Жарко слънце вън пече - НОЕМВРИЙЧЕТО на плажа се пече!

• 12 054
  • 282
  •   1
Отговори
# 255
нещо таквоа, но сега разбирам,  че най ми била крива магнитната буря  Sunglasses

# 256
Ще разказвам, надявам се само хубаво.

А ние от няколко часа си имаме нов домашен любимец. Под терасата ни много жално мяучеше мъничко котенце. Като погледнах по-добре видях, че нещо не е добре с лапичките и излязох на двора да го видя. Някой бая силно сигурно го е изритал, защото задните му лапички и тазът му са натъртени и почти обездвижени. Много ми стана жал и го взех у дома. А навън валеше и си беше доста студено. Нахранихме го, напоихме го, то от благодарност не спира на мърка! Сега кротува в едно кашонче, но се чудя какво да го правим. Вкъщи условия да гледаме котка нямаме. Имаме си котарак и куче боксер, които обитават двора, а у дома сме с ново обзавеждане и хич не си помислям да ни се разръфат мебелите и ламината да е със следи от котешки нокти. Мисля като се пооправи и почне да ходи да му намеря стопанин, или в краен случай да го пуснем някъде  Tired

# 257
доминика - очакваме доклада.
и аз поих и храних едно котенце в събота. обаче не си го взехме у дома заради камен.

# 258
  • Gabrowo->Sofia
Добро утро!
Аз днес съм вече на работа, а Ваньо на ясла. Човекът посвикна да е по цял ден с нас за 2 седмици и сутрита беше война в яслата. Разревахме половината група. На всичкото отгоре и лелите са други, защото нашите са в отпуска.

Доминика, на теб и Ади пожелавам далеч по-весели първи моменти в яслата  Heart Eyes

На който му се разглеждат снимки, може да погледне тези http://good-times.webshots.com/album/560148698QgftLU

# 259
vivita, на първо място да отговоря на "просто информативният" ти въпрос-  нямам спомен да съм слагала под общ знаменател всички лекари в двете страни като лоши или да съм се оплаквала от всички тях......добри и не толкова добри лекари има и тук, и там и къде ли още не......споделеното от мен беше на база мои лични впечатления и изживявания, цитирах държавите и лекарските препоръки, за да конкретизирам разказа си, тъй като в този етап от живота си често бях и в едната и в другата и виждах лекари и на двете места, нищо повече. Можех да разкажа и колко прекрасно раждане и какъв добър екип имах в Англия, но то изобщо нямаше общо с разговора. Така че, конкретно на въпроса ти- не, нямам нито лошо нито добро мнение за лекари в други държави, просто защото не съм имала контакти с тях!
Отново казвам, че съветът ми беше съвсем добронамерен и приятелски, основан на изживяните от мен много сходни притеснения! Да не си съгласна с мен е твое право, но те моля да си спестиш агресията.
Съказмът и явната ти заядливост са много оригинални, но адски не на място и меко казано странни! Ако толкова много те дразнят постовете ми, можеш просто да не ги четеш.....така ще спестиш отрицателни емоции както на себе си и на мен, така и излишни пререкания в темата.

Dominika, стискам палци Ади бързо да свикне с яслата и да те изненада приятно   bouquet Много е тежко като си оставиш детето отначало, но ще се адаптирате бързо (особенно тя, за теб ще е по- тежко със сигурност), ще видиш  Heart Eyes
И на мен първото заглавие ми харесва най- много!

Тити, от сега си знае човекъ, че сватбите не водят до нищо хубаво  Twisted Evil

diddi, снимките са много сладки, особено тази http://good-times.webshots.com/photo/2697413550061759785tyGDSb е като за картичка  Grinning

Среща нямаше......определено грабнахме палмата за неорганизиране на срещи Mr. Green

# 260
vivita, на първо място да отговоря на "просто информативният" ти въпрос-  нямам спомен да съм слагала под общ знаменател всички лекари в двете страни като лоши или да съм се оплаквала от всички тях......добри и не толкова добри лекари има и тук, и там и къде ли още не......споделеното от мен беше на база мои лични впечатления и изживявания, цитирах държавите и лекарските препоръки, за да конкретизирам разказа си, тъй като в този етап от живота си често бях и в едната и в другата и виждах лекари и на двете места, нищо повече. Можех да разкажа и колко прекрасно раждане и какъв добър екип имах в Англия, но то изобщо нямаше общо с разговора. Така че, конкретно на въпроса ти- не, нямам нито лошо нито добро мнение за лекари в други държави, просто защото не съм имала контакти с тях!
Отново казвам, че съветът ми беше съвсем добронамерен и приятелски, основан на изживяните от мен много сходни притеснения! Да не си съгласна с мен е твое право, но те моля да си спестиш агресията.
Съказмът и явната ти заядливост са много оригинални, но адски не на място и меко казано странни! Ако толкова много те дразнят постовете ми, можеш просто да не ги четеш.....така ще спестиш отрицателни емоции както на себе си и на мен, така и излишни пререкания в темата.

ойе  Rolling Eyes  чисто информативният ми въпрос си беше чисто информативен, но не и агресивен.

мир да има  Wink

Последна редакция: пн, 06 авг 2007, 13:06 от vivita

# 261
къде сте всички в този дъжд. аз очаквах навалица в темата, а то няма никой  Confused
вчера се оглеждах в мола за вас, ама никой не видях. то и как ще видя като не е имало среща. много сме несериозни, ама много  Naughty за сметка на това с диди се спретнахме импровизирана среща на кафенце  Party
от много обикаляне из магазините нищо не си харесах  Thinking аз ли съм станала капризна или дрехите много грозни. исках някакви летни рокли- или много къси, или като на някоя дойка до глезените.
доминика, стискам палци за днес! дано мине леко...

# 262
Хе хе....Вивита.....мир си има така или иначе (заяждането е предимно твой патент в темата), ама ти защо си промени последния пост, като така и така не си била агресивна  Twisted Evil   Mr. Green  И за да отговоря на коригирания ти въпрос- не съм се почувствала засегната като ощипана госпожица от изказването ти(очевидно се останала с впечатление, че съм на път да се разплачкам), а ми стана странно изказаването ти  Laughing  , а друг нищо "не ми е направил" каквото и да означава това  Crazy

Юка, ми ти каза, че няма да дойдеш, пък и обеща свеки в замяна, и ние се отказахме  Wink А дрехите в мола са си парцалаци напоследък.....колкото и да си готов на компромиси, то просто няма какво да купиш. А да не говорим, че навсякъде са извадили зимните колекции, пък ние тепърва по морета ще ходим.

То май така ще го караме на мини-срещи по двойки  Grinning

Последна редакция: пн, 06 авг 2007, 13:58 от me4eto

# 263
Хе хе....Вивита.....мир си има така или иначе (заяждането е предимно твой патент в темата), ама ти защо си промени последния пост, като така и така не си била агресивна  Twisted Evil   Mr. Green  И за да отговоря на коригирания ти въпрос- не съм се почувствала засегната като ощипана госпожица от изказването ти(очевидно се останала с впечатление, че съм на път да се разплачкам), а ми стана странно изказаването ти  Laughing  , а друг нищо "не ми е направил" каквото и да означава това  Crazy

Юка, ми ти каза, че няма да дойдеш, пък и обеща свеки в замяна, и ние се отказахме  Wink А дрехите в мола са си парцалаци напоследък.....колкото и да си готов на компромиси, то просто няма какво да купиш. А да не говорим, че навсякъде са извадили зимните колекции, пък ние тепърва по морета ще ходим.

То май така ще го караме на мини-срещи по двойки  Grinning

е , като ми е патент ти zащо сега ме копираш????? промених го, zащотот така реших  Laughing но ако варианта от преди ти харесва  повече, zаради мира и любовта около нас го връщам на часа  Hug
Сега да не кажеш, че се zаяждаш, сама попита, ами все се оплакваш, като беше в англия все нещо не беше наред, после в БГ не е наред, накрая ми стана много смешно, че искаш да си гориш дрехите , zаради някакви "потни" превръzки ...   май това трябваше да си го пишем на лични.  newsm78 но в темата ме питаш та отговарям. Иначе да не си мислиш, че имам нещо специално против теб, ще ти кажа, че ти ме наведе на мисълта zа уреда zа варене на пара и моите уважения zа zдравословното хранене на дететои  zа доста неща. Та както каzах мир да има  Wink

# 264
"Копирам те", защото май само така се разбираме с теб, иначе говорим на различни езици  Sunglasses Айде стига по въпроса, че се изтърка и доскуча  Peace

# 265
"Копирам те", защото май само така се разбираме с теб, иначе говорим на различни езици  Sunglasses Айде стига по въпроса, че се изтърка и доскуча  Peace

пак промених, прочети още веднъж. и се радвам, че се раzбираме. Айде наистина стига. И беz това иzхвърчам. ЛЕк ден.

# 266
ей вивита, така и не мога да си обясня какво удоволствие ти доставя от време на време да се заяждаш с някого. все намираш за какво. не знам какво целиш. но темата тук е предимно за разтоварване и удоволствие, а не за безсмислени спорове.
ясно е на всички, че ти чуждо мнение не приемаш и не търпиш. хич не ми е приятно да ти чета жлъчните коментари. така че моля те да спазваш добрия тон  Naughty
ама вие от моята свекърва ли се уплашихте  Laughing Laughing Laughing има защо, има защооо.  Party
и сега ще организираме ли нова среща  Party

# 267
докато се организирате за среща, и ние ще се приберем   Hug
на мястото на вивита бих редактирала и постингите от немската тема  Whistling и се присъединявам към молбата на юка.

# 268
  • Sofia
Здравейте мами,

Да се по отчетем и ние.Йоско вече е О.К.,но допиваме антибиотика.Малко е не ящен,но ще се оправи.
Готвим се да идем на морето с него,при кака,баба и леля,ама като гледам какво е......Дано се оправи:-)).
Хора не се дърлете за дивотии,живота е толкова кратък,че е безсмислено да хабим нерви за глупости. Hug Peace

# 269
vivita и me4eto  , прочетох дискусията ви за седалищното предлежание и видовете родоразрешение с интерес (там, където беше по същество). Благодаря за споделеното!
Аз все още се надявам да се обърне Гала и да си родя нормално. Ако ли пък не - ще трябва от двете злини да избирам по-малката (към момента мисля, че тя е секциото).
Правя упражнения за обръщането и съм смешна гледка. За кючека вече казах - танцуваме го всички вкупом- аз, Мини и леля ми, която я гледа. Също заставам на колене и на лакти, но тогава Мини решава, че се правя на куче, застава в подобна поза до мен и иска да лаем и да се правим, че ядем кокал! Laughing

Общи условия

Активация на акаунт