аз май успях да се наспя - дребната спа от 22.30-7.45
Кали, разгледах снимките. Всички дечица са големи сладури
И какви сини очи имат само Иван и Ники..ще има много разбити женски сърца
И какви сини очи имат само Иван и Ники..ще има много разбити женски сърца

.Да ви кажа 4е днес бих вси4ки рекорди по тър4ене пежду работа и къщи
.Няма да ми стигне надницата за бензина
.Та- сутринта купих пло4ки най-сетне. Съвсем импулсивно и без много умуване и оглеждане взехме и теракот за мокрото помещение.Ходихме с баща ми, Симо и ДАри. Та, това й беше разходката на моята бебка за деня
).Сутринта ще вкарват някакви удължения и тръби в стените и после се по4ват пло4ките.След 20ч. се прибрах отново и изведохме ДАри за половин 4ас в парка.ДОбре 4е бав4ката тази ве4ер се прибра от вилата( навръщане от разходката я видяхме), та утре ще гледа ДАри сутринта, а аз с баща ми ще тър4им по разните му магазини.ПО някое време се надявам да имам малко време за себе си и да разпусна пред компа, така 4е, ще се разпиша, ако не адекватно по общите теми, от поне ще дам от4ет( надявам се похвали, а не оплаквания), от свършената работа.

Ама са такива красавцииии
Кали,голям майстор-фотограф си 
и си гледкам детето.Искам вече да го раждма това бебе и да се вземам в ръце,че..................мнооого зле е положението

. Обикновенно трябва да пищя 1 година преди да ми сменят машината, а тази я имам от 1-2 месеца и не съм пищяла нито веднъж. Направо не знам къде е уловката
. Обикновенно трябва да пищя 1 година преди да ми сменят машината, а тази я имам от 1-2 месеца и не съм пищяла нито веднъж. Направо не знам къде е уловката 

Сега съм на фаза - Мани се бе Прасчо, лошо ми е