Жарко слънце вън пече - НОЕМВРИЙЧЕТО на плажа се пече!

• 12 034
  • 282
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Aаааа така,не. Ще пратя аз моята свеки.
Ето ви линк да разгледате, сега се обаждам да питам за свободни часове, че обикновено е пълно с рождени дни и тогава се гответе за Лейди. Още не се знае.
http://www.lady-bg.com/contacts.htm

В Лейди имат свободен час само от 1,30 в неделя, но не можаха да ми кажат как да запазя клуба само за нас. Ако до тогава запишат в този час рожден ден те щели да си празнуват. Хм, смотли.
Дайте да ходим в МОЛа. И само да кажа, че в три тръгвам за Видин и ще съм на линия събота следобед. Уговаряйте се нещо, аз ще видя къде сте решили и идвам, аз съм мобилна и ще дойда където и да е.

Последна редакция: пт, 03 авг 2007, 14:40 от Elspet

# 241
МОЛ, МОЛ, МОЛ  Mr. Green
да кажа, че в неделя в 10 петра беше единствено дете. тя затуй и издържа едва 35 минути  Mr. Green

тити - БЕЗСРАМНИЦА!

получих втора редутска поръчка. все така съм доволна  Peace

# 242
майче, вие кога и къде щяхте да ходите на море?

# 243
др. седмица в края тръгваме. до варна ще стигнем, а може и до бургас - филков има колеги там и мисля, че ще иска да ги види. ще звънна, ако идваме към вашия край.

# 244
  • Измир
ПрИвет от мен!

Набързо да се обадя, че се прИбрахме
Изкарахме много добре, даже по_хубаво от очакванИята мИ
Сега съм ужасно уморена отИвам да сИ почИвам 

# 245
Майче, ако дойдеш до Варна се обади. Пускам ти телефона си на лични.

# 246
записах. ама ние през деня ще идваме заради делфинариума. вероятно ще си на работа. ще звънна ден-два по-рано. да стигнем първо, че това ми е дертът, пък после ще се организирам и планирам  Laughing

# 247
  • Sofia
Здравейте и то нас,

Йоско е с ангина,имаше 39 градуса вчера.И от снощи пие антибиотик.Днес обаче живна и яде,не много ,но все пак.Снощи не спахме изобщо и днес съм не съм аз,ама свърших пак сума работа.Утре посрещаме таткото от Германия и се надявам ТОВА ДА Е ПОСЛЕДНАТА КОМАНДИРОВКА.
Сокове:давам гербер,Ганчев,Хип,Кинела,нестле,чат пат капи.От теди,Сонда,и здравко се посира.Ами те не се и пият,сладки та лепкави.
Това засега от нас. Hug

# 248
за соковете питам, щото птра отказва бебешките - сонда, витаминка и т.н. с моркови. пие от най-гадните. май давам. каквото иска - това.

аз тази нощ спах едв аоколо 2часа. сега съм зашморцана колкото си искате. да не говорим за лъчезарното ми настроение  Rolling Eyes

# 249
става ли нещо с утрешната среща в мола или където?

# 250
Предложения за теми:

Ту е жега, ту вали, но не спират Ноемврийските игри!

Краят на лятото приближава, Ноемврийчето все по-палаво става!

На ясла или в близката градинка, Ноемврийчетата са буйна  дружинка!

Иначе Ади утре тръгва на ясла. От сега ми е свито и се опитвам да не мисля  Confused

# 251
  • Измир
Успех на АдИ в яслата! ДомИнИка стИскам палцИ да се адаптИра бързо АдИ, пък И тИ.

Имаше лИ среща?

# 252
Гледам опрели сме до същината на въпроса, дали ако бебето не се об-рне в добра позиция за раждане е добре да се опита лекарски екип да го завърти или направо майката да я пращат в хирургията ... и на истина какво ли да му пука на човек, ако няма да емигрира ? под ножа. А кой се прекарал да мисли за емиграция, да му мисли  newsm78 елементарно Уотсън. На този въпрос отговора е толкова елементарен . Направо елементарен.
А мече, ти освен за б-лгарските и английските лекари , за лекари от някоя друга националност лошо мнение имаш ли? Питам просто информативно  newsm78

а иначе сме ОК, освен, че се уморихме доста. Зъби никнат, недоволство голямо ...

# 253
дааа, крива си  Rolling Eyes
среща нямаше  Wink

# 254
ние пък бяхме на арменско-белогвардейска сватба. Много си поиграх. Деян обаче не беше особено впечатлен - булки, мулки, тъпани, ръченици - не са за него тия работи  Tired

аз съм за първото заглавие. Доминика, ще чакаме разказ за яслата утре.

Общи условия

Активация на акаунт