НОЕМВРИйска морска чета, друска със загар дупета!!!

• 10 101
  • 288
  •   1
Отговори
# 15
 newsm51 newsm51 smile3525 smile3525                         за всички
В стрхотно настроение съм ,може би защото днес ми последният ден за този месец в който замествам и пак ще съм си с дребния по цял ден.

# 16
почти съм сигурна че Ивиче е ДИДИЯНА...или Ейнджи

нямам връзка с главния мозък да вържа коя е ЛИлипутка  bouquetДа няма връзка между лилипутчето и нея???

МИНА, какво ти дава основание да си мислиш че е ГУГИ...аргументейшън плийз!

# 17
 newsm59 MASHA !
Да се сбъднат всичките ти желания!

Дени Зарата изглежда ужасна. Ще звънна на кумовете, те нали са ти съграждани да видя как са.
Момичета и аз нещо съм в някаква дупка. Едно ми е скапано   Sad
Приятни почивни дни на всички!

# 18
 Joy много яко!
Само че ще трябва да разочаровам Мина, че не съм аз Дидияна  Grinning До сега четох, че няколко дена не съм влизала във форума, много се забавлявах на мистерията, почнах и аз да мисля кой ли е, ама не очаквах и мене да заподозрат  Laughing Еми, не съм аз! Не знам защо си мислех за Ечи... Ама тя е с момък. Все си мисля, че е някоя мама заминала при нейната мама....

Изабела, аз не знам за сироп, но има по аптеките много прахчета за рехидратация. Консултирай се с педиатърката и вземи от тях, не мога сега да се сетя за наименование, не ми се е налагало до сега, да чукам на дърво!, но знам че са ефикасни. Стискам палци малката час по-скоро да се почуства по-добре! Praynig

Не мога да не изкоментирам и писанията на Карил и Ради. Мнооооогоооо ми харесаха! Браво на двете! Ще гласувам където трябва.
Lightblue, ние да си дойдем на темата все пак : страшна е роклята на Теа от аватара ти!  Grinning И с тая шапка е просто прекрасна. Много обичам рокли, които са с шапчици и гащички, Кати има няколко такива, много си я харесвам в тях. Явно вашата рокля не е от нашенско, че иначе щях да съм я фиксирала някъде  Wink

Маша, честит рожден ден! Само положителни емоции от тук нататък и много щастливи моменти с Мишето!

Продължавам да следя загадката...

Последна редакция: сб, 21 юли 2007, 13:28 от Gugi

# 19
Маша, Честит Рожден Ден  newsm59 ! Бъди здрава, щастлива и много обичана от твоите мъже  smile3525. Присъединявам се към пожеланието на Петя   Peace. А почерпката ти е много съблазняваща  Crazy.

Карилче, остави я тази Дидияна  Grinning. Стига си се ядосвала с нея. На мен защо ми се губи това, че бебето и е слабо  newsm78. Между другото ти защо не участва в конкурса "БожеНствен дар"  newsm78. Имаш огромен потенциал в това отношение.

Лелеее Дени, че то е ужас с тия пожари при вас  Sick Там май сте непрекъснато обгазени. Какви алтернативи имате за уикенда?

Изабелка, как сте днес, миличка?

Сега ви пожелавам спокойна събота  Heart Eyes.

# 20
  • София - Дианабад
Честит рожден ден, Маша! Много здраве, късмет  и щастие в семейството и професията и нека съвсем скоро всички перипетии да бъдат преодолени! newsm59
Изабела, добре дошли вкъщи! Дано повече не ви се налага да влизате в болница! А Габи никакви течности ли не пие? И сокчета ли?
Мони, пожелавам ви скоро да разрешите жилищния си проблем! Peace
Карил и Ради - страхотни сте! Как да не гласува човек за вас?! Peace Peace Peace
 Heart Eyes

# 21
цъ, karil, не съм аз.. друга е. Naughty

# 22
КАРИЛ, МИшЕНЦЕТО ТРЯБВА ДА Е ДИДАТА  Joy... ПРАВА СИ ЗАщОТО ФРАНКОФОНСКИ НАРИчА МАЙКА СИ МАМАН...
като се върна от магазина, ще взема да постна поредната кафява снимка, която направих тази сутрин- уникална е!!! Става за честитка даже...  Mr. Green

# 23
Виноват!!! Не съм видяла предишната тема, че имало и други мами-приятелки, дето са ми честитили рождения ден...Ивиче, Карил, Дени и всички момичета - благодаря ви от сърце! И за пожеланията към мене, и най-вече тези за Мишето!  Hug Hug HugТой днес беше хубавичко намачкан вече в домашни условия от рехабилитаторката. Рева от първия до последния миг, още щом й зърна лицето. а тя е сладка и мила, и му пее много хубавичко...ама го натиска да стои, както той не иска, тъй че човекът си показва нрава... baby_neutral Научил се е от няколко дни да си отлепва лепките на памперса, което е много притеснително, особено когато е наакан. Като преди малко - добре, че гремките не изпаднаха на чаршафа.... Joy

Да не е Мишенце?! newsm78 Ааааа, видях, че и Софко имала същите подозрения... Rolling Eyes

Последна редакция: сб, 21 юли 2007, 15:10 от masha

# 24
  • Ботевград
Честит рожден ден, Маша!

Пожелавам ти много здраве и любов Hug

# 25

Не е нейния стил, а пък и тя няма дъщеря  Simple Smile

# 26
Аз за Бедствието се сетих, ама и тя няма дъщеря  newsm78

# 27
Може просто да е нова майка. Да не е Качка? Ама нейното дете не е слабичко... newsm78

# 28
да не е Роси74 ??? а? ти ли си?

# 29
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН МАША!БЪДИ ЖИВА, ЗДРАВА ОБИЧАНА И ЩАСТЛИВА ЖЕНА И МАЙКА!  Hug

Мистерията става все по-голямаааа  newsm78 Май-май на Надето ми докарва да е Дидияна.Тя се загуби пак, сигурно е при мама, а и Анка-калпазанка е слабичка.Я, бързо виновника да си признава.

Гуги, права си  Peace Роклята е от САЩ, от Baby Gap. аз обожавам такива роклички също.
Изабела, радвам се че са ви изписали.Бързо въстановяване  Peace
Мариянка, дано малката бонбонка Ема се оправи бързо  Praynig
Иве, това със смесените групи е много гадно.Миличката Марена  Sad

И аз съм ЗА общия рожден ден  Mr. Green

Ох, довечера пак ще пиша, че Теа се събуди сега

Целувки

Общи условия

Активация на акаунт