Tрябва да РАБОТЯ знам,така се ставало голям

• 15 304
  • 293
  •   1
Отговори
# 45
майра, ее... ма то не може само боза с чикън уингс. трябва работа да се върши. Simple Smile
виждам , че вече си се почерпила по моя повод...

ИМАМ Си КОЛЛААаа аа... тра ла ла ла лаааа аааа Simple Smile
хайде по една бира.
щях да пукна в тоя кат днеска ей! Знаете ли вие жега какво е Simple Smile Simple Smile Simple Smile ... ама после с климатика в колата... кеефффф

гер4о, да знаеш, че като те возя вече, не давам да мим пипаш копчето на климатика в колата, че ми е единствен Simple Smile

# 46
ИМАМ Си КОЛЛААаа аа... тра ла ла ла лаааа аааа Simple Smile
хайде по една бира.
Честито, Кали Hug.Аз съ на кафе, ама бирата ще си я запазя за после Wink.Между другото съм....на работа Crazy Не съм много адекватна в момента, но  ще ви до4акам да стартирате работния ден Wink и ,надявам се до тогава да съм по- в час
Ето и кафенцето слагам , и ви чакам Wink

Последна редакция: вт, 24 юли 2007, 05:37 от velmar

# 47
Кали, честита кола! Да си я караш със здраве и безаварийно!
Аз също съм на кафе в момента, но като дойде биреното време, ще вдигна тост за новата ти придобивка!

# 48
Добро утро и от мен,

отивам и аз за едно кафенце Simple Smile

Кали, честита кола!

Тук сега в 8ч като идвах към офиса беше 14 градуса ...брррр cold

# 49
МОмичета, ве4е съм си вкъщи Hug.Посрещнахме медиците.Нямам сили за нищо.Умирам за сън Tired и отивам да си легна, докато ДАри кротува.Как ще издържа днес- не знам Rolling Eyes.Желая ви лек , прохл;аден и сп оред ден( нищо 4е е вторник)

# 50
Здравейте момичетааа.

Кали честита кола Hug

Днес е втроник Tired Ама то при мене си е вторник от две седмици насам.
Първо проблеми с мъжо  Confused ама както и да е оправихме се. Сега е на дневен ред свеки. Не можем да се разберем кога да си взема 5 дена отпуск за да си гледам чевето. Иска да си ходи на село да си почива, ама все нещо променя датата на заминаване. То не беше 30-ти, после 2-ри, сутринта ми разправя за 6-ти ееее писна ми вече. Трябвало това да изчака, онова да изчака. Ама не можело ли да си взема 3-ти почивка и после от 6-ти до 10-ти. Ема то това при мене не е концерт по желание, щото така сме се разбрали с шефа само 5 работни дни ми дава, нали и аз още се водя по майчинство пък съм си на работа.
На всичко отгоре жегата е непоносима, вчера едвам издържах не ми се мисли за днес. При положение че нямаме климатици в офиса може да си представите какво е #Crazy Пуснала съм си един вентилатор да ми духа насреща, ама по някое време почва топло да духа от него все едно е печка.
Шефа ми вика че съм се глезила че климатик искам Shocked абе..... мани мани
Да свъшва тоя вторник.

Вчера се чух с таз моя приятелка дето е в Тексас и като ми ги заразправя пак еднииии.....
И пак ме хвана вълната на емиграцията.
По тоя повод дали случайно не се сещате за някоя американска фирма с офис /филиал у нас/. Ако да ще съм ви благодарна за споделеното инфо.
Айде ... до после момичета.

# 51
поли, ти какво точно можеш да правиш, какво работиш? извинявай, ако си споменавала.

Тук сега в 8ч като идвах към офиса беше 14 градуса ...брррр cold

Майра, ти какво сега, заяждаш ли се с нас?!!?!? тук е 40 и десет!!!!!
(майтапче)

# 52
В момента работя в рекламна агенция като: администратор, рекламен мениджър, дизайнер понякога.
Инак като образование съм завършела социлани дейности бакалавър в Софийския.
Мислех миналата година да запиша магистратура по Управление на човешки ресурси, но отложих за тази година, че нали малкия човек се появи пък не бяхме много добре финансово да си платя семестрите. Та може сега септември да запиша. То е два семестъра само.
Кали писах ти имейл Hug Ако можеш да го погледнеш.

ПС понякога се ядосвам че моя мъж не е IT специалист тогава тази ми мечта за емиграцията щеше да е по-лесна май

# 53
Майра, ти какво сега, заяждаш ли се с нас?!!?!? тук е 40 и десет!!!!!
(майтапче)

Искам и аз да си нося късите поли бее - нали затова отслабнах Wink Сега с това време, дето само за ребърца и крилца става, пак ще нашишкавея Crazy

Поли, за емиграцията зависи какво очакваш. По принцип тия социалните специалности много трудно се признават извън бг. Сестра ми е завършила психология и не й го признават в Италия  Sad

Последна редакция: вт, 24 юли 2007, 12:55 от Майра

# 54
Мацки, незнам колко градуса е но предпочитам да не обядвам отколкото да си покажа носа навън, а как ще си пътувам за Пловдив в 17.30 не знам.
Много се радвам за медиците.

# 55
[quote author Майра
Поли, за емиграцията зависи какво очакваш. По принцип тия социалните специалности много трудно се признават извън бг. Сестра ми е завършила психология и не й го признават в Италия  Sad
[/quote]

аз затова си мисля за начина да почна работа в американска фирма с филиал в БГ и да ме пратят там да работя и да уча допълнително за да мога адекватно да отговоря на тамошните изисквания.
Та затова ви помолих ако се сещате за някоя такава.
Пък сега си мисля че може да не почна като социален работник веднага. Склонна съм да работя други неща, стига да съм компетентна.

# 56
Калинче честито БУБУ  Hug моля те да ми пратиш снимките  Wink
Полудявам от работа и простотии, не мога и да ви изчета даже  Sad
Шефа ме държи на ръба на лудостта от 2 седмици  #Cussing out #Cussing out #Cussing out в най - скоро време ще си метна всичко от балкона и ще си тръгна  #2gunfire или поне да забременея да се възползвам от новия закон  newsm78 за какво ги плащам тия високи данъци  newsm78

# 57
или поне да забременея да се възползвам от новия закон  newsm78 за какво ги плащам тия високи данъци  newsm78

Кате, ама ти  второ ли си планирала?Аз не смея и да си помисля Sick, та ако ще каквито и да са данъ4ни облек4ения и изгоди да измислят Naughty( Е, може би на помощ в жилищното кредитиране бих "клъвнала Wink", а и да оправят проблема с ясли и градини. Peace

# 58
или поне да забременея да се възползвам от новия закон  newsm78 за какво ги плащам тия високи данъци  newsm78

Кате, ама ти  второ ли си планирала?Аз не смея и да си помисля Sick, та ако ще каквито и да са данъ4ни облек4ения и изгоди да измислят Naughty( Е, може би на помощ в жилищното кредитиране бих "клъвнала Wink", а и да оправят проблема с ясли и градини. Peace
да ти кажа и аз не знам какво искам newsm78 принципно не искам да оставам с едно, но ако не се навия до година и половина или не стане случайно, слагам една спирала и няма и да казвам на мъжа ми  Wink че мрънка  Joy

...днес седя и чакам от един час някои луд да се сети пак за мен, като затишие пред буря е  Wink

# 59
DEW да ти е живо, здраво и много щастливо детенцето.Айде давай снимки.

Общи условия

Активация на акаунт