Отговори
# 240
Мерси Катя  Hug Едва ли ще се обадя на доки защото вече ме е срам  Embarassed
Чакам мъжа ми да се прибере от работа и д анаглежда малката,защото е на дивана и не ми се иска да я местя в кошарката за да не се събуди  Shocked

# 241
Вики ти не си ли в парка?
Яна дай по-позитивно, всичко ще се нареди, ще видиш!  Hug
Кати честита ви месечинка, много да слуша малкия юнак   bouquet
Веси ЧРД   bouquet усмивки и само хубави емоции.

# 242
  • София
Ками - билирубин тотал 148,8, билирубин директ 14,6   Sad

На всичкото отгоре сега и акитата и станаха зелени Sad

# 243
  • sf
Танче, аз съм постоянно логната във форума, от сутрин до вечер. иначе бях в парка, ама сега ги пратих по мъжки, па аз се опитвам да издиря субтитри на един филм, че се оказа, че тези които имам са на патагонски хихихихи  Crazy

и да се оплача- от вчера нямам лохии, ама пък имам някякво течение, което е без мирис и цвят. все едно вода изтича  #Crazy  туко виж съм пленила някоя гъба. май ще тряя се занеса на гинеколког тия дни - аааааа как мразяяяяяяяяя
 #Crazy   hahaha   чак сега видях как съм я написала тая дума  hahaha

Последна редакция: ср, 25 юли 2007, 18:23 от donsyy

# 244
Munka  Ева я изписаха от болницата с билирубин 14.4.Вече е на 38 дена и все още има лека жълтеница.В майчин дом и правиха 2 пъти фототерапия(печене като в солариум).Така те разпитвам защото се учудвам че те карат да почваш да даваш фенобарбитал  newsm78 Не че съм много веща,ама потърси ли няколко мнения на лекари.Моята племенничка кара 3 месеца жълтеничка

# 245
  • София
Без лечение ли и мина на твоята племеница?
А сега колко е билирубина на Ева? Идея си нямам в болницата дали са и го изследвали, утре ще се обадя да ги питам  newsm78

# 246
  • Стара Загора
Ох и ние имаме още жълтеница и до 28 ден ако не мине ще ни правят изследване.
Днес бяхме на консултация. Наддали сме само 300г. са 14 дни  Cry, после петънцата найстина са хемангиоми и ще ги наблюдаваме дали растат  Cry.
Как поддържате кърмата си? Аз ям като за двама въпреки 4е не ми се яде, приличам на слон и тя милата не наддава, финна дама ...

За коликите педито ми обясни още първия път като идва, че водичката може да предизвика колики. И като давам вода да я давам един час след хранене и един час преди следващото. Мисля че имам ефект първите 4-5 дни имахме доста, после взех да давам чай на ХИП по чорната схема и вече не се гърчи.

Мислите ли че може да се прави чаят с глюкоза. До сега не давах подсладена вода, но с тази жълтеница мисля да почна да давам..

# 247
Здравейте от нас! Нашата първа нощ вкъщи беше спокойна и се наспах за пръв път от раждането. Делян се буди 2 пъти в 1 и 3.30, но аз го нахранвам и той бързо заспива, след него веднага и аз. Таткото не се налагада го будя и той сутринта беше много учуден, че е успял да се наспи, кой знае какъв ад е очквал. Ама то не е късно за изненади, нали сега започваме Joy
Там- Там, аз до започването на раждането нямах почти никакви болко, започна толкова бързо и изненадващо.Сега ще гледам да кача и снимки.

# 248
  • sf
Цитат
, после петънцата найстина са хемангиоми и ще ги наблюдаваме дали растат  .

kONI , казаха ли точно какъв вид са? питам, защото на едни приятели детето имаше на едната буза, неприятно наистина, но след първата годинка започна да избледнява и изчезна само. ама не помня как точно го водеха. а друг тип пък може да се махнат с лазер. дано се оправите бързо  Hug

# 249
Точно това ме учудва- педиатърката изобщо не споменава за изследване.Ти къде виждаш жълтичко- по лицето или и по тялото????
Ще попитам дали Кати(племенничката ми) е лекувана или просто си е отминала болестта.
Мен също ме посъветваха да си я кърмя,което и правя ама до ден днешен още сме жълтички.Просто фенобарбитала е почти крайна мярка и по добре виж и други мнения...............
Кони пак да те попитам какво е това хемангиоми???
Относно кърмата- не се тъпчи излишно,аз не го правя а Ева наддаде за 1 месец -1кг и 600гр.Търси причината другаде- не бъди напрегната, почивай и пий повече течности.Плюс това може би още кърмата не се е регулирала и дай време и на теб и на беба.И още нещо- яж бадеми и орехи  Peace

# 250
  • София
Честито бебче на petitepeste   smile3525. Тъкмо си мислех какво става с вас.
Честит рожден ден на Веси!   bouquet
И честити месечинки на Ева и бебе Давид   bouquet
Момичета, като ви чета какви сериозни проблеми си имате ме хваща срам да ви се оплаквам, ама ще си кажа, че ми е гадно  Embarassed
На лекаря, с когото имам уговорка днес майка му е починала и аз сега не знам какво да правя. Пак ще трябва да стискам да не раждам поне в близките 2 дни, а ако не, отивам на общо основание и това е. Няма да съм първата и все някак ще родя. Звучи егоистично от моя страна, ама се притеснявам  Embarassed
Мунка, а ти консултира ли се с вашата педи?
Бубонче, явно вече сте се регулирали с кърменето и изцеждането  Hug

# 251
  • sf
                                  новини

вчера в 9 и 30 моколоко е родила бебе Тодор - 3300гр и 51см. планово секцио. мама и бебето са добре да са живи и здрави и бързо възстановяване!

# 252
# 253
ЧЕСТИТО НА ПЕТИ..,ТИТИНИ И МАКОЛОКО!!!ЖЕЛАЯ БЪРЗО ВЪСТАНОВЯВАНЕ И МНОГО РАДОСТ С БЕБЧОВЦИ!!! smile3525 newsm30 ГЕРИ,това с доки много неприятно!Я кажи как е Софи,ти ли си я гледаш или ходи на ясла?Слуша ли?Я си сипи една чашка бира или винце,пусни си хубава музика и така-все ще родиме,трябва да излязат бебоците тъй или инъче!Аз още като родих Надина и като Рени вече исках второ,но сега знам че приключвам с това!Там-Там,ами тая седмица като нищо ще изродиме всички-че после ни затварят темите и минаваме в отчетни. WinkРокси,относно кърменето и аз съм била като теб,цедях само ако имах нужда,търсих саморегулацията и за това на курса се изненадах като препоръчваха 40мин цедене. ShockedВзела съм си и компресите на НУБИ,ако се наложи нещо.Айде дано утре всички се опаричим от НОИ,а на мъжо аз все парфюми подарявам,а един път му подарих чанта за инструменти,ама нямах пари и взех назаем от него самия. Laughing

# 254
  • sf
аз пък нали пратих мъжете на разходка, та по едно време мъж ми звъни, да ходя в парка, че малкия не млъквал, скъсал му нервите  и т.н.  отидох аз , приспах детето, а мъж ми сега се е надул, яко  е нервен. усещам как лекиииииииииичко се чуди защо въобще се е навил на второ. и ми става жал за малкия, та даже еи ревах  Crazy явно пак от калинките.
иначе аз като родих Вероника и първите няколко месеца яко ми съсипваше нервите, та се чудех защо въобще ми трябваше бебе и хич и не исках второ. а сега просто си дундуркам и знам , че най-важното е да сме здрави, а пък бебето ще порасне.

Общи условия

Активация на акаунт