Tрябва да РАБОТЯ знам,така се ставало голям

• 15 312
  • 293
  •   1
Отговори
# 60
Кали, честита кола! Да ви служи дълги години, безаварийно. Миличка, не знаеш само как ме зарадва със снимките на Ники. Старотни са... феноменални Simple Smile Браво, свалям ти шапка. Трябва да участваш в конкурса на National Geographic, говоря съвсем сериозно Peace
Dew, честит РД на малката адашка! Да ти е много здрава, умна и красива  bouquet
Каним се да запишем Ники на частна ясла от края на септември. Ето ви малко инфо и за яслата, ако ви интересува такава в Младост, в непосредствена близост да Бизнес Парка: www.dete.bg Хубава е и предстои да стане още по-хубава, защото сега й правят ремонт. До сега е била само център за почасово и агенция за детегледачки, но от края на септември отварят ясленска група за макс 15 деца. Сутринта ще ги занимава педагог, а следобед са с педиатър. Не са ми казали още финална сума, защото счетоводителката им е в отпуск, но ми споменаха, че ще е някъде около 280 лв с вкл. храна
При мен работата си е все така много, въпреки отпускарския сезон. Хубавото поне е, че марката ми потръгна страхотно и се радва на все по-добри успехи. Това ме прави щастлива въпреки незадоволителните условия на работа и париците.
Тези дни ми се наложи да се занимавам и с благотворителност. Моя колежка е болна от левкимия, за радост в не много напреднал стадии. В началото на август й предстои трансплантация на костен мозък и лекарите й обещават над 90% успех. Трявба обаче да плати 44 х. лв., а не може да тегли повече заеми, защото вече има и ипотечен и потребителски. Затова от фирмата се ангажирахме да й търсим пари от дарители. Вече сме събрали половината сума, с която е платен аванса за операцията, но в най кратък срок трябва да набавим и остатъка. Свързах се с Големите в web-а и имам обещани банери в няколко популярни сайта. Аз от своя страна направих и web-page с основната информация по случая : http://www.geocities.com/selectainternational/ Днес до края на деня предстой да го хостнем на по-добро място. ... За какво ви пиша всичко това? - ако имате идея как по-бързичко да събера пари, моля Ви споделете. Web кампанията в този ваканционен период не ми се вижда надеждна, а вече най-големите ни контрагенти дариха дребни суми. Така е, когато става въпрос за голям човек, дарителите не са чак толкова щедри... то не че за децата е много по- различно  Rolling Eyes ...

Последна редакция: чт, 26 юли 2007, 10:36 от Kabiv

# 61
Кабив, ще преведа малко пари от мен. Дано сумата скоро се събере.
мами, в офиса ми е лудница. Шефа е полудял. Пускаме 2 чисто нови услуги за нас, като едната е чисто нова както да нас, така и за нашите партньори, а най-вероятно за целия шибан свят. Не знаем кво правим, оплитаме се като пилета в калчища, а шефа дава зор все едно от това зависи края на света. В момента правим 20ти вариант на рекламите им и все нещо не им харесва. момчетата са полудели, а утре сутрин е старта - просто нямам думи. Дано да успеем. На всичкото отгоре от днес съм с новия лап топ. Много е хубав, бърз, ама съм се оплела като пиле в калчища. Ако някой знае да помага. Имам допълнителна малка клавиатурка само с цифри. Тя се вкл като се натисне нейния Нум лок. въпроса е, че той автоматично задвижва и нумлока на самия лаптоп и като не се усетя съм изписала едно писмо с цифри и букви, защото от нумлока на лаптопа се включват функционалните клавиши и си такова таковата. На предишния не беше така - тоест това значи, че от някъде може да се изключи тази функция, ама от къде  newsm78. А и навсичкото отгоре му е толкова лъскав екрана, че мога да си слагм червило докато пиша мейл - нямам думи прости - ебати екстрите, ебати чудото!Шъ му свикна, ама сега така ме дразнииииии! Вчера поне ми оправиха климатика в офиса, като ммеждувременно преди да дойде майсторът от поддръжката отказаха още 2! Та оправиха трите накуп. утре се надявам най-накрая да ми намерят и компресор за климатика в колата, че сега сме със служебната кола и ми  е супер гадно. Днес спукахме гума на Семинарията по път за вкъщи на 5 метра от една гумаджийница, ама аз чаках 20 минути на кръстовището за такси и най-накрая си хванах рейса. Е, няма такова преживяване ужасно. От семинарията до кошарите тоя се влачеше с 20 и издаваше такива нечовешки звуци, че  направо ми идеше да го питам дали няма нужда да го бутнем малко. Та докато се дотътрим до кошарите и мъж ми ме настигна - оправили гумата по-бързо, отколкото аз успях да мина 2 километра.

# 62
катето знае за тези клавиатури, защото ги хвалеше след няколко бири една вечер. хайде сега да помага

# 63
Стреса ми идва в повечко, момичета; усетих се, че ви натоварвам излишно. Моя вторник като започна от май още не е свършил и напоследък само ви занимавам с проблемите си. Трябва да се самоцензурирам с по-ведри постове, че вече и аз не искам да си ги чета Embarassed
Гер4о, много ти благодаря за съпричастността Peace Новия ти лап топ изглежда е последния писък на техниката, защото за първи път чувам за такава втора клавиатура. До ден-два ще го разгадаеш. Благородно ти завиждам. Аз не съм докосвала нов компютър от 4 години. Все ми връчват някакви трошки, наблъскани с архиви. За климатиците, пак е добре че са дошли майстори да ги поправят. Ние решихме да слагаме в спалнята климатик щото Малък хич не може да търпи тия жеги, изкарахме и някакъв небивал късмет с това, че хазяина се нави да бъде за сметка на наема, намерихме и добра оферта и накрая като се обадихме за да ни го монтират, майсторите ни отсвириха чак за 17 август. Така се отказахме, че за какво ни е климатик вече в края на август. Тате Ники реши да търси вентилатор. Оказа се, че вентилаторите са изкупени като топъл хляб в целия град и накрая, след ден и половина интензивно търсене намерил в един забутан китайски магазин.
Поли, идеята ти за американската фирма е добра, но ми се вижда малко бавно изпълнима. Моя съвет е да се обърнеш към по-добрите HR агенции в София, защото те имат по-сериозна база дани за свободни позиции в международни компании. Такива са - на първо място Consulteam (www.consulteam.bg) и Hill (www.hill.bg), после ToroGroupS (http://www.torogroups.com), http://www.aims.bg и www.boyden.com. Прати им едно резюме какво търсиш/какво предлагаш + CV и ги чуй по телефона после за да настояваш за среща. Успех!

# 64
Kabiv, за климатика - защо не пробваш с майстора, който намери Катето? Общо взето, ако си настоятелна, на трето повикване се отзовава. Днес пак го чакаме да посети един от обектите ни.
Ние климатик вкъщи нямаме, защото сме топлолюбиви, но след последните "честитки" от Топлофикация се замислям дали да не си сложим климатици, за да се топлим с тях през зимата. В офисите сме си го направили така - по-икономично е.

Аз да ви се похваля - вчера, съвсем спонтанно, купих на Иван гърне. Прибирам се - той се закача. Добре, казвам, щом ти се играе, хайде да пробваш една нова играчка. И го сложих на гърнето за да видя дали ще е стабилен. Очевидно много му хареса и се заигра.
Обаче внезапно забелязвам, че почва да се напъва - така, както си е с памперса. Викам си - опа, май сега ще е сефтето. Докато му махна памперса, беше изкарал едно "лешниче", обаче послушно си довърши работата където трябва  Grinning. И до сега не мога да си обясня как разбра за какво служи това нещо.  Shocked Тази сутрин повторихме упражнението успешно и мисля да продължа с тренировките.
Никога не съм си представяла, че нещо подобно може да ме направи щастлива, но ето - маймунчето все повече заприличва на човече и това ме изпълва с радост и умиление.
Айде стига съм ви досаждала - отивам да се стягам, че ще закъснея за работа. Днес ще си имам "асистент" в офиса - дано се държи добре, да не ме изложи, че още ми е пресен споменът от изложението.
Успешен петък!

# 65
  • на правилното място, в точното време
Това с климатиците се превръща с истерия. Прибрахме се от морето, така и не открихме квартира с климатик - опекохме се, мозъка ми се изпари и сега съм оглупяла тотално. Вторника продължава и за нас- едва си дойдохме и беба е с температура- необяснимо от какво  newsm78.
На морето като поискаш квартира със самостоятелен WC и климатик и те гледат,все едно съм поискала летяща чиния на покрива. От работата ми ни товарят с едни луди сметки, някой краде, и после ни товарят нас от далечната провинция или просто шефа много е зле, та иска да изкара на гърба ни по хилядарка. #2gunfire #2gunfire Питомците ми  си мислят, че съм будала,дето има монетен двор у дома си и ми докарват от девет дола вода ,само и само да изпросят някакъв лев. Обаче една я опатках и казах да забрави как съм изглеждала.
Оплаках ви се, за което се извинявам  Praynig
Хубав ден!  bouquet

# 66
Благодаря ви за пожеланията по случай РД-то на Гергана. Ето и малко снимки.

Последна редакция: пт, 27 юли 2007, 17:01 от dew

# 67
dew голяма сладурана си имаш.
Момичета тая седмица няма край, изкушавам се много утре да ида до офиса спира ме само факта че служебната кола ще пътува в 07.00 а ми е малко рано, но аз съм подготвена взела съм си работа за вкъщи.В неделя сме при децата на вилата, вече ми се иска да са си вкъщи.

# 68
dew Честит рожден ден на порасналата хубавица! Малко закъсняло пожелание,но от сърце! Hug newsm51

# 69
Добро утро поспалани Mr. Green

Аз да се оплача, че съм до никъде с приготовленията за утрешния рд - а лудницата ще е огрооомна ooooh! Снощи пихме до по малките часове разни коктейли, а малката днес в 6 реши, че се е наспала Tired Сега я чакам да се събуди от поредния сън и изчезвам да пазарувам, че иначе утре ще черпим гостите с въздух hahaha

Дю, много е сладка Гери Heart Eyes

Миньон, браво на теб. Аз още не съм купила гърне Embarassed

# 70
...... че иначе утре ще черпим гостите с въздух hahaha

хаха..точно така се получи на нашия пръв рожден ден... изкупих половин метро, обаче после се заблеях в чистене и оставих сандвичите за накрая да са свежи.... и останахме само с торта и кашкавал на самообслужване...забравих да отворя солетите, от 7 те вида чашки отворих май 2-3 пакета.... не знам защо купих 7*100 чаши?!

миньон, много е хубаво, когато естествените нужди се разрешават по толкова лек и естествен начин Simple Smile Честито!
аз още не съм го решила този проблем, защото всички ни мързи да подканяме кало през 30 мин на гърне,  по едно време се бях амбицирала и по голо дупе го разхождах из вкъщи, а той реши че много държа да пишка и правеше локвички през 10 мин....
сега като му кажа "хайде да спиш" мисли, че е хайде пиш и се хваща за памперса с почуда.

# 71
Лeле, ако знаете една от гостенките как ни спече не е истина. Пазаруваме си ние на спокойствие и се обажда каката - еми аз почти стигнах до вас newsm78 Хубаво казваме - ние сме си вкъщи след 1ч. От дума на дума се чудим как така е решила аджеба да ни гостува без покана - не че сме такива хора да я върнем де, ама си мисля тя германка все пак...След втория телефонен разговор татито се спича, че е пратил мийтинг рекуеста на колегите в офиса по погрешка за днес Crazy Прибираме се вкъщи, каката чака с подаръка. Ние още по-голям спек hahaha  Точно в тоя момент се изля от небето все едно като из ведро и не можем да слезем направо  ooooh! Слизаме накрая, включвам набързо лаптопа да знам дали още 30 гости ще ни се изтърсят днес ....Е оказа се, че той на нея по погрешка явно и е казал 28ми вместо 29ти та си отдъхнахме, че няма да ни се изтърсят и останалите гости и няма утре сами да си ядем тортата  Joy Joy Joy

Погостува ни иначе, посмяхме се, Ясмин си показа всички маймунджулъци и така Joy

# 72
Eйй Майра,голям смях с този гаф hahaha Joy Важното че всичко е минало хубаво.Весело изкарване утре и после снимки да показваш Grinning

# 73
Честит първи рожден ден на Ясмин!!!
Мило дете, бъди жива и здрава за радост на мама и тати!
Пожелаваме ти весело и безрижно детство, пълно с усмивки и игри!!!

Майра, от все сърце ти желая много радост и щастие с твоето съкровище Ясмин!!!

# 74

Честит Рожден Ден на голямото момиче Ясмин! Весело и спокойно детство!

ЗА МАМА !

Общи условия

Активация на акаунт