Браво, свалям ти шапка. Трябва да участваш в конкурса на National Geographic, говоря съвсем сериозно 
Dew, честит РД на малката адашка! Да ти е много здрава, умна и красива

Каним се да запишем Ники на частна ясла от края на септември. Ето ви малко инфо и за яслата, ако ви интересува такава в Младост, в непосредствена близост да Бизнес Парка: www.dete.bg Хубава е и предстои да стане още по-хубава, защото сега й правят ремонт. До сега е била само център за почасово и агенция за детегледачки, но от края на септември отварят ясленска група за макс 15 деца. Сутринта ще ги занимава педагог, а следобед са с педиатър. Не са ми казали още финална сума, защото счетоводителката им е в отпуск, но ми споменаха, че ще е някъде около 280 лв с вкл. храна
При мен работата си е все така много, въпреки отпускарския сезон. Хубавото поне е, че марката ми потръгна страхотно и се радва на все по-добри успехи. Това ме прави щастлива въпреки незадоволителните условия на работа и париците.
Тези дни ми се наложи да се занимавам и с благотворителност. Моя колежка е болна от левкимия, за радост в не много напреднал стадии. В началото на август й предстои трансплантация на костен мозък и лекарите й обещават над 90% успех. Трявба обаче да плати 44 х. лв., а не може да тегли повече заеми, защото вече има и ипотечен и потребителски. Затова от фирмата се ангажирахме да й търсим пари от дарители. Вече сме събрали половината сума, с която е платен аванса за операцията, но в най кратък срок трябва да набавим и остатъка. Свързах се с Големите в web-а и имам обещани банери в няколко популярни сайта. Аз от своя страна направих и web-page с основната информация по случая : http://www.geocities.com/selectainternational/ Днес до края на деня предстой да го хостнем на по-добро място. ... За какво ви пиша всичко това? - ако имате идея как по-бързичко да събера пари, моля Ви споделете. Web кампанията в този ваканционен период не ми се вижда надеждна, а вече най-големите ни контрагенти дариха дребни суми. Така е, когато става въпрос за голям човек, дарителите не са чак толкова щедри... то не че за децата е много по- различно
. А и навсичкото отгоре му е толкова лъскав екрана, че мога да си слагм червило докато пиша мейл - нямам думи прости - ебати екстрите, ебати чудото!Шъ му свикна, ама сега така ме дразнииииии! Вчера поне ми оправиха климатика в офиса, като ммеждувременно преди да дойде майсторът от поддръжката отказаха още 2! Та оправиха трите накуп. утре се надявам най-накрая да ми намерят и компресор за климатика в колата, че сега сме със служебната кола и ми е супер гадно. Днес спукахме гума на Семинарията по път за вкъщи на 5 метра от една гумаджийница, ама аз чаках 20 минути на кръстовището за такси и най-накрая си хванах рейса. Е, няма такова преживяване ужасно. От семинарията до кошарите тоя се влачеше с 20 и издаваше такива нечовешки звуци, че направо ми идеше да го питам дали няма нужда да го бутнем малко. Та докато се дотътрим до кошарите и мъж ми ме настигна - оправили гумата по-бързо, отколкото аз успях да мина 2 километра.
. И до сега не мога да си обясня как разбра за какво служи това нещо.

Снощи пихме до по малките часове разни коктейли, а малката днес в 6 реши, че се е наспала
Сега я чакам да се събуди от поредния сън и изчезвам да пазарувам, че иначе утре ще черпим гостите с въздух 

Прибираме се вкъщи, каката чака с подаръка. Ние още по-голям спек