Отговори
# 285
  • гр.София

Честита Първа годинка на Марти на elen@Да е здрав,палав и щастлив.
  Елен@,пожелавам ви незабравимо хубав ден Simple Smile!
 Честит празник  на всички,празнуващи на днешния ден !

Какво ще правим с многото регистрирани дечица на непишещи майки newsm78

Последна редакция: пт, 27 юли 2007, 01:17 от blanc

# 286
  • Бургас
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАРТИН НА elen@ и БОЖИДАРА НА Evgenia!Много здраве,усмивки и щастливо детство!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА Ирма,Калоян,Росен и Дейвид.Бъдете много здрави,щастливи и лъчезарни деца за радост на мама и тати!

Честити проходили крачета  newsm68на малката кукла Нори на Мадонка.Да са ви здрави и много силни и бързо оздравяване.
Честито и на всички имали повод за празнуване.

Val_Stef малката Али е голяма красавица,поздравявам ви с татито.Ама то при красиви родители няма начин да се получи друго. smile3503Дано при изследванията на всички бебоци всичко да е наред. Praynig
Гледах снимките на малките ни бебоци всички са супер сладки,да не изброявам имена. love001

Дани мила връщай се по скоро при нас,че да ни пращаш по някой пич за лека нощ,че така сън не ни лови. smile3503
Щях да пиша и друго ама забравих.Хайде лека нощ!

# 287
  • София
Blanc много си наблюдателна Wink Третото е Ивайло на Весика Simple Smile

Аз чакам татито да се прибере от нощна смяна и ще отида да взема резултатите от лабораторията, за да ги види педиатърката. Аз като че ли малко се успокоих и няма да предприемам нищо преди да захлади. Тогава ще му пусна пак кръв и ще видя резултатите.

Честит рожден ден на Мартин на Елен! Много щастливо и безгрижно детство ти пожелавам, мило дете!

# 288
ЧРД на Мартин, Бранимир, Виктория, Божидара и на тихните мами поред elen@,Puhi,Marianik,Evgenia.Растете здрави и весели, усмихнати хлапета и радвайте мамчета и татковци. Честит празник мили мамчета-много радостни мигове с тези слънца:)

Mimsss, добре дошли, морски!

Ммария -браво на принцеската, че проспа рожденния си ден, но важното е , че дядо я е уважил.

Nana77, имаш сладурски мухчета, Калоян е голям сладур, а тати прилича на Любо от БТК

Velmar - отдушник на свеки, значи те уважава.

Nana, Val Stef дано тези изследвания да се дължат на времето

Mmilena и аз ти се чудя как имаш силици да организираш след морско и кръщане

Irra, дано са безпроблемни зъбчетата.

Ние сме със 7зъбчета и ръката почти постоянно е в устата.
Иначе от следобед сме с температура, дигаме-качваме - в 1,30 вечерта почнахме антибиотик.
Но сутринта не му пречеше да се развихри и да изрита завивката, много не търпим да сме завити, и се изяви с блу-мопа-кефи се много.

Лек и изпълнен с добри новини ден:)

# 289
  • София
Пак съм аз.

Валка злато, не се притеснявай за Али. Сега се връщам от педиатърката. Каза, че щом желязото и ЖСК-то са в норма /а и при Али е така, нали?/ може да става въпрос за грешен резултат на хемоглобина от лабораторията. Имало значение с какви реактиви работят и прочие. Освен това за другите, лошите анемии трябвало да има още показатели в ПКК-то, а Калоян няма такива индикации. Препоръча ми след месец и нещо да повторим хемоглобина в Кандиларов и друга лаборатория с добра техника.

Така че дишай и ти спокойно!  Heart Eyes Heart Eyes

pepejeans ти си поредната, на която татито ни прилича на Супер Любо Mr. Green, ама е Супер Митко наистина hahaha

# 290
Честит Рожден Ден на Марти на Elen@!Да е жив и здрав, много палаво и добро хлапе за радост на мама и татко!

Elen@, честит празник!Един прекрасен ден ти желая!  bouquet

Blanc, и аз това се чудя. newsm78Толкова дечица, за които нищо не знаем...майките дали влизат изобщо?
Nana77,Val_stef, радвам се че всичко е ок и вече сте спокойни. Peace
Velmar, не се ядосвай, такива са си свекървите (повечето).И моята за важни неща говори със сина си и той ми предава...А за натрисането - и при нас го имаше този момент, но ги научихме и едните и другите родители  първо да питат. Simple Smile
Ние днес ще пътуваме до Ямбол за уикенда.Отивам си при мама и татко! Mr. Green
Само не знам на Вики как ще и понесе пътуването. Rolling Eyes
Отивам да разгледам малко снимки и да видя татко Супер Митко. Grinning

# 291
Здравейте и от мен!
Не съм чела отдавна, но с тези наши доставчици все си нямаме интернет. Явно съм пропуснала много, ще се опитам да наваксам.
ЧЕСТИТ ПЪРВИ И НАЙ-ВАЖЕН РОЖДЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ДЕЧИЦА И МАМА, КОИТО СА ПРАЗНУВАЛИ ТЕЗИ ДНИ! ПОЖЕЛАВАМ НА ВСИЧКИ ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ, А НА ДЕЧИЦАТА ПРЕКРАСНО ДЕТСТВО! newsm59

Блу, благодаря, че си сменила снимката  bouquet
Деница има ново зъбче, пето по ред и е малко кисела, трудно заспива. Сега е гладна и ставам, но ще се включа в новата тема. Peace

# 292
  • София
ЧРД на Мартин, Бранимир, Виктория, Божидара и на мамите elen@,Puhi,Marianik,Evgenia.
На мен сърце не ми дава да не честитя и на бебетата,чиито мами не пишат,нали и те са рожденници Peace
Айде да попишете в нова тема Sunglasses

# 293

Общи условия

Активация на акаунт