Tрябва да РАБОТЯ знам,така се ставало голям

• 15 304
  • 293
  •   1
Отговори
# 285
Майра, направи и писмен списък по часове с графика на Ясмин за да няма оправдание че е забравила.
Дано Кали успее да се влючи.

# 286
Мили мацки, благодаря за загрижеността на всички!
Кало е в болница с баща си, аз дойдох да поспя, че не съм спала снощи, и ще дежуря тази нощ.
Вече е малко по-добре, след 13 часа на системи (не питайте как е.. ужасно е, особено с такъв активен и чувствителен характер като на Кало...)
Много се притеснявам за стреса, на който беше подложен от сестрите (лекарите бяха ок, но сестрите са невероятно тъпи, прости и самовлюбени гъски). Венци на няколко пъти тръгваше да ги бие и само го молех да излезе, защото много се разгневи. те си го заслужаваха. В момента е с Кало и прави черен списък на жертвите за след изписването. МАЙРА, ако искаш като на приятел да включим и твойта свекърва там Simple Smile

Изгониха ни докато му слагаха абокат и това беше най-кошмарния момент който съм преживявала, откакто имам Кайо. Стоях в коридора и слушах как се дере и квичи от ужас и болка (и по-скоро от ужас, че е сам и изоставен с ужасно непознати на непознато гадно място)... и не можех да направя нищо. Венци връхлетя, но го изгониха.
После видях, че са се опитвали на няколко места да му хванат вена и са го боли доста.
не можа да се успокои повече от час, и сега като види мед сестра пак изпада в истерия. Втората система я сложиха, когато заспа, но тази малоумна патка обърка къде да натисне системата и го разбуди с вливане под високо налягане... големи писъци бяха, много неспокойно спа. сега само като го сложих в кошарката за бебето, почва да пищи.
запознахме го с колежките на майка ми, тя работи в съседната болница.... като видя всички в бели престилки се вкопчи в баба си и не спря да се чумери.

ще ни държат неизвестно колко... понеделник, може би.... има страшно разстройство все още (вчера беше със 24 памперса...)

пускам малко снимки, да не решите, че си измислям Wink

http://kalikayo.multiply.com/photos/album/117

Последна редакция: пт, 24 авг 2007, 14:30 от kalina na kayo

# 287
за новата тема... мислех си.. да Измислим нещо с рожден ден? на една година ни ставата дружбата и темата.

като си тръгвах днес видях една псуваща циганка с осеммесечно бебе на ръце, сестрата и се развика как щяла да го умори това бебе.. тежеше 4.5 кг !! на 8 м!!!

# 288
Кали, аз нямаше да го спра мъж ми ако бях на твое място.... Ако сплаши една те са като овците - другите ще се държат като хората. Аз като изгоних цялата визитация като кучета навън след това бяха по-мили и по-усмихнати отколкото сигурно са били и на собствената си сватба... Стискам палци и кураж... Ако има нещо за помагане - свиркай! И тея от черния списък директно пуснете писмо до шефа на болницата... то верно, че гарван гарвану око не вади, но вече нямат начин и да подминат оплаквания за персонала си.

# 289
за новата тема... мислех си.. да Измислим нещо с рожден ден? на една година ни ставата дружбата и темата.
Оооо идеята много ми допада,ще помисля Peace

Дано детенцето ти бързо се възстанови,Кали Praynig Hug Praynig А тия болнични персонали са направо за #2gunfire Немога да си обясня как може да се държат так с деца Sick Rolling Eyes

# 290
Работливата дружина - заедно една година!

Ако ви харесва Thinking.....

Ама може и по сполучливи попадения да даде някой Grinning Peace

# 291
Мда Кали, тази картинка ми е много позната от нашия престой в Пирогов. И нас така ни гонеха за визитацията. Беше кошмар да го оставя сам, раздиращ се от рев. Но най ме потресе факта, аз и тогава ви писах, че майките нямаше къде да спят вечерта. Ако не си носеха походно легло, спяха на земята, на пространство около 0,80 на 2м. Но не го изживявай много, много. Хубавото е, че дечицата се възстановяват много бързо и също така забравят бързо. Така че вероятно ще ви изпишат по-скоро и това силно ви го пожелавам.
"Работливата дружина - заедно в проблем и радост от една година" - много яко Дес-ка. Поздравления!
Мами, аз изчезвам от неделя (не че напоследък много ме има тук Embarassed). Надявам се да се видим в Бургас с Ваня, Цачи, Катенце и Кали. Ако има и други морски по това време нека да свиркат. Намислила съм нещо за неделя - 2 септември, но няма да го пиша за да не дразня другите Twisted Evil
Прекрасно е че се намерихме. Обичам ви Heart Eyes

Последна редакция: пт, 24 авг 2007, 17:04 от Kabiv

# 292
гери, дължим го на теб! Благодаря!
и благодаря ти, че си върна аватара със слънчевото коремчо. любим ми е и го приемам като символ на нашата тема

(Дес... все още имаш шанс да ни зарадваш с едно такова слънчево коремче)

# 293

Общи условия

Активация на акаунт