ПЛЕВЕН в средата на юли

• 13 500
  • 290
  •   1
Отговори
# 225
Джина по принцип не ходя по разходки,само пред блока и до магазина,слизам в центъра само ако имам някаква работа да върша.Заета жена съм  Mr. Green
Цитат
Natalia, да не излезем съседки Wink.Тази ДГ е над блока ми и една комшийка раоти там, но май като "леличка" newsm78
Тази градина е и над нашия блок  Joy
Галя къде е вашата детска градина"Чайка",не съм чувала за такава.
Лека нощ момичета,аз съм  smile3524
Не е лесно да си жена на трима мъже,сега даже 4,Фабио ми вика"мамо" Heart Eyes

# 226
Цитат
Natalia, да не излезем съседки Wink.Тази ДГ е над блока ми и една комшийка раоти там, но май като "леличка" newsm78

Тази детска градина виждам от  източната страна на нашия блок  Joy

Последна редакция: ср, 01 авг 2007, 10:42 от arita

# 227
Здравейте всички! Чак сега ни пуснаха нета  #Cussing out Само отбелязвам присъствие и се връщам да чета  Grinning

# 228
galqM работя в Кръвна банка.

Че ти си колежка на моята съседка. Тя е мед.сестра там, Юлия се казва.

# 229
Сега качвам наши по-стари снимки в сайта ми - Вижте ме каква бях  Embarassed

# 230
Да ви се оплача и аз - вече и двете деца са болни  Ill. Цяла нощ кашлят горките,въздух не могат да си поемат. Нямат температура вчера и днес,но имат разстроиство и нищо не хапват. Вчера и днес са изяли двата едно пюре от шипки и ябълки,уж за затягане и вчера хапнаха няколко лъжички картофено пюре. Добре,че още сучат,защото не знам какво щях да ги правя.Иначе като са будни си играят,весели са. Едвам успявам да им дам лекарствата,голяма борба е,а съм сама и няма кой да ги държи. Да минава по-бързо този вирус,че не мога да ги гледам така болнички Sad
Наталия, много ми е далече Дружба,иначе ние сме все по центъра,защото тук живеем,иначе и аз нямаше да мога да си го позволя,особено ако съм сама. Дано все пак някой път успеем да се засечем.
Velmar, радвай се ,че се виждаш със свеки само няколко пъти в годината,аз живея с нея #Cussing out и постоянно се караме с  мъжа ми заради нея и не мога да го убедя,че това разваля нашите отношения.
Пак ще говоря с директорката на дома за всичко това. Вчера звънях,но не можах да я открия,а и децата не бяха добре. Днес пак ще опитам и ще пиша какво е станало.

# 231
  Наталия, детска ясла "Чайка" се намира на улица "Десети декември".Това е само ясла, а малко по-нагоре по улицата има голяма детска градина.
 Миленче, добре дошла сред нас Simple Smile.
  Velmar,хубаво е , че гледаш на нещата от веселата им страна. Само не се ядосвай.Това са бели кахъри ( така казва баба ми Simple Smile )
  Djina, стягай се .Аз като знам с едно болно дете какво ми е гадно, не мога да си представям какво ти е на теб Peace

# 232
Цитат

Тази детска градина виждам от  източната страна на нашия блок  Joy
Аз ви казах 4е ще излезем съседки, ами може и да се познаваме с някои от вас Wink.Хайде сега всеки да каже в кой блок живее JoyАз съм в 216 Peace
Джина, съжалявам за болни4ките ти дечица... Cry.Дано бързо отмине това Praynig

В момента свеки си стяга багажа Mr. Green и мислено прелита из Европа.След 4ас казат, и ако Дари се събуди може и да идем и ние с нея, 4е в това време май няма да види друга разходка newsm78

# 233
Цитат
Аз ви казах 4е ще излезем съседки, ами може и да се познаваме с някои от вас Wink.Хайде сега всеки да каже в кой блок живее 35Аз съм в 216 Peace
Тя Арита е в 216,мисля, аз съм в 222.
Всички болни дечица да оздравяват бързо  Hug
Моето момче влезе днес без да се обърне в яслата,нямам търпение да го взема,незнам как е спал без своята"биби".

# 234
  • Разпиляна във въображението
galqM работя в Кръвна банка.

Че ти си колежка на моята съседка. Тя е мед.сестра там, Юлия се казва.

Ами да. Аз все още не съм я засичала на работа. Може да е в отпуска Wink

# 235
Хм, къде изчезна ProstoAz ? Сетих се за нея днес като видях за този конкурс . Ако ни четеш - бегом на там  Wink

# 236
Майчета , пак да кажа какво ново проучих около детския дом.
За детенцето,което се нуждае от операция директорката каза,че има възможност да се оперира и в Плевен,така че няма да има нужда от пари за път,но ще са благодарни ако му осигурим памперси и нещо за хапване докато са в болница. От ДБМ казаха,че ще му осигурят обувките. Също така говорих и за памперсите и другата седмица ще изпратят около 2000 бр. от тези трето качество, в дома нямат нищо против,даже ще се радват. По-нататък може и ние да съберем малко парички и ние да купим. Роси от дружествто ще ги прати по влака,но аз не знам дали ще съм в града,дали някой друг ще има възможност да ги вземе и да ги занесе в дома. Може и те да си ги вземат ако имат транспорт,но ми се иска някоя от нас да отиде и да и дадат свидетелство за дарение,макар че тези памперси може и да не ги изнасят от дома. По този въпрос директорката каза,че никой нищо не изнася,даже те носят техни дрешки и й стана малко неприятно,но не знам дали тя може да следи всички лелки. Каза,че макар да има дарения те не са толкова чести и дрешките просто не стигат. А и е възможно наистина дрешките да се износват по-бързо,просто защото вече са употребявани и като се перат с по-силни препарати. Не знам и аз какво да мисля newsm78
Освен това от София ще ни изпратят другата седмица два кашона с играчки,така че ако някой има желание за посещение по-рано от края на август да пише.
За мойте деца да кажа - все така не искат да ядат и имат разстройство,но иначе са весели и си играят. Валя,наистина ще ходя за хидрасек, трети ден вече Здравко е с разстройство. Ще му купя и оризова каша да видим дали ще се оправи. А кое е по-добро - смекта или хидрасек? Още не съм ползвала такива лекарства.

# 237
      Джина, съчуствам ти за болните рожбички, така се надявах поне на Ивайла да й се размине.  Дано по-бързо да оздравяват и двечките. Според мен по-добре дай като начало от смектата, а ако тя не помогне, тогава опитай с хидрасек, той е по-силен. По принцип се започва с по-слабото лекарство, а ако  то не помогне, тогава се прилага по-силното.   И се възхищавам на твоята напористост и дейността ти по оказване на реална помощ на децата от Дома  :bouquet , въпреки грижите и отговорностите ти по двамата чаровници Ивайла и Здравко!
     За детенцето, което могат да оперират и в Плевен, бихме могли да осигурим обувки, аз ще се включа, но трябва да знаем кой е номерът на обувките.
     По кое време ще пристигнат тези 2000 памперса от София, кой ще бъде получателят им, защото от това ще зависи кой може да ги получи и транспортира до дома? Аз също бих могла да бъда максимално полезна както за получаването, така и за транспортирането до дома.

Последна редакция: чт, 02 авг 2007, 00:08 от arita

# 238
Джина, освен смектата, мнгоо добре действа и ентерол.Бил по-вкусен и по-лесно се приема от децата.А смектата всъщност си е хума, която неутрализира  стомаха SickХидрасек не съм го 4увала newsm78
Ние преди малко се завърнахме от летището, където посрещнахме зълва ми с децата.Все пак реших да ида, а и ДАри беше будна, така 4е- това й е разходката за днес .Мъжът ми от там отпраши направо за Плевен да ги кара, и дове4ера ще се върне.

# 239
Дадох вече хидрасек, да видим какво ще стане . Иначе наистина има епидемия,защото в магазинчето до нас са свършили всички оризови каши,пюрета от моркови,сокчета и всякакви подобни. Дано си заминава този вирус вече.
Арита, обувките не знам колко струват,но операцията ако я направят ще е най-рано септември,дотогава ще се разберем кой ще ги поеме. А за памперсите сигурно другата седмица,но не знам още точен ден. Ако аз не съм тук исках да знам на кого можем да разчитаме,че има възможност да ги вземе , за да знам чие име и телефон да дам. Като се доуточним с Роси пак ще ви пиша.

Общи условия

Активация на акаунт