ПЛЕВЕН в средата на юли

• 13 472
  • 290
  •   1
Отговори
# 255
  • Плевен
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ГРЕТА!
ЖЕЛАЯ ТИ МНОГО ЗДРАВЕ, УСМИВКИ,ЛЕКО РАЖДАНЕ И ВСИЧКО НАЙ-ХУБАВО!
Hug  bouquet

Аз ще съм в Плевен най-вероятно след 20.08 за постоянно и тогава ще мога да се включа и аз в акцията. Peace

# 256
  • София
Здравейте момичета,
рядко се включвам, че съм доста заета но обещавам от тук нататък да съм по редовна.Виждам че сте посетили Дом за сираци.Искам и аз да помогна с каквото мога :мога да доставя дрехи,памперси и др.Искам така също и аз да дойда с вас следващия път.Няколко години се занимавах с благотворителна дейност в града който учех и имам желание да го продължа да го правя и тук. Моя приятелка преди два месеца осинови детенце от дом за сираци от друг град и горе долу съм запозната с нуждите им и обстановката в която живеят в момента.Казвайте кога ще ходите пак?

# 257
  • София
Честит празник,Грета!
Момичета,я да се изфукам-мъжа ми днес е резервирал почивката ни в Рибарица-заминаваме /живот и здраве/ на 30 август за пет дни/нощи. GrinningМного съм доволна.Отдавна искам да идем на почивка на планина.Резервирал е апартамент за четирима ни,мисля,че на децата много ще им хареса.

# 258
Валенце, ако ще ходите на станцията на военните, да знаеш много е хубаво. Аз съм ходила преди 3-4 години.Има и покрит басейн, и тенис кортове. А природата наоколо е супер.

# 259
                smile3525  ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ГРЕТА! smile3525

ПЪЛНИ ШЕПИ С РАДОСТ И ЩАСТИЕ, МНОГО ЗДРАВЕ!

МНОГО, МНОГО ДА СИ ОБИЧАНА!

ЛЕКО РАЖДАНЕ НА  НАЙ - ПРЕКРАСНОТО БЕБЕ !

# 260
  • София
Да,Дикси,там ще ходим. GrinningМериан също ми каза,че е много хубаво.Ето това намерих аз в нета,мисля,че точно тази е станцията
http://www.bgglobe.net/index.php?l=0&mi=1&c=8&s=-1174
Ейй,много съм доволна! Grinning

# 261
Скоро май ще съм без компютър  #Cussing out Тоя се рестартира когато си иска   Confused За акцията-аз съм постоянно в Плевен. Ако не съм на линия, някой да ми драсне смс.
Валенце,  приятно изкарване  Peace

# 262
Валенце,много добре изглежда , дано е хубаво времето и да си изкарате страхотно. Видях,че има и детска площадка,децата ще са доволни Simple Smile
Пак да питам днес има ли някой навит за среща в градската?

# 263
  • Разпиляна във въображението
Днес няма да имам възможност да изляза на разходки.

Джина, днес Вики се вкопчи в мен на влизане в яслата. Плакала е малко и се е успокоила. От другата седмица ще я оставям и да спи там.

# 264
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ГРЕТА newsm59  ura  bigdance2 happy bd baloni
                        ДА СИ ЖИВА, ДА СИ ЗДРАВА И МНОГО щАСТЛИВА

Валенце, и аз като жена на бивш военен да си кажа Simple SmileТази станция е много хубава.Около нея е спокойно и няма да се притесняваш за децата.Ние сме ходили много пъти - и зимата и лятото все е хубаво.В самата станция имаше дискотека, ресторант, фитнес, фриз. салон, басейн, даже и стрелбище( от тогава съм взела страха на мажа ми, като видя колко съм добра с пушката  Wink )
barbi,сега ходиха само една групичка в Дома.Някои от нас останахме за другия път.Ще се разберем тук във форума и ще идем  Peace

# 265
Здравейте и от нас с Криси.
Чета ви редовно, но все не остава време да пиша....
Като прочетох за посещението ви в дома се разтреперих,спомних си как се чувствах миналата година като посетих дома в Хасково, а беше за големи деца....после повече от седмица не бях на себе си. Не зная дали бих могла да дойда при следващото посещение,защото няма как да остава Криси, в тея жеги се кърмим на поискване и може 5 часа да не яде, а може и през половин час, а уж имахме режим.....Ще помогна с дрешки за най-малките, неща, които умаляват вече на Криската. Писах на Паломита за дарение във вид на памперси за дома, но отговор от тях не получих....Ще ви помоля, ако можете следващия път, а ако мога и аз ще дойда, да направите няколко снимки. В студентското сдружение в Германия, където учех,правхме акции за събиране на дарения и ми направи впечатление, че хората искат да видят къде ще отидат даренията им, а и резултат http://bav-paisii.de/Proekti/Martenichka/martenichka.html. Ще се обадя на някои приятели, ако имат възможност да организират нещо и там.
Гретхен, Честит Рожден Ден! Всичко най-хубаво и леко раждане!

# 266
Сиси , на мен ми допада идеята за снимки.Само да ни разрешат,мисля че ще се намери кой да снима.

# 267
Благодаря на всички за пожеланията. Малка почерпка от мен , за всекиго по нещо:  Misc Baby Bottle  party023 beer3 Drunk Wine Glass smile3546

За снимките няма проблем. Аз се замислих дали да не заведа и Димана, но май е още малка. Трябва да знаят, че има и такива дечица и да могат да ги приемат като равни.

# 268
Има едно болно бебенце, което е голямо колкото моята дъщеричка,която спи сгушена в скута ми.Тези,които са запознати с болката на Лилибон и Криско ,моля да гласуват на http://www.bankazaidei.com/?p=ideas&id=1637&s  ,за да се преборим и да спечелим първа награда от 1500 лева, с която да помогнем за грижата на едно дете, което е същото като нашето, но много го боли...
Благодаря ви!

# 269
  • Разпиляна във въображението
Има едно болно бебенце, което е голямо колкото моята дъщеричка,която спи сгушена в скута ми.Тези,които са запознати с болката на Лилибон и Криско ,моля да гласуват на http://www.bankazaidei.com/?p=ideas&id=1637&s  ,за да се преборим и да спечелим първа награда от 1500 лева, с която да помогнем за грижата на едно дете, което е същото като нашето, но много го боли...
Благодаря ви!

Готово Peace

За снимането в Дома не съм много сигурна дали ще разрешат. Аз си носих апарата, но все пак не посмях да попитам. Сигурно трябва разрешение.

Общи условия

Активация на акаунт