за всичкиВ стрхотно настроение съм ,може би защото днес ми последният ден за този месец в който замествам и пак ще съм си с дребния по цял ден.
много яко!
До сега четох, че няколко дена не съм влизала във форума, много се забавлявах на мистерията, почнах и аз да мисля кой ли е, ама не очаквах и мене да заподозрат 
И с тая шапка е просто прекрасна. Много обичам рокли, които са с шапчици и гащички, Кати има няколко такива, много си я харесвам в тях. Явно вашата рокля не е от нашенско, че иначе щях да съм я фиксирала някъде 
! Бъди здрава, щастлива и много обичана от твоите мъже
. Присъединявам се към пожеланието на Петя
. А почерпката ти е много съблазняваща
.
. Стига си се ядосвала с нея. На мен защо ми се губи това, че бебето и е слабо
. Между другото ти защо не участва в конкурса "БожеНствен дар"
. Имаш огромен потенциал в това отношение.
Там май сте непрекъснато обгазени. Какви алтернативи имате за уикенда?
.

Той днес беше хубавичко намачкан вече в домашни условия от рехабилитаторката. Рева от първия до последния миг, още щом й зърна лицето. а тя е сладка и мила, и му пее много хубавичко...ама го натиска да стои, както той не иска, тъй че човекът си показва нрава...
Научил се е от няколко дни да си отлепва лепките на памперса, което е много притеснително, особено когато е наакан. Като преди малко - добре, че гремките не изпаднаха на чаршафа.... 
Ааааа, видях, че и Софко имала същите подозрения... 
Май-май на Надето ми докарва да е Дидияна.Тя се загуби пак, сигурно е при мама, а и Анка-калпазанка е слабичка.Я, бързо виновника да си признава.
Роклята е от САЩ, от Baby Gap. аз обожавам такива роклички също.