ПЛЕВЕН в средата на юли

• 13 490
  • 290
  •   1
Отговори
# 165
  • Разпиляна във въображението
Аз също се включвам за тази неделя. Само определете час. Следобяд ми е удобно.

Валенце дано да се оправи скоро Буби Praynig

# 166
Velmar, засега сме решили да отидем в неделя в 14ч. Ако баща ти няма да е пристигнал дотогава можеш да изпратиш кашона по влака,така мисля че е по-евтино,но пък това трябва да стане утре сутринта или до обяд,за да може да пристигне вечерта или в неделя сутринта. Не знам какви влакове има от София за Плевен и келко след приемане на колета го пускат. А ако нямаш време да ходиш да го пращаш може просто да го донесеш със себе си като си идвате в Плевен и ние ще го занесем следващия път . Надявам се да ни стане редовна практика и все по 2-3 от нас да намират време да посещават дома поне веднъж в месеца. Ти прецени как ще ти е най-удобно.
Поздрави и те чакаме скоро в Плевен Simple Smile
Валенце,дано наистина да се е оправила малката кротушка,а и ти. И Ивайла днес вдигна малко температура от зъбчето - надул й се е венеца и постоянно мрънка и е неспокойна. Дано бързо изкача . Таткото пък е лепнал някакъв вирус и се чуства много зле,вдига температура,отпаднал е,кашля,запушен нос. Дано не последва и децата. Ужасно време,в тич жеги и грипове Sad

# 167
Много ми е мъчно за болните дечица, дано Габи и Кари на Tess и Буби на Валенцето по-бързо оздравеят, няма нищо по тревожно за една майка от болното й дете! Тези горещини ни съсипаха тотално с какви ли не вируси! Дано по - скоро оздравеят рожбичките!   Валенцето, дано неразположението ти е от недоспиване и умора, а не от вирус!

Аз също се включвам за тази неделя. Само определете час. Следобяд ми е удобно.

Miriel, с  Djina се уточнихме да посетим дома в неделя към 14 часа, за мен всяко време е удобно, но тя е с две бебччета и е зависима от много обстоятелства. Ще се радвам, ако дойдеш и ти, като сме повече, ще можем да обърнем внимание на повече дечица, ако не спят по това време.

Последна редакция: сб, 28 юли 2007, 07:18 от arita

# 168
Джина, баща ми  ще пътува сутринта, но с 4ас не мога да се ангажирам Rolling Eyes.Ако може да ми изпратиш някакъв телефин или координати на ли4ни( твои или на някоя от другите мами,които ще ходят), и евентуално да му кажа да се свърже с вас ако пристигне навреме Thinking.Ина4е жиевеем в Дружба Thinking, а и все пак той е с кола.
ние не сме решили още кога ще пътуваме за Плевен, но при вси4ки положения ще е след 9.08.МОже би аз ще тръгна сама с Дари, а баща й ще дойде след няколко дни....

# 169
Привет на всички!
Оздравяха ли болните деца?
Ние снощи бяхме на сватба в Кайлъка. Имаше страшна заря.
Аз ще взема участие в следваща акция.

# 170
  • София

Оздравяха ли болните деца?
GrinningДа.Буби оздравя,днес мисля да бъде още малко на лека диетка-основно попара и картофки да яде,и от утре ще влезем в ритъм.Обаче свекитата са ми сърдити Confused.Как можело да не идем на гости днес заедно с тях при бабата на мъжа ми?!Голяма работа,че е болно детето...Утре сутрин ще идем да ги видим,докторката ни разреши,но за днес беше рисковано.Все пак трябва един ден да е напълно здравичка,за да тръгнам.И те се разсърдиха Crossing Arms.

Последна редакция: сб, 28 юли 2007, 12:56 от Валенцето

# 171
  • Плевен
ОХ леле че се ядосах,тия твои свекита,никога ли не са гледали болни дечица и незнаят ли какво притеснение е?То с възраста хората вярно се вдетеняват,да се сърдят не вие трябва да се съобразявате с тях,а те с вас.Много добре си постъпила че не си тръгнала с болно детенце по пътищата в тая жега,пък на тях ще им мине сърденето.

# 172
Мацки знаете ли къде се премести детския магазин, който беше в Технолукса до Бриколаж? Много ми трябват едни сглобяеми пъзели. Ако знаете, къде мога да намеря такива пишете.

# 173
  • София
Мириел,какви точно пъзели ти трябват?От тези картонените ли или дървени?

# 174
Търся дървени, макар че е малко пресилено да кажа дърво. Те са търни дървени плоскости, в който са изрязани различни части, които трябва да се извадят и сглобят.

# 175
  • София
Мириел,погледни този сайт
http://dar.bg/index.php?manufacturers_id=176&osCsid=c130da98 … 8929e3cde61ccb944
ако не ти се поръчва по интернет,страхотни дървени играчки/също на Кроки мисля са/,има в едно магазинче срещу кино Освобождение,от другата страна на булеварда.Там продават и обувки,но има и дървени неща.Много са хубави.Искам да ти кажа,че нашите логопедки ползват много този тип играчки.Вкъщи имаме от тези пъзели за вгнездяване-страхотни са.и си струват парите,макар и да са малко скъпички. Peace
Ето ти и сайта на Кроки
http://www.krokitoys.com/room_bg.html

# 176
Валенце аз не търся точно този вид пъзели. Тези, които търся са триизмерни и ги имаше в закрития вече детски магазин в Технолукс. Затова и питам дали някой не знае къде може да е бил преместен

# 177

ето това имам в предвид

# 178
  • София
Ахаа,разбрах,и ние имаме такъв у дома.Но не знам къде на друго място ги продават.

# 179
Валенце аз не търся точно този вид пъзели. Тези, които търся са триизмерни и ги имаше в закрития вече детски магазин в Технолукс. Затова и питам дали някой не знае къде може да е бил преместен

Да не те излъжа, но мисля, че в "Зора", която е на мястото на "Технолукс", етажа, който беше с детските стоки си стои. Пак казвам, че не съм 100% сигурна, но като минавам от там с колата и се виждат на третия етаж детски стоки.

Общи условия

Активация на акаунт