МАЙчето започва да се смее - много е забавно кат' лудее

• 10 683
  • 306
  •   1
Отговори
# 225
Урааааааааааааааа за нашите медици!!!! newsm44 newsm51

# 226
Супер! Най-накрая са си у дома! И аз като гледах посрещането си поплаках... крайно време беше да свърши тази драма!  Peace Дано да се възстановят бързо...

# 227
това за медиците вярно ли е?дано Praynig нали не сьм гледала новини от както сьм родила Mr. Green

# 228
Не мога да повярвам това за медиците!!! УРА, УРА, УРА!!!   newsm44 newsm44 newsm44  Аз от това дундуркане на ревящо бебе съм като в информационно затъмнение. Ей сега от вас научих, че са ги освободили и включих веднага телевизора - истина е  newsm44 newsm44 newsm44

А сега да ви се оплача. Стачката при нас се върна с пълна сила  Cry Цокне малко и като почне да се дърпа и да реве и това си е. Какво ли не пробвах, как ли не се чепих, на кви ли стойки не заставах..... не ще да яде това дете и туй то. А е гладен, виждам го. Час и половина рева от глад, накрая заспа. Направо ще се гръмна. Кажете какво да го правя, да пробвам ли да му дам от шише или да го държа гладен. След малко сме на консултация да видим лекарят какво ще каже. То че не може да се прецени по наддаването, не може, но поне да каже дали не е болен нещо.  Уфффф  Sad

# 229
  • София
Здравейте мамчета на майски бебчета!

Искам и аз да се запиша в темичката с едно майско бебче! Моята принцеска се казва Дара, роди се 3230 гр., 50 см. на 22 май.

Аз докато Ви изчета и хоп - нова темичка.
Аз ли съм зле с организацията или бебето ми малко спи, за да имам време за нета, не знам. Евала Ви, че успявате да пишете. А на мен къщата ми мръсна, нямам сготвено и пак нямам време за форумчето. Май само успявам да пускам перални, простирам и гладя. Ако питате мъжа ми -цял ден съм в интернет и затова. Да, ама не.Rolling Eyes

Ще се опитвам да се включвам по-честичко.

И аз си поплаках за медиците като ги гледах на летището.

# 230
  • На морето!

Аз докато Ви изчета и хоп - нова темичка.
Аз ли съм зле с организацията или бебето ми малко спи, за да имам време за нета, не знам. Евала Ви, че успявате да пишете. А на мен къщата ми мръсна, нямам сготвено и пак нямам време за форумчето. Май само успявам да пускам перални, простирам и гладя.
И при мен е точно така. Mr. Green Но моето оправдание/пред мъжа ми/ е,че готвя кърма,чистя дупе  и нямам време за странични занимания. Mr. Green

# 231
Пелфи, виж това:

Когато насърчавате бебето да засуче гърдата, трябва да бъдете търпеливи и настойчиви. Ако вие или бебето се обезсърчите през това време, най-добре е да спрете и да го нахраните по някой от алтернативните начини. Опитайте пак по-късно, защото не бихте искали да насадите у бебето негативно усещане, свързано с кърменето. Много от бебетата са много чувствителни и вие бихте желали вашето да асоциира сукането с положителни емоции.
- Обръщайте на бебето много, много внимание и осъществявайте с него контакт кожа до кожа. Използвайте кенгуру или шал за носене, за да го държите близо до себе си между храненията. Опитайте да се къпете заедно. Кърмете без сутиен и съблечете бебето по пелена. Завийте го с одеало, ако стаята е хладна.
- Опитайте да го кърмите докато спи. Може да имате по-голям успех, ако го слагате на гърдата, когато се унася в сън или когато се пробужда. Вземето го в леглото си през нощта.
- Опитайте да сведете до минимум нещата, които могат да го разсеят, докато го кърмите. Кърмете в тиха, затъмнена стая, или пуснете някаква успокояваща музика.
- Пробвайте различни пози за кърмене и опитайте да кърмите, докато се движите – подскачайте леко, поклащайте се или се полюлявайте, докато кърмите. Експериментирайте и разберете какво ще проработи при вашето бебе. Някои бебета сучат, докато ги поклащате и се движите, но не и ако седите в стол. Някои сучат, докато лежите, но не и ако седите на дивана. Някои сучат в поза “люлка”, но не и във “футболна топка”. Разбирате какво имам предвид.
- Опитайте се да накарате млякото да потече преди да се заемете с кърменето. Това ще накара млякото да слезе и няма да се налага бебето да чака, веднъж започнало да суче.
Предлагайте гърдата често. Не чакайте, докато бебето наистина огладнее. Изглежда логично, че “ако е достатъчно гладно, ще суче”, но това често води до обратен резултат. По-малко верятно е изгладнялото бебе да пожелае да засуче гърдата. Ако то наистина се разстрои, докато се опитвате да го накарате да суче, спрете храненето и му дайте малко мляко да позасити малко глада си (за предпочитане не от шише) - и след това опитайте отново. Пробвайте да накапете малко мляко в устата му с капкомер или спринцовка, докато е на гърдата, за да го насърчите да засуче.

Ако имаш време, прочети цялата статия:http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=1971

ДАно успеете! Не се разтройвай, според мен ще успееш! Grinning

Добре дошла на mama li   Grinning

# 232
Много се зарадвах за медиците! Милите хорица такова нещо преживяха, че не може да се опише с думи прости. Аз съм вече най-върлия фен на Франция и президента Саркузи Peace

Една мама-за косопада.Аз такова нещо не съм имала , защото през цялата бремнност та досега ползвам шампоана на Дюкре-Анафаз.Малко е скъпичък,17лв е,но досега не ми е падала косата (пу пу, чукам на всичкото дърво , дето ми е под ръка).

# 233
Не разбрах какъв е проблема с публикациите (няма причина да е така според там написаното), но това не е о кой знае какво значение все пак, просто ми се наби в очите Thinking
А за медиците ми изглежда като сън още и аз си поревахм там дето им се меткаха роднините с огромните букети  bouquet

# 234
А сега да ви се оплача. Стачката при нас се върна с пълна сила  Cry Цокне малко и като почне да се дърпа и да реве и това си е. Какво ли не пробвах, как ли не се чепих, на кви ли стойки не заставах..... не ще да яде това дете и туй то. А е гладен, виждам го. Час и половина рева от глад, накрая заспа.
Лейди Лу ти е дала най-подробни съвети, но и аз да си кажа, щот и моя ги прави тез номера. Като почне да реве няма смисъл да го насилваш, просто се опитай да го приспиш гушнат в теб и след като се унесе буташ цица.  Mr. Green Това работи безотказно, в дремещо състояние никак не се съпротивляват.  Crazy
Ей, аз се събудих с таз новина за медиците и от сутринта дебнах да се уверя че ще стъпят наистина на родна земя. Поплаках си, а и сега ми се насълзяват очите като се сетя близките им как ги посрещнаха и прегръщаха. Евала на всички, които помогнаха да се върнат.  Grinning

# 235
Добре дошла,mama li!!!   Hug
Ей че хубаво -още едно бебе родено на най-скъпата за мен дата-22.05.07  love001

# 236
Добре дошла на мама Ли Simple Smile
И аз неможах да повярвам за медиците и много се радвам, че всичко хубаво се случи..
Аз от както съм забременяла един косъм не ми е паднал от главата дет има приказка, но преди няколко дни започна и искам да взема мерки докато не е станало страшно...

# 237

Искам и аз да се запиша в темичката с едно майско бебче! Моята принцеска се казва Дара, роди се 3230 гр., 50 см. на 22 май.

здрасти:) и моя син е роден на 22-ри:) наборчета Grinning

# 238
  • София
LadyLou, deni28 , edna mama благодаря Ви.

deni28, и на мен ми става много мило като видя бебче рoдено на 22.05.2007, чувствам го много близко и майката също.

здрасти:) и моя син е роден на 22-ри:) наборчета Grinning

Дааа. Laughing

# 239
не че е от голямо значение, но и аз съм родена на 22.05  Party

Общи условия

Активация на акаунт