Strawberrynet.com-обсъждане на продуктите- 16-31.07

• 21 733
  • 458
  •   1
Отговори
# 195
Да много свежа е кожата след това.Гладка и мека. Изчиства повърхностния слой. Извинявай не съм те разбрала в предишния пост.

a дали има значение за суха,нормална кожа? мисля да го пробвам.
П.п предложете някоя маска за почистване на лице( черни точки и т.н.) , от кои сте доволни ?

# 196
Консултантаката в магазина каза ,че е за всеки тип кожа.

# 197

Здравейте  Stop
Като новобранка в "ягодковото регистриране" Simple Smile бих искала да ви помоля да оправите тази страница , защото не работи.Нещата с поръчката са ми ясни-поръчвала съм през "Фема"  , но бих искала да си се регистрирам сама , ама ...ми се ще да съм сигурна-да не оплескам нещо  Blush

Благодаря предварително  Hug

# 198
  • Варна.....
Момичета, искам да ви похваля Kanebo- Inner Balance Moisture Polish Essence. Много добре хидратира и прави кожата като кадифе. Ползвам го от няколко дни и съм възхитена. А и цената му е превъзходна- от 90 на 39 долара!!!

Монда, как го ползваш ?? След почистването и преди крем и серуми  ли?

А и да попитам за това http://oth.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=54860
за млада кожа ли е?

# 199
Момичета, искам да ви похваля Kanebo- Inner Balance Moisture Polish Essence. Много добре хидратира и прави кожата като кадифе. Ползвам го от няколко дни и съм възхитена. А и цената му е превъзходна- от 90 на 39 долара!!!

Монда, как го ползваш ?? След почистването и преди крем и серуми  ли?

А и да попитам за това http://oth.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=54860
за млада кожа ли е?
Канебо-то го ползвам след почистване, преди крема.
А Moisture surge-a  е за всякаква кожа, много добра хидратация дава.
Тези дни смятам да отида в Sea Side Spa-  да си направя тест за състоянието на кожата на лицето. Аз смятам, че добре я хидратирам, за разлика от тази на тялото...ще видим.

# 200
Каква е разликата между те4ния сапун и бар-а на Клиник? Кой е по-хубав?
Винаги съм ползвала бар-а, доволна съм, но сега се 4удя дали да не си поръ4ам те4ен newsm78Дали свършва побързо те4ния?

# 201
Каква е разликата между те4ния сапун и бар-а на Клиник? Кой е по-хубав?
Винаги съм ползвала бар-а, доволна съм, но сега се 4удя дали да не си поръ4ам те4ен newsm78Дали свършва побързо те4ния?
Остани си на бара, по-хубав е...не че свършва по-бързо течния, но направо нямаш чувство за чистота след него.

# 202
  • Варна
Момичета, някой да е ползвал избелващата серия на Ланком? Решила съм да я пробвам като свърши лятото, а в момента е на промоция. Ще е добре да получа някакви отзиви, а не да я поръчвам на сляпо.
http://www.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=38686&CatgId=18

# 203
  • София
Монда, като дневен крем може ли да се ползва  newsm78

# 204
Монда, като дневен крем може ли да се ползва  newsm78
ДНЕВният през лятото трябва да е с фактор.

# 205
  • Sofia
Monda, извинявай за тъпия въпрос, но кремът Superdefence на Clinique за каква възраст е и за/срещу какво е (хидратация, anti age, или...)?
много 10х!!!

# 206

Здравейте  Stop
Като новобранка в "ягодковото регистриране" Simple Smile бих искала да ви помоля да оправите тази страница , защото не работи.Нещата с поръчката са ми ясни-поръчвала съм през "Фема"  , но бих искала да си се регистрирам сама , ама ...ми се ще да съм сигурна-да не оплескам нещо  Blush

Благодаря предварително  Hug

Пълниш си кошницата без да се регистрираш предварително. Когато приключиш избираш check out и от там нататък те те превеждат последователно през цялата процедура. Ако ти е първа поръчка преди да ти изпратят колета ще ти поискат потвърждение на адреса и секретния код на картата по е-мейл.

# 207
Monda, извинявай за тъпия въпрос, но кремът Superdefence на Clinique за каква възраст е и за/срещу какво е (хидратация, anti age, или...)?
много 10х!!!
това е хидратиращ крем с висок лънцезащитен фактор- 25 мисля, че беше, който предпазва кожата от външните влияния.Няма анти -ейдж ефект.

# 208
  • Boston, MA
Слим:Elizabeth Arden- Peel & Reveal Revitallsing Treatment е излющваща маска, така ли?

И аз да допълня - пилинг маска е. Намазваш слой от маската (тя е гелообразна, но по-течна) с четката, и след като засъхне, я обелваш, заедно с горния слой клетки. След това слагаш възстановяващия тоник и хидратираш с крем (аз бях купила в комплект трите неща). На мен доста ми щипеше, затова не ми е любима, но в интерес на истината е ефективна.

# 209
На мен пук не ми щипе. Аз след като махна маската обаче почиствам със втората стъпка на Клиник и слагам Moisture Surge .

Общи условия

Активация на акаунт