Strawberrynet.com-обсъждане на продуктите- 16-31.07

• 21 753
  • 458
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Момичета, някакви отзиви за козметиката на Lancaster ?

Колебая се, дали да пробвам околоочен крем от тази марка.

# 106
Ам, здравейте пак. Дали все пак някой може да ми каже какво значи

30.7.2007 г. 16:06:00     BULGARIA     SOFIA INTER     Receive item at office of exchange (Inb)     
30.7.2007 г. 18:05:00    BULGARIA    SOFIA INTER    Send item to domestic location (Inb)    

Нещо английския на пощите ми убягва. Че е пристигнало в някакъв разпределителен пункт и е пратено към пощата? И защо след като е пратено на 30.07 още нямам известие?

# 107
Означава, че на 30ти в 16:06 пратката е пристигнала в София, а в 18:05 е пратена за кварталната поща. Би трябвало днес да е при теб  Peace

# 108
Означава, че на 30ти в 16:06 пратката е пристигнала в София, а в 18:05 е пратена за кварталната поща. Би трябвало днес да е при теб  Peace

Дано! Thinking Благодаря за разяснението.

# 109

как беше адреса, на който проверявате-аз имам един ,но нещо не ми зарежда Crossing Arms

# 110

как беше адреса, на който проверявате-аз имам един ,но нещо не ми зарежда Crossing Arms

http://services.bgpost.bg/WebTracking/

# 111
И, добре, не мога да разбера нещо. Парфюмите НЕ можеш да ги проследяваш, а останалата козметика можеш, така ли?

# 112
# 113
И, добре, не мога да разбера нещо. Парфюмите НЕ можеш да ги проследяваш, а останалата козметика можеш, така ли?
Tочно така

# 114
Tочно така

Благодаря много за разясненията! Wink

# 115
Момичета,коя от двете тоалетни води на Hugo Boss е с по-интензивен и траен аромат,Baldessarini или Baldessarini Del Mar ?

# 116

Здравейте.Като ви чета и ви се радвам как си пазарите но искам да попитам е ли е възможно някой да ми поръча това нещо.Но преди това само да ви питам че сте по запознати това като завършек след пудра ли се слага?Естесвено ще си пратя парите за това което поръчам HugОпа видях за какво е извинете.По горе е описано.

# 117
Здравейте.Като ви чета и ви се радвам как си пазарите но искам да попитам е ли е възможно някой да ми поръча това нещо.Но преди това само да ви питам че сте по запознати това като завършек след пудра ли се слага?Естесвено ще си пратя парите за това което поръчам HugОпа видях за какво е извинете.По горе е описано.

Здравей, на теб ще ти бъде най-удобно да поръчаш чрез Фема - пращаш им парите и те го поръчват на твоя адрес Peace

# 118
Колко е минимума за поръчка от Фема?

# 119
Колко е минимума за поръчка от Фема?
1,50 $

Общи условия

Активация на акаунт