Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как да почистя остатъците от мляко по езика на бебето?
Как мога да помогна на бебето си да задържи биберона по-добре?
Какво да правя, ако бебето ми се изпоти в жегата?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как да почистя остатъците от мляко по езика на бебето?
-
Как мога да помогна на бебето си да задържи биберона по-добре?
Ако бебето ви не задържа добре биберона, можете да опитате различни методи като нанасяне на капчици за газове като Espumisan върху биберона, тъй като те са сладки и бебето ги харесва. Друг ефективен метод е стискането на палеца за успокояване на бебето. Важно е да намерите подход, който отговаря на нуждите на вашето бебе.
-
Какво да правя, ако бебето ми се изпоти в жегата?
В горещо време е изключително важно да осигурите на бебето си комфортни условия. Препоръчително е да използвате климатик, като внимавате температурата да не стане твърде ниска. Освен това избягвайте прекомерното увиване на бебето, за да предотвратите прегряване. Важно е непрекъснато да наблюдавате признаците на дискомфорт и незабавно да предприемете стъпки за охлаждане на бебето.
-
Кои са най-добрите пелени за използване?
-
Как да се справя с притеснението и страха от обичта към второто дете?
! Здрави и послушни бебчета!

ние още не сме се развеждали, с Вероника през ден, през два някой си събираше багажа да си ходи 
Гоце, пий едно и за мен, че много ми се пие джин, ама не върви с кърменето. Ако много зареве Кристиан може и да си затворя очите. 
Вики,Донси,сега прочетох постовете ви и се разсмях,макар че ситуациите знам какви са!Отдавна съм на мнение,че децата са изпитание за отношенията на родителите,проверка дори-много хора си мислят,че детето ще им оправи отношенията или ще ги събере-става и така,ама го има и другото.Важното е да ни минава бързо и на двамата сръднята-тва е!Чешити са лъвчетата,аз затова ги харесвам,ама и имат опит вече с едно крейзи дете,което всеки ден ме изненадва!Надина мина през няколко фази дотук-първо се залепи като ваденка за мен и само повтаряше-Мамо,гуши,мамо гуши!.После мина на фаза-Ти си лоша!Като се ядоса нещо и ми вика-Ти си лоша!,което направо ми разбива сърцето!
А сега сме на фаза-все нещо ни боли и- Имам нужда от лекар!Искам лекар,искам лекарство!Аз се правя,че й давам сироп,че я мажа с лечебни кремове и уж действа,ама се шашкам някой път какви болести си измисля!
Една вечер спа цяла нощт с компрес за гърло,от инат-каза ми че я боли,а аз-така ли ето ти компрес,а тя-ок.като видя сладоледа на другия ден й мина веднага гърлото.ОХ,имам си постоянни болки в кръста и ниско долу,а дано до събота вече да родя,та да не го мисля!

и ми каза да отивам в болницата да ме приема. Та великото събитие ще е или днес и ли утре. Молете се за мен,
че хем исках да е така хем ме хвана шубето. ще пиша веднага щом мога.

Първо всмуквам няколко пъти с аспиратора и след това с една клечка за уши ( обикновена, не от онея с ограничител) изкарвам каквото има из носа му.