Отговори
# 240
Бланк и аз я гледам  Laughingизпревари ме,тъкмо щях да пиша  Mr. Green

# 241
  • В ЛЮтеницата
Муза, дойде ми муза  Mr. Green:
В разгара на сезона почваме на АВГУСТинчето купона!
Лятна жега е голяма, но за АВГУСТовки ден рожден - прегради няма!

# 242
  • гр.София
 Чакам пресконференцията на медиците, а тя по български обичай не започва-та попаднах на Обърквация-много са забавни.
 Нана,ти днес нямаш ли си друга работа? Grinning

# 243
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КАЛОЯН, ИРМА И РОСЕН -ДА РАСТАТ МНОГО ЗДРАВИ И ПАЛАВИ И ДА РАДВАТ МНОГО МАМА И ТАТИ   newsm51 smile3525

Валка мило всичко с Али ще е наред  Peace,ако пак и вземат кръв защо не я занесеш на друго място да я изследват  newsm78
Блу честито зъбче на сладурката Ния  Laughing

Много хубави предложения за темички давате  smile3501 smile3501
Бланк нещо бягаш по тъча я качи някоя снимка,не си зле с техниката само се скътаваш  Mr. Green Heart Eyes
Обърквация пак не успяха да станат първи  Cry,ама иначе бяха много сладки  Peace

# 244
Прави сте момичета за това не се бях сетила, че имаме и други зодийки сред нас!  Embarassed Моля за извинение, дано не съм обидила някой.
А, относно това кой на кого ще подарява, ние, като тренирах преди и в отбора като си разменяхме подаръци, например на Нова Година, ги номерирахме, отделно слагахме номерца и в една купа и всяка си тегли.

# 245
  • София
Малииииииии,колко работа създадох на Блу Embarassed
Ама на вас само начална скорост ви трябваше май и заваляха предложения,а аз хич и не знам отсега за кое да гласувам,голяма муза ви споходи наистина Mr. Green

# 246
Много хубави заглавия за темичките предлагате чак ми е трудно да избера. Ще си помисля малко и тогава ще реша. Thinking

Ама Кайли и ти бая си почака, докато родиш този сладур, нали той беше заедно с Насето от най-закъснялите.

Да наистина ние с Ели родихме последни, но и термините ни бяха за края на месеца. Wink
Дано Норката оздравява бързо. Praynig

Много ми е горещо и не мога да мисля.После ще чета и пиша пак. Само някой да ми каже коя двойка бяха Обърквация, че все ги изпускам. И сега гледах много малко.

# 247
А, тъкмо да ви питам - от Netera-та не могат ли да се гледат стари предавания?Аз в неделя се бях нагласила да гледам най-после Блу и Адрианска, обаче тц.Дава ми само предавания 10-тина дни назад, по-стари не можах да открия.Някой да знае?

# 248
  • варненка от София
Аз изпуснах Обърквация, но пък ще я гледам по Нетерата.

Много ми е тегаво и задушно и стегнах багажите и отиваме на плаж, ще си топнем дупенцата и за вас.

# 249
Здравейте,мили августки!
Съжалявам за черния си постинг,но една майка-герой има нужда от нашата помощ.
Историята и може да намерите на:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=209193.0
Помолиха да ме да предупреждавам,че в тази тема има подробности,които могат дa ви разстроят.Все пак това са нещата от живота и всяка една от нас би могла да бъде на нейно място.Четете само колкото можете да понесете и за всеки случай прилагам само банковата и сметка:
 Елена Генчева Енева
Първа Инвестиционна Банка Варна
IBAN BG 66 FINV 9150 10BG N0JZ EN
BIC FINVBGSF

Искренно благодаря!

# 250
  • София
Честит първи рожден ден на днешните сладури - Калоян, Ирма и Росен! Да растат здрави, умни и много щастливи! Целувки от нас!    bouquet Heart Eyes  bouquet
Не съм ви чела, нямам и много време да пиша!

# 251
  • София
По повод постинга на dimitriana искам и аз да ви предупредя,че темата е много тежка и страшна.Ства дума за изключително рядко генетчино заболяване,което се изразява в незаздравяващи рани на огомни участъци от кожата.Няма да навлизам в подробности.Страшно е,следя темата отдавна.Касае се за бебе на месец и малко Крис,сайтовете в темата са страховити Cry

# 252
Да, много е страшно.И аз следя темата, надявам се да може да се помогне на бебчето. Praynig

Бубче,Блу, извинявам се, но не видях на първата страница списъка с необходимите лекарства.Аз ли нещо съм в грешка или е изпаднал?Ако може пак да го сложите, че ще ми е нужен? Peace

# 253
Добър вечер!  Hug
Честит първи рожден ден на Калоян и Ирма! Да растат здрави и много щастливи! Честита радост на гордите мами nana77 и Ммария26!
[/color]

bouquet   bouquet   bouquet

Pepper аз се възползвам от това, че малкия го няма и съм си направила график и за вечерите. Понеделник чистя, вторник и четвъртък ходя на фитнес, сряда пазарувам и петък пътувам.  Mr. Green Чувствам се като отвързана в буквалния смисъл на думата и понеже знам че имам още само месец свобода се възползвам максимално. Тази седмица обаче го ударих на мързел и нищо не правя.
Ако знаете за какво съм се размечтала  тези дни - искам да имам магазин за парфюми и декоративна козметика. Да си седя в магазина и да чакам да влезе някоя баба реститутка и да си говорим, говори... и нищо да не си кажем. Ех, мечти - ама нямали да ми е спокойно, а?  bowuu  
Тази вечер се оказа, че и другият ни план за почивак отпада - а той беше да отидем на море в Турция в края на септември, защото мен по рано не ми възможно да почивам. Е, да ама през септември е Рамазана и това не е най-добрият момент за почивка в Турция. И така сега продължаваме да мислим къде да отидем за малко.  newsm78
хайде бай!  Heart Eyes
П.П. Аз също следя темите за болните дечица, но това, че не ги коментирам означава единствено, че болката е голяма, а аз не мога да намеря подходящите думи!  Cry

# 254
Ние се отцепваме от отбора на разстроените и драйфащите, и да ми е честита първата АНГИНА  #2gunfire на Норката. Милото е с огнено гърло и утре отива и тя на изследвания на урината.
 Валка, с теб съм да знайш. Дано всичко е наред. Температурата е 38,7.
Ще погледна утре в страшния постинг, че не искам съвсем да се скапя. А каква жега беше тук днес не е истина. Оказа се, че и Сами е с Т, но по-ниска.
Иначе гледах малко от Обърквация, много са сладки, особено тя. Така ме е яд, че не спечелиха. Заслужаваха си.

Общи условия

Активация на акаунт