Tрябва да РАБОТЯ знам,така се ставало голям

• 15 304
  • 293
  •   1
Отговори
# 30
Мoin moin,

аз май успях да се наспя - дребната спа от 22.30-7.45 Shocked Ама как се измори вчера не е истина. Накрая излезе навън на поляната и умря от кеф да търчи по мократа трева. Тичаше и се хилеше като полудяла направо  Crazy  Crazy

Кали, разгледах снимките. Всички дечица са големи сладури Heart Eyes И какви сини очи имат само Иван и Ники..ще има много разбити женски сърца Laughing

# 31
Кали, парите се превеждат в НОИ и те ги рапределят по фондовете, трябва да подам молба до НОИ и те ще ми отговорят, ама си мислех нама ли по лесен начин.
Големи сладури си имате момичета.
 jd дано днес Ви оправят колата, че като знам какво е да се настроиш за почивка и да не можеш да тръгнеш само заради колата си е гадничко.
Пожелавам Ви лек и прохладен ден.

# 32
Влизам аз да видя как сте и какво чета на първа страница? Присъдаааа:
"Майчинският ви инстинкт е затрупан от прагматизъм"

http://www.bg-mamma.com/site/content/view/1108/

Мислех да пиша с благодарност към Калина за вчера, но сега такъв срам ме хвана, че отивам да си посипя главата с пепел, след което ще скроя няколко комплекта платнени пелени и ще изхвърля всичката ненужна козметика, памперси и шарени играчки за да не възпитавам консуматор.  Sick

# 33
миньон, ти да не би да издържа да я почетеш таз психодраматичка до края?!?!?!?
ще цитирам един познат: Това между двете ми уши не е кофа за боклук, за да я пълни всеки с каквото си ще.
тази жена по професия доктор по психодрама... идва и отвътре явно...

за да си спестя подобни простотии, стигам до нашта тема от този линк Wink
http://www.bg-mamma.com/index.php?action=unreadreplies

# 34
jd  Hug
Аз утре се връщам за малко на работа,а като се върна към майчинството ще потвърдя. Трябва да се върна на работа за да може работодателя да освободи заместничката ми,така и направили договора"до завръщане на титуляра'", че ако не се върна не могат да я мръднат.Simple Smile
Ама аз си работя през цялото майчинство,само че не по трудовия договор. И сега се сещам да питам знаете ли дали ще настъпят промени с майчинството ми,ако подпиша граждански договор? Thinking

Последна редакция: нд, 22 юли 2007, 19:06 от pipi

# 35
grажданският договор по никакъв начин не променя майчинството.

# 36
Само се разписвам в края на работния ден Crazy.Да ви кажа 4е днес бих вси4ки рекорди по тър4ене пежду работа и къщи ooooh!.Няма да ми стигне надницата за бензина Joy.Та- сутринта купих пло4ки най-сетне. Съвсем импулсивно и без много умуване и оглеждане взехме и теракот за мокрото помещение.Ходихме с баща ми, Симо и ДАри. Та, това й беше разходката на моята бебка за деня Rolling Eyes.После аз отска4ха по4ти на всеки 4ас от работа, а мъжа ми съответно тър4еше между Стрелбище и ОК( да помага на баща ми в къртенето).Утре трябва да купя бойлер и смесители, заради размерите им( не 4е сме стигнали до поставянето им Wink).Сутринта ще вкарват някакви удължения и тръби в стените и после се по4ват пло4ките.След 20ч. се прибрах отново и изведохме ДАри за половин 4ас в парка.ДОбре 4е бав4ката тази ве4ер се прибра от вилата( навръщане от разходката я видяхме), та утре ще гледа ДАри сутринта, а аз с баща ми ще тър4им по разните му магазини.ПО някое време  се надявам да имам малко време за себе си и да разпусна пред компа, така 4е, ще се разпиша, ако не адекватно по общите теми, от поне ще дам от4ет( надявам се похвали, а не оплаквания), от свършената работа.
Хайде, спирам 4е се улях.На вас желая  лека работна седмица Hug

# 37
  • нейде там, където ....
Още сме в София  Twisted Evil #Cussing out #2gunfire

# 38
Хей привет и от мен в тази жега Grinning
Разгледах много снимки,ама вие само мъжки мами сте се събрали бе - ни една мадама няма сред младежите Joy Ама са такива красавцииии Hug Кали,голям майстор-фотограф си Peace
Аз много не се вписвам в работещите напоследък,поне докрая на август съм почивка пък после незнам накъде ще ме завеят ветровете Rolling Eyes Иначе работя върху себе си - килограми трупам Embarassed Blush и си гледкам детето.Искам вече да го раждма това бебе и да се вземам в ръце,че..................мнооого зле е положението ooooh! Tired

# 39
Аз днес съм много щастлива - получих литър и половина боза Mr. Green Ако имаше и една мазна баничка, нямаше да има по-щастлив човек от мен Crazy

# 40
Аз днес съм много щастлива - получих литър и половина боза Mr. Green Ако имаше и една мазна баничка, нямаше да има по-щастлив човек от мен Crazy
Майра, що не казваш да пращаме!!!

Само да кажа, че рождения ден на Гергана мина много добре!!! Не съм успяла да кача снимки, но в скоро време ще покажа. На партито имаше доста дечица и два пъти повече майки и татковци  Mr. Green Посрещнах много близки приятели от София и Австрия и бях невероятно щастлива да бъда в този ден с толкова мили за мен хора! Имаше много подаръци и игри! И като завършек на рождения ден бяхме на концерт на Стоян и Елица с двама африканци от Буркина Фасо, който се проведе на амфитеатъра в Смолян. Едва днес успях да си почина малко.

Ние в близките дни изчезваме за малко, така че до скоро. Леки работни дни и повече срещи с биричка ви пожелавам.

# 41
Как сте в жегата?

# 42
Мами, аз днес полудях от работа и простотии... Направо ако утрешния вторник е толкова кошмарен ще се гръмна. На всичкото отгоре в събота вечерта ми запече компресора на климатика в колата и утре ще ми сервират грозната цифра за ремонта му. Дала съм си граница от 500 лв - ако е повече ще си купя нова кола просто. И без това тая почна да ме дразни жестоко. И това разбира се беше само началото - днес следобед към 4 в най-голямата жега климатика в офиса и той даде фираи започна да духа яко топло. Добре, че целия следобед бях по срещи, ама утре ако не дойдат да го оправят ще се гръмна вече. Климатика на служебната кола в събота и сега като се прибрах у нас със страх пуснах тези у дома - още никой не е гръмнал, ама чакам всеки момент някой да изпуши, че както ми е тръгнало просто около мен климатик не остана.
В офиса е пълна лудница. Новият ни технически директор парите ги няма за нищо - като ме види само и от 500 лв му почват изреченията. Днес ми поиска 400 и да ви кажа 100 ги почувствах направо като спестени. Дадахме над 5000 лева за ново заземяване на офиса и днес всичко готово трябва да го свържем в таблото и о, изненада - не стигат 30 см - направо като видях това и се изби на смях! не може човекът, които всички представят за най-прецизния в бранша да не може да ползва ролетка! Детето тая вечер не можа да заспи и то - все едно му бяхме сложили инжекция адреналин - крещи и хвърчи из нас акто линейка. Взе ми здравето. Абе днес ми е много приятен ден... Като гледам и ква е активността днес във форума май и вашия не е бил много добър. Шефа също много ме притеснява - вчера ме пита дали съм доволна от новия си лап топ и като му казах, че имам забележки и то доста ми каза да си купя нов - какъвто преценя  #Crazy #Crazy #Crazy. Обикновенно трябва да пищя 1 година преди да ми сменят машината, а тази я имам от 1-2 месеца и не съм пищяла нито веднъж. Направо не знам къде е уловката  newsm78

# 43
Шефа също много ме притеснява - вчера ме пита дали съм доволна от новия си лап топ и като му казах, че имам забележки и то доста ми каза да си купя нов - какъвто преценя  #Crazy #Crazy #Crazy. Обикновенно трябва да пищя 1 година преди да ми сменят машината, а тази я имам от 1-2 месеца и не съм пищяла нито веднъж. Направо не знам къде е уловката  newsm78

Ами, сигурно от неработещия климатик му се е размекнал мозъка. Така че се възползвай, докато не се е освестил. Аз също в последните дни съм станала необичайно сговорчива - просто нямам сили да се разправям...

Честит рожден ден на Гергана!  bigdance2 newsm59  bigdance2  ura
Чакаме снимки!

# 44

Каква жега Rolling Eyes Тук е 20 градуса и вали дъжд като в тропиците Rolling Eyes Като не става за плаж скокнахме до една испанска кръчма - All you can eat Spare ribs or Chicken wings. След 10 гладни българи, ресторанта от утре няма да работи  hahaha Joy Сега съм на фаза - Мани се бе Прасчо, лошо ми е Crazy

Иначе в офиса върви прилично. Другата седмица във вторник някаква UI дизайнерка ще ми прави ревю на проекта и до края на другата седмица трябва да съм финално готова. от 6.8 започваме 4 седмици тестова фаза - с израелци. Голям ужас се очертава Tired

Общи условия

Активация на акаунт