Tрябва да РАБОТЯ знам,така се ставало голям

• 15 344
  • 293
  •   1
Отговори
# 75
Чести Рожден Ден,малка порастнала Ясмин!Безгрижно детство и късмет ти пожелавам от сърце!

# 76
Момичета, благодаря много за хубавите пожелания  Hug

Почерпката ще е после, като снимаме тортата Mr. Green

# 77
Здраве, щастие и безоблачно детство на малката Ясмин. Мама и тати много да я слушат. целувки и весел празник

# 78
Честит Рожден Ден на малката прекрасна Ясмин Hug.Да расте здраво и щастливо дете.Да има веесело и беезгрижно детство Heart Eyes
Ще чакаме снимки от купона Peace
Аз съм на работа, има какво да ви  пиша, но ще се въздържа Simple Smile.Днешната ни теми4ка е изпълнена с позитивни емоции, и вместо да ги развалям, ще си взема малко от тях Wink
( Само ще кажа 4е свеки все още е тук Twisted Evil, а на вси4кото отгоре ни спряха топлата вода Sick.За моя мъж- по-добре да не говоря, 4е ми е черен пред о4ите #2gunfire) Та- това е картинката с 2 думи... Crazy Хайде, спирам, пък дано скоро ме обземе друго , по-хубаво настроение Praynig

# 79
велмар, къде живееш... ако ни спрат топлата вода и на нас /аз съм в лозенец/ мъж ми ще го убия! Имаме бойлер, който купих и закачихме миналата година по това време като правихме ремонт на банята ама оттогава чакам да го свърже с тока и водата. И така една година не му дойде вдъхновението ....
ние стартирахме единия нов проект днес и по този случай цял уикенд се чудя къде да си дена детето, щото съм в офиса от сутрин до вечер. гадна работа - на всичкоото отгоре след старта си намерихме още 100 бъга, ама партньорската фирма, която трябва да ги отстрани не бачка днес - нали е неделя... Много се дразня ама няма начин -утре

# 80
В Стрелбище съм.Тъпанарите от Топлофикация  оба4е се направиха на "коректни" и снощи видях бележка на входа, 4е поради планов ремонт( а не профилактика Wink), няма да имаме топла вода 4 дни #2gunfire

# 81
Имаме топла водаааааааааааа Party
За съжаление го разбрахме едва след като  изкъпахме Дари , топлейки вода по методи о т...18 век  Embarassed Sick Embarassed
Майра, чакаме снимки Wink
Мацки, аз след малко си тръгвам и за мен тази работна седмица приклю4ва. Другата седмица ще ба4кам вторник и през уикенда и после.....отпускааааааааааааааа Hug.На вас ви желая лека работа  bouquetДО писане!

# 82
Още веднъж много благодаря за пожеланията Simple Smile

Ето да се почерпите с торта:

..и бира Mr. Green

# 83
Майра да ти е жива, здрава и много щастлива малката сладурана.

# 84
Честити рожденички на dew и Майра! Да са ви живи и здрави, да бъдете всички много щастливи!
 smile3525  smile3525

# 85

Майра, да ви е жива и здрава малката-голяма Ясмин, много да ви радва и все така да дивее наравно с мама и татко  Wink!

Благодаря за почерпката, много беше вкусна!

Кали, успя да ме разсмееш с историята за Кало и памперса  Laughing

Аз май извадих късмет, че детето от раз се научи да ползва гърнето. Мислех си, че ще е по-трудно и нямах намерение да го мъча от рано, но ето - от петък до сега нямаме нито един наакан памперс.  При това без да го държа дълго (това просто не е възможно) и без да го насилвам. Само не мога да си обясня как така веднага разбра за какво служи това приспособление, но както каза баща му: "Той е инженер" Rolling Eyes
Иначе другите новости при нас са, че вече пълзим - доста непохватно, с корем на пода, но вече не мога да го оставя и за секунда без надзор, ако не е в кошарата. Има и някакви опити за "мама", засега едносрични. Получава се "ммммма", понякога "ммммме".
А, щях да забравя - вчера за пръв път яде пица. Докато похапвахме с баща му, той така жално ни гледаше и примляскваше, все едно му изяждаме вечерята. Е, накрая не издържах и му дадох да си дъвче една коричка с двата зъба и половина. Умря си от кеф и накрая, с много търпение и малко помощ от моя страна, я изяде  Heart Eyes

Това са положителните емоции. За отрицателните не ми се отваря приказка, че май всички си ги имаме в излишък и по-добре да не почвам с тях от понеделник. Казвам си философски, че и това ще мине. А какво ли ще дойде?

# 86
  • на правилното място, в точното време
 Мммм,хубава торта, а рожденничката е много дащна  Laughing
 С гърнето и ние се справя ме учудващо добре. Направо не смея да повярвам,че е истина! Показва си, явно не й харедва вече усещането д аака в памперса. И не иска да става, докато не свърши цялата работа. Днес пък си имаме нов номер-танцува на гърнето и затова не иска да става. Иначе с яденето сме жив зян- през деня не яде почти нищо,включително и мляко, обаче нощем- ела да ти кажа- по 2 пъти.Дано свършат тия жеги, та да почне да яде през деня.
 Аз влизам вече все по-рядко,че бати си дойде от лагери и вече нет има за мен,докато децата спят  Laughing
Хубави дни от мен   bouquet

# 87
Честит 1ви рожден ден на Герито на dew и Ясмин на Майра! Бъдете много щастливи и усмихнати!

# 88
Къде сте момичета, май всички работим като луди по време на отпуските.Аз почнах малко по малко покупките за хлапетата за есента и зимата обувки, панталони и за двамата ще митрябват хубави якета ама сега като ги питам по магазините ме гледат все едно  че не съм добре  нещо в тия жеги да търся якета ама като си дойдат децата в Пловдив нямам време затова гледам да свърша всичко каквото мога.
Мъжо сега ме сюрпризира с някъкъв ремонт на колата за една камара пари и му казах да търси някъква кола нова на изплащане да видим какво ще направи.

# 89
вчера за пръв път яде пица.....

и Кало! Simple Smile
на рождения ден на ясмин нашия тати имашен също ден ден и пътувахме. кало се налудува, венци се наспа, аз се наснимах... ипонеже не се виждахме много през това време, бяхме едно щастливо семейство Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт