Strawberrynet.com-обсъждане на продуктите- 16-31.07

• 21 694
  • 458
  •   1
Отговори
# 360
Трите стъпки са си почистваща система. Те не хидратират, нямат анти ейдж действие. За хидратацията са нужни други продукти. Против стареене - трети...и така.  Wink

# 361
Е ,значи да си го взема?Запоследно питам обещавам Praynig

# 362
ами ако имаш нужда, вземи си го.Не съм го ползвала, не го познавам като продукт. Не знам от какво се нуждае кожата ти, в какво състояние е..

# 363
Комбинирана, по скоро мазна,имам черни точки в Т зоната,на 25год. съм.  bouquet

# 364
така или иначе, кожата има нужда от хидратация. Щом си се спряла на този гел на ЛАнком- вземи  и го. Какато ти казах, нямам представа дали е комфортен на кожата. Слагай го след третата стъпка  сутрин и вечер и кажи как е.

# 365
Монда,може ли да ми кажеш дали е добър този крем?http://us.strawberrynet.com/productDetail.aspx?ProdId=20956&goChar=CАз за кратко време свалих доста килограми-от 58 сега съм 42,бях много щастлива,че си върнах старото тегло,но изобщо не ми мина през ума,че това ще ми се отрази на кожата.Леко се е поотпуснала и не е еластична както преди.Може ли да го ползвувам сутрин и върху него трябва ли да слагам хидратиращ крем?
Благодаря ти предварително  bouquet

# 366
не, неча, този предполага друг ефект- рескулптуриране/ в което аз не вярвам, и други марки имат такъв продукт/. Ideal for those who wish their face to appear slimmer as they lose weight- идеален за тези, които искат лицето им да изглежда по-слабо, като че ли са отслабнали. Wink
На теб ти трябва крем със стягащ и лифтинг ефект.
например този  или  този

Последна редакция: нд, 26 авг 2007, 22:04 от monda

# 367
не, неча, този предполага друг ефект- рескуптуриране/ в което аз не вярвам, и други марки имат такъв продукт/. Ideal for those who wish their face to appear slimmer as they lose weight- идеален за тези, които искат лицето им да изглежда по-слабо, като че ли са отслабнали. Wink
На теб ти трябва крем със стягащ и лифтинг ефект.
например този

Не знам как да ти се отблагодаря Simple Smile  bouquet,спаси ме,за малко да се набутам и да си взема нещо крайно неподходящо.Лицето ми е доста слабо,нямам двойна брадичка и имам леко хлътване на околоочния контур до вътрешния ъгъл на очите.

Аз и преди го заглеждах този крем на Ести,но в MakeupAlley четох за него само лоши отзиви и се въздържах.

Последна редакция: нд, 26 авг 2007, 22:30 от necha

# 368
Monda, би ли ми отговорила, понеже виждам, че си най-вещата тук.
Искам да си взема ФДТ на ести лаудер, но не зная какъв. На 21 години съм с чувствителна суха кожа. Дори се чудя и за пудра или пък само пудра Rolling Eyes . Има ли подходящи оферти в строубърито?

# 369
Monda, би ли ми отговорила, понеже виждам, че си най-вещата тук.
Искам да си взема ФДТ на ести лаудер, но не зная какъв. На 21 години съм с чувствителна суха кожа. Дори се чудя и за пудра или пък само пудра Rolling Eyes . Има ли подходящи оферти в строубърито?

не мога да ти отговоря на този въпрос, аз съм с мазна кожа и ползвам други продукти. пудрата още повече изсушава кожата и за зимата не е подходяща. Не бих могла да ти препоръчам ннищо от личен опит. Най-добе  е да отидеш в магазин и да пробваш на място, да видиш и подходящи цвят. Така да и го избереш от онлайн магазин е огромен рик, почти равен на провал.

# 370
Момичета, искам да ви питам като един новак по темата с поръчки:Вчера(26.09.) направих заявка през Фема, както е описано в сайта им.Но нямам отговор още от тях. Нормално ли е? И каква е процедурата, след като им пратиш мейл? До колко дни след това отговарят?
Извинете за тъпото въпросче newsm78, но всички се учим! Flutter
Благодаря предватително.  bouquet

# 371
На мен ми отговориха веднага, до няколко минути.

# 372
Момичета, искам да ви питам като един новак по темата с поръчки:Вчера(26.09.) направих заявка през Фема, както е описано в сайта им.Но нямам отговор още от тях. Нормално ли е? И каква е процедурата, след като им пратиш мейл? До колко дни след това отговарят?
oбикновено веднага отговарят. Пиши им пак.

# 373
Свържи се на кю. В момента са он лайн.
338 399 150

# 374
Благодаря , момичета! Пуснах пак мейла, но звъннах и на обявеният телефон и си поговорих директно с девойката, занимаваща се със заявките. Оказа се много любезна и ми обясни накратко процедурката. Явно съм имала филтри за спама и не съм й получила отговора. Но сега всичко е ОК. Сега ще си чакам с нетърпение 3-те стъпки! yes
10х отново!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт