Tрябва да РАБОТЯ знам,така се ставало голям

• 15 349
  • 293
  •   1
Отговори
# 105
И Михаил е в някаква фаза на ставане по 10 пъти нощем  Rolling Eyes постоянно ми се спи а работа за целия китайски народ  Wink
за кръчма гласувам за другата седмица  Peace

# 106
az i za tazi glasuvam Simple Smile kalo pyk mi spi v legloto napravo. zybi sa spored men.

# 107
ти кога можеш тази седмица - можем да си направим една срещичка да си побъбрим петък или събота вечер или следобед с кало - както кажеш.... Звънни и на кабив, че радко влиза и една срещичка я пропусна заради това....

# 108
И аз съм тук, ама не пиша тия дни, 4е бях изпаднала меко казано в дупка.Разправях се с ремонти, със свеки с мъжо... Twisted Evil.Днес изпратих вси4ки по направление и отделям малко време за себе си Wink.В петък няма да съм на работа, така 4е, ако има желаещи за следобяд...... Rolling Eyes( ве4ерите май  с аим по-трудно осъществими, защото мъжо ходи  да майстори в апартамента и няма на кого да оставя Дари Rolling Eyes

# 109
myjete gi izprashtam na pochivka, i sym svobodna

# 110
Гласувах иот службата и от вкъщи утре ще помоля колегите в офиса.

# 111
И аз гласувах, но ще пратя и малко парички. Милото детенце - дано се оправи!

# 112
Добро утро,

сега щ видя да гласувам и аз Peace В немската темичка събираме парички и ще и купим някакви специални превръзки оттук на Лилибон. Дано да помогнат Praynig

Аз тия дни нямам врем за нищо...Сестра ми, мъжа й и детето + леля ми минаха като торнадо за 1.5 дена из вкъщи ooooh!  Малкия е на 2.5г и е станал направо непоносим Rolling Eyes Сега сутринта ги изпратих и се надявам малко да отдъхна. Tired ...До 14.8, когато идва свеки и ще е пак ужасно положнито вкъщи и то за 1 месец....

И в работата е спек голям - колегата си вдигна чукалата в отпуска и аз не мога да подкарам неговите неща да работят #Cussing out А до понеделник всичко трябва да е готово.

Миньон, честито! Много са сладки като казват Мама Heart Eyes Моята се сеща само като е гладна или наакана обаче за мен Sad

Последна редакция: чт, 02 авг 2007, 12:09 от Майра

# 113
  • на правилното място, в точното време
http://vbox7.com/play:730a79a8
  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 114
# 115
Аз не ставам за срещи тези дни. Хвана ме летния грип с тежка форма на дрисък и повръщане + Т.  Sick Обезводнена съм и съм заразна. Така съм от вчера сутрин. Днес живнах малко ама вчера ми се беше стъжнил живота, едва се дотътрих до GP-ката си в Лозенец, през останалото време пазех леглото. Целувките са ми забранени докато не минат три дена и трябва да си мия ръцете всеки път преди да пипна Ники, да си мия циците със сапун преди да го кърмя. Другия петък-събота-неделя пък заминаваме за Трявна, защото тука ни спират водата за ремонт - и топлата и студената Close
Иначе тези дни и ние с тати Ники се възползвах от намаленията. Накупихме си разни парцалки, но избора наистина е много малък, повечето хубави стоки са свършили. Ядосвала съм се на Теранова, че дори и на Манго как може да ни заливат с такива безумни боклуци. До преди година-2 продаваха далеч по-качествени парцалки, а сега положението ми се вижда потресаващо. Thinking
Гласувах за Криско, ще дам и пари другата седмица като излезна навън.
Парите за колежката ми почти са събрани, сега остава да се надяваме по-скоро да й намерят донор, че страничните ефекти от химиотерапията все повече я тормозят.
Натали, поздравления за мамо-то Heart Eyes
тази просто ме уби Laughing Laughing Laughing

# 116
Ей хора толкова гадна седмица че с думи неможе да се опише а и не е свършила.Единственото което ме крепи е че всички сме здрави и поне в къщи всичко е наред.

# 117

Миньон, честито! Много са сладки като казват Мама Heart Eyes Моята се сеща само като е гладна или наакана обаче за мен Sad

Аааа, и нашият мъж е същият. На "мама" го избива само когато иска нещо или се глези. Иначе като се радва е на "тата" и "деде".  Ама аз пак се кефя и ви благодаря за поздравленията!
Иначе - като сме почнали с номерата, няма спиране. Същия ден, в който каза "мама" и "баба", се изправи за пръв път в креватчето си сам - първо на колене, после на цяло стъпало. Много е смешен с тази горда и щастлива усмивка!
Освен това вече пълзи из къщата като "Пършинг" и върши бели. Оня ден ни изключи телефоните, а вчера се опита да ми прегризе захранващия кабел на компютъра. Направо се видях в чудо. И понеже има особен афинитет към контактите, днес напазарувах яко тапи за контакти от ДаНет - дано по-бързо ми ги доставят.

Чао за сега, ще се включа по-късно.

# 118
 Joy Joy Не знам какво е това увлечение на момченцата към техниката и компютрите от малки, но и при нас са наблюдава същата любов Laughing Миналия петък ми се наложи да взема Ники в офиса след 4 часа и го оставих да лази по пода около бюрото ми. Влезнах за 5 минути при шефката ми, а нейния кабинет е с огромна стъклена стена, която гледа към моето бюро. И така по едно време гледам колежките ми започнаха да се дупят и да викат "Излез от там, излез бе...", а той нашия се наврял под бюрото ми и се захванал с комютъра. Като се върнах гледам колежките си го подават от ръка на ръка лигавейки го, а той омазан с някакви петна от компютъра (нечистотрии разни). Влечението им към кабелите е култово... няма нещо по-вкусно и по-забавно от тях. Това най-добре го знае Кали Joy
Ваня, пропуснах да ти напиша, че ние сме големи фенове на Fox Baby. Купуваме такива дрешки на дребен още от първия му месец и съм много доволна от качеството, а и моделите са гъзарски. Fox Baby има и на главната в Пловдив, ако не се льжа е точно срещу McDonalds или поне е в този район. В момента все още имат намаление. Аз преди 2 седмици взех от софийския магазин едно дънково якенце на племеничката ми (10м) за 27 лв, намалено от 59

Последна редакция: пт, 03 авг 2007, 18:01 от Kabiv

# 119
 Миньон браво на момчето, аз знам че каквото първо каже такова ще е второто бебе, ако каже тати момоче ако каже мама момиче.
Гери скоро го видях магазина и мисля утре да го атакувам.Незнам кога са го открили а уж съм в час с детските магазини.Взимай някъкви витамини задължително,щото тези летни вируси са ужасно изтощителни за организма.
Днес деня беше страхотен по обяд ми се скапа и компютъра но нищо утре ще ми го оправят.Аз и утре съм на работа да не взема нещо да се отпусна събота и неделя.
Искам вече отпуска ама има още мноооого.

Общи условия

Активация на акаунт