясно е , че zа всичко може да се иzпише zа и против и големи страхотии като примери, zатова е добре майката да си zнае алтернативите и да действа по свой инстинкт. Успех.

# 230
Vivita, предполагам, че имаш предвид защо да не го въртят.....Ами нали аз самата имах много притеснения покрай това, че Яна беше седалищно до последно и тогава ходих по консултации с какви ли не светила, та всички бяха на мнение, че секциото Е много по- добра алтернатива от това да ти увредят насила здравото бебе, натискайки го и обръщайки го, защото то може да е седалищно по основателна причина и макар да гледат с видеозон, пак могат да пропуснат много неща. Говореха го от личен опит и виждани много случаи, които е можело хората да имат здрави деца или в най- лекия случай поне много по- лесни раждания  Peace Разбира се, че всяка майка сама си взима решението, но трябва да има пълната информация, а за тази процедура минусите се водят повече поне в светлината на практиката!
По отношение на моя опит- аз отказвах твърдо да ми го въртят, въпреки настояванията на лекаря в Англия и как ли не увъртах! Слава Богу детето си се обърна само, но и да не беше нямаше да го позволя....това си беше моето информирано майчино решение и нямах никакви съмнения за това, което правя  Peace

# 231
Vivita, предполагам, че имаш предвид защо да не го въртят.....Ами нали аз самата имах много притеснения покрай това, че Яна беше седалищно до последно и тогава ходих по консултации с какви ли не светила, та всички бяха на мнение, че секциото Е много по- добра алтернатива от това да ти увредят насила здравото бебе, натискайки го и обръщайки го, защото то може да е седалищно по основателна причина и макар да гледат с видеозон, пак могат да пропуснат много неща. Говореха го от личен опит и виждани много случаи, които е можело хората да имат здрави деца или в най- лекия случай поне много по- лесни раждания  Peace Разбира се, че всяка майка сама си взима решението, но трябва да има пълната информация, а за тази процедура минусите се водят повече поне в светлината на практиката!

Лекарите тук го препоръчват пред секциото и не натискат ... как да е не раzбрах да са увредили някое, само може да се предиzвикат контракции, та процедурата я правят в последния момент преди раждането ... как да е, zависи си от лекаря, ако някой натиска и ръчка , ясно, че не бих отишла при него.

# 232
ок - нека е лейди. не го знам къде е, но ще разузная  Peace

аз пък съм твърдо ЗА  секциото - винаги и по всякакъв повод. чиста работа  Mr. Green

# 233

аз пък съм твърдо ЗА  секциото - винаги и по всякакъв повод. чиста работа  Mr. Green
операцията никога не е чиста работа. цял живот, като попълваш раzни въпросници по лекари, да не говорим имиграционните офиси, zа които е важно да си в добро zдраве, няма да си товарят касите я ...    не случайно един от въпросите е опериран ли сте . дали е вадене на сливици , секцио или някви такива има си zначение операцията.

пък и аz я преживях кофти и с доста болки и още си чувствам мястото на операцията в определени моменти кофти и дърпа.
всеки си решава zа себе си.
иzпарявам се, весел уикенд.

# 234
 Grinning Не те и галят като го обръщат, виждала съм процедурата! Само с побутване няма как да обърнат цялото бебе в доста утеснелия корем на мама. А те и в Англия го препоръчват пред секциото (за това и толкова ме увещаваха), защото е по- евтино и не товариш бюджета, а пък риск доказан няма 100% естествено  Rolling Eyes Те там и до 12 седмица изследвания не ти правят по същата финансова причина, защото си потенциален излишен разход, ако абортираш......Естествено, че не си окачат грамоти за усложнените случаи. Казвам всичко това от личен опит, а не просто защото съм го чуля някъде и си говоря на изуст- преди почти две години пред мин си стоеше този проблем и аз направих всичко възможно да получа максимално подробна информация от много и компетентни лекари, като освен мнението на лекаря там, друго ЗА тази интервенция не чух. Ама то и единият лекар, който ме гледа 10 мин. преди втория каза, че бебето е все още седалищно, пък след 10-те минути другия каза, че то си е обърнато и не разбира как може да са ми казали, че е седалищно, та много не ми вдъхнаха вяра в компетентността си  Twisted Evil
Всеки сам си решава, аз просто дадох съвет на база моя личен опит и с най- добри чувства!

# 235
Сокове давам Капи

# 236
Нашата черна серия продължава - Гошко с 39 Т и червено гърло. ooooh! Няма да дойдем на срещата за, което много съжалявам. Sad
Представяте ли си каква радост може да предизвика един автовоз... Crazy
Сокове Капи и от тези с моркови Билба.

# 237
срещата ако е в неделя, няма да дойдем. а ми се искаше да ви видя, а и кейти да си подивее с децата....но водих цял месец преговори със свеки да дойде за един ден- точно неделята, да се почувствам и аз човек с малко шопинг и разходки и без да съм нащрек къде е хукнало детето. освен да ви я пратя нея с кейти  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
ако е в събота, сме на линия. аз не съм ходила в зоопарка от много години. там не е ли добре за среща някой път.
сокове давам всякакви- предимно на сантал, пфанер и капи. и сонда давам, но наистина с тези малки шишенца за къде по-напред.
не виждам защо трябва да се всява излишна паника за секциото и въобще операциите. когато се налага, къде ще ходиш. и аз искам да раждам нормално, но в последния месец очният лекар ми забрани. а за тази процедура с въртенето не бях и чувала.

# 238
Юка, а не можеш ли след обяд да дойдеш....да я направим по- късно просто? Нищо лично против свеки, ама не я щем нея, а теб  Twisted Evil

# 239
соковете Сонда ни се отразяват ужасно - дрисливо до немай къде. Изобщо няма да опитвам пак. купувам сокчета на ганчев и ги мъкна, а ако забравя - капи, ббб, флорина или каквото има. Общо-взето като чуя за сок, ме полазват тръпки.
Памперс гащи не употребявам поради ниска ефективност и висока цена/ползвах хъджис и нещо неизвестно/, пък ние отново сме постоянно с памперс.

лейди не е ли тесничко? Или вие няма да сте много Wink хайде, бъдете сериозни и се съберете  Peace

по отношение на секциото - не мисля да мигрирам  Mr. Green

Боже, колко ми  е хубаво в морската градина, какво време, каква прохлада и прясно окосена трева, не е истина просто, седя на кафето и се разлагам.....

Общи условия

Активация на акаунт